• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi ve beni terk etti..

erkeklerin yaptigida namussuzluk degilmi erkek kadin ayni kimse kusura bakmasin erkegin elinin kiri igrenc bir cumle o kir öyle kolay kolay cikmaz ben konuyu acan arkadasA DEMIYORUM tabiki dedigim bu tur seyleri normal karsilayan adandan ne cikar benim fikrim bu

Herkesin yorumu kendine, kimse kimsenin yorumuna mühahele etmeye kalkmasın...
Hakaret olmadığı sürece herkes fikrini dile getirmekte özgür !!!

bencede isine gelmiyor diye baska birinin yorumuna laf atamazsiniz fstk

isime gelmiyo diye degil
bende evlilik öncesi cinsellige karsiyim tipki o yorumu yazan arkadas gibi
ama evlilik öncesi cinsellige karsiyim diye hickimseye namussuz diye hakaret etmedim
e sende benim yorumuma laf attin simdi??

yuhhhhhh artık bu nasıl muhabbettir ya ? evlisiniz bide ! o kızı unutamamış demekki çok meraklıysa defolsun gitsin eski sevgilisine...sağlam sabır var sende arkadaşım ben ilk muhabbette koymuştum kapıya nasıl iş bu ya...........

Lütfen forum kurallarına uygun yorumlar yazınız,polemik,ikili tartışma vb.kural ihlalleri uyarı alma sebebidir.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri silinir.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

kızlar şimdi arkadaş tüm özel hayatını açıkça bir rumuz altında yazdığından her yönden eleştiride gelecektir ister istemez

isin ilginc yani ne biliyormusunuz bu adam yasadigi tüm cinsel deneyimleri oturup annesine mi anlatmiskaydirigubbakcemile3

bende orda takılıp kaldım hadi oğlun manyak be kadın utanır insan oğlum bu kızın şurasına elledi böle sevişti demeye ne günlere kaldık yahu

Eee yok artıkkkk. . . !!
Kmsede terbiyenin "t"si kalmamış. . .
koskoca adam geçmişinde sevgilisyle yaşamış olayları annesine anlatıyor
Annesi her konuşmada dile getiriyr
Adam yolun ortasında küfür ve hakaret ediyor
Bu nasıl bi ilişki. . .
Sen diyrosunya ben bakire değildim ve bunu sadece ikimiz biliyorz
bence yanılıosun. . Herşeyini annesine anlatan adam bunuda söylemiştir emin ol. .
Allah hepinizi doğru yola yönlendirsin inşallah

Eee yok artıkkkk. . . !!
Kmsede terbiyenin "t"si kalmamış. . .
koskoca adam geçmişinde sevgilisyle yaşamış olayları annesine anlatıyor
Annesi her konuşmada dile getiriyr
Adam yolun ortasında küfür ve hakaret ediyor
Bu nasıl bi ilişki. . .
Sen diyrosunya ben bakire değildim ve bunu sadece ikimiz biliyorz
bence yanılıosun. . Herşeyini annesine anlatan adam bunuda söylemiştir emin ol. .
Allah hepinizi doğru yola yönlendirsin inşallah

bence nasının haberi yok söyleseydi şimdiye kadar 100 kere başına kakmıştı insanları iyi yanıdım artık

bence nasının haberi yok söyleseydi şimdiye kadar 100 kere başına kakmıştı insanları iyi yanıdım artık

uMARIM Öyledir ama herşeyini annesine anlatan adam bana göre bunuda anlatmıştır. .
Birde ben şunu anlıyamıorum insanlar nasıl olurda bukadar özel birşeyi anlatır
Annesininde hoşuna gitmiş gibi bu sürekli dile getirir. .

uMARIM Öyledir ama herşeyini annesine anlatan adam bana göre bunuda anlatmıştır. .
Birde ben şunu anlıyamıorum insanlar nasıl olurda bukadar özel birşeyi anlatır
Annesininde hoşuna gitmiş gibi bu sürekli dile getirir. .

bu adamın anası normal değil canım bence ben ilk kez duyuyorum böyle bir şey

bence kimse kusura bakmasın...herkes kendi düşüncelerini buraya yazmakta özgürdür..ozaman yorum yapmanın ne anlamı var söylermisiniz...aa canım doğrusun haklısın mı yazıcaz hep...
toplum ne kadar değişirse değişsin özellikle kadınlar nerde durduğunu bilmeli bence..kendisine saygı duymalı ve duydurmalıda...zarif olmalı...ben küfür edersem küfürlü yada kaba saba konuşursam karşımdakide benimle elbet birgün böyle konuşacak ve bunda bir sakınca görmicek.kendi değerini bilmeli bi kadın.evlilik öncesi beraberliklere karşıyım..neden mi işte bunun gibi olaylar yüzünden..çok sevdiğiniz canım ciğerim dediğiniz adam bir gün kocanız olduğunda en ufak bir tartışmada bunu yüzünüze vuracaktır..vurmaz demeyin..bekar arkadaşlarımız olaya birazda bu açıdan baksınlar..

toplumda her nekadar normal karşılansada iş başa gelince olay değişiyor..
konu sahibi arkadaşımızda kayınvalidesi kocasının tüm geçmiş namehremini anlatırken iki laf edip kapıyı çarpıp gitmediyse aksine annesidir diye hala gitmeye devam ettiyse tabiyki değerde görmez saygıda...
bu budur işte...sen kendi değerini bileceksin..ki onlarda bilsin..

ayıp!
Sizin gibiler evliliğin çılkını çıkardı. Aile, huzur, sevgi, sadakat, değer kalmadı sayenizde evililiklerde.

bence bu şekilde konuşmanız hiç de doğru değil. Hiç kimse mutsuz olmayı istemez mutsuz olmak için de evlenmez. Ben dahil huzursuz ve mutsuz evliliklerden meydana gelen çocuklar malesef aşırı sinirli oluyorlar ve her daim dırıdrcı oluyorlar.bence bu şekilde yargılamayın karşınızdaki insanı o neler yaşıyor içinde mutlu olmak istiyor ama doğru yolu bulamamış her yolu deniyor.benim eşimde problemli bilen bilir siteden hele benim evliliğim tam bir fiyasko ama ben 3 yıldır evliyim ve şuan mutluyum çok şükür ben de doğru yolu bulana kadar arkadaşla aynı yolu izledim . Uyarıdan anlamayınca ben de onun dilinden konuşmayı denedim ama bu çok yanlışmış kısa sürede anladım çünkü hani bir söz vardır erkek yapar çapkın olur kadın yapar o.. Olur misali kısasa kısas gitmryeceksin.arkadaş daha yol arıyor kendine.ne yapmalı evliliği kurtarmalı diye inşallah da yolunu bulur ve mutlu olur. çünkü ailesine dönemiyor eşinden ayrıldığı zaman çok zor bir durumka karşılaşıp ortada kalacak bunu göze alamıyor bu durumdan da korkuyor ve sevemem desede kocasını seviyor yapamaz. Bence yanlış da olsa yaşananlar böyle kırmayın insanları. Zaten yeterince kırık kalpleri

Back