• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi ve beni terk etti..

Daha çok gençsin be güzelim ama evliliğinizde saygı kalmamış .Tekrar yürütmeye başlasan bile ,yürümez gibi görünyor ilşkiniz.
evliliğe saygısı olan bi erkek eski defterleri açmaz
ayrıca sizinde annenizle olan ilişkiniz ailesi ve eşinizde bi rahatlık oluşturmuş nasılsa bişey yapamaz biyere gidemez gibi...evliliğin ilk yıllarında bunu yapan daha sonrada yapar.ama sen kendi ayaklarının üzerinde durabilecek yaştasın herşeyi doğru düşün ve doğru karar ver
ayrıca yazdıklarının içinde eşimi seviyorum gibi bişey de okuyamadım
sanırım sende de bişeyler bitmiş uzatmanın manası yok

Ben küfürde kaldım kusura bakmayın, insanın karısına söyleyeceği laf mı bu şimdi akannehir
Gerçekten rezilce, küfür bile değil bu, daha ötesinde bir saygısızlık, iğrençlik rezillik !!!
Eski sevgilinin cinsel performansını o kadar unutamıyorduysa ayrılmasaydı,
Sizin de eski yaşadıklarınızı yüzünüze vurmasına şaşırmadım, tipik erkek, modern görüşlü gibi görünür, içinde tutar, ama hep koz olarak aşağılama aracı olarak kullanır.

beni aşağılayan adam için nasıl seviyorum denilebilir ki....gidebilcek yerim olmadğını bilio ama çok güçlü olduğumuda bilio..ben eşimle 3 ayda tanıştım evlendim yani bugün istesem yine yapabilirım ona karı bana koca çok kimse çaresiz değildir insan yeter ki istesin..sağolsun bana evlilğe tövbe dedirtti artık bir daha mı asla diyorum...eşler birbirlerinin sevgisini güvenini saygısını arttımak yerine neden tüketir anlamıyorum ki....ben eşimin düşüncesini biliorum chivas nasılsa cepte evlendik ya gidemez öyle bir giderim ki aklı hayali mantığı almaz gidişimi...aslında çok kör bana bunları yaparak kapı açıyor sende yapabilirsin diye kendime yakıştıramıyorum sadece yoksa öyle midesini bulandırrım ki anca o zaman anlar bana ne yaptığını..defalarca bu konuda affetim savunması hep şuydu sen farklısın karımsın benim geçmiş bitti bi daha söz açamıcam ama geçmiş geçmişte kalabilseydi bugün bahsi olmazdı...ben onun karısıyım evet tek yerim kimliğinin arkasında sol tarafta evli yazması bunun dışında saygı duyduğu bi nokta yok bana...

dışardan evliliğimize bakarsan hiç sorun yok mükemmel ama içim artık kan ağlamaya başladı..bütün gece uyuyamadım kapı çalar gelir diye..konuya şöye gireyim;
dün dışarı çıktık biraz içtik sohbet ettik herşey süperdi ama eşmin bir huyu var her örnekte eski sevgilisini anlatır anneside böyle babasıda...her seferinde dile getirdim yapmayın hoşlanmıyorum boşanma noktasına geldik bu yüzden anlamadılar bende aynısını yaptım eski sevgilimi anlattm ama hala aynılar ve derler iste kız ister kırıl söylicem sanki sen kim köpeksin ben yapcağımda geri kalmam der gibi..dün eşim bi konuda eski sevilisiyle yaşadığı cinsellikten örnek verdi tmm herkesin geçmişi vardır doğal ama göze sokmamak lazım bende oha atık dedm hala konuşuyo sonra kapadım konuyu eve gelicez artık durağa gidiyorduk deidm ki ona kendine yapılmasını istemediğn şeyi bana yapma bak sabrım kalmadı bende yapıcam sana o zaman anlarsın nasıl üzüldüğümü bana döndü elimi tutarken bir anda bırakıp seni si.erim dedi küfür etti yani bozuldum ama sokaktayız uzamasın diye olay dün yaptığını yapıcaksın niye kızayım ki dün senle yaşadığımı yaşıcam dedim tek amacım konuyu evde tartışmaktı sokakta değil...bana dedi ki tabi ya dün yaşadığını yaşıcaksın nasıl olsa deldirdin onla evlendiğimde kız değildim ama ona anlattım ve bana dediki geçmişin değil benden sonrası önemli bugüne kadar hiç bunu yüzüme vurmamıştı sormamıştı bie ailesi bile bilmez bunu bir tek ikimiz biliyoruz...inanın o kadar kırıldımki kendimi oro.pu gbi hissettim bi an defol gitdedim ona atladm taksiye eve geldim...15 dk sonra aradı nerdesin diye evdeym dedim taksiyle geldi para verdim ödesin diye taksi parasını 10 lira daha ver ben gidicem dedi vermedim bende dedi ki benim paramı bana mı vermiyosun ben kazanıyorum ver kartlarımı dedi vermedim sakladım yürüyerek giderim dedi biz bittik yarın eve gelcem burda olma dedi ve gitti hiç bişey demedim ama çok kırıldım sabaha kdar ağladm sabah saat 6 da burnumdan ağzımdan kan gelmeye başladı hep kanardı burnum sıkılınca doktora gtmıstm bır dönem kesilmşti kanama ama sabah 2 saat durduramadım kanı her yer kan oldu onu aradım tele cevap bile vermedi....
ben onun için nelerle mücadele ettim ailesi her şeyime karıştı bağırdı sustum..sırf eşim de benim alieme hep sustu ve saygısızlık yapmadı diye benim ailemde çok laf söyledi ama ben hep onu savundum o ise ailesi bana bağırınca sustu krışmadı bağırsınlar cevap verme dedi kendide veremdi diyemedi karıma kimse bağıramaz ailesi haklı oldu şimdi...annesi sabahlara kadar kocamın eski sevgilileriyle neler yaşadığını kızların vucutlarını aralarında ki cinselliğe kadar anlattı ben anlatma anne hoşlanmıyorum dedim kocamsa ne var bunda geçmiş o dedi dengesiz kıskanç oldum annesi haklı oldu...sorunlarımı kocama anlattım herhangi şeylerdi bunlar dır dır yapıyo çekilmez oldum 1 tane arkadaşım yok anneme güvenip asla anlatmam tek insan kocam anlatabilceğim ama ona hep ağır geldim..her kavgada boşanalım eve gelmicem dedi 1 haftalık evliyken bile ağladım sustum...kendisi benden hep bazı şeyleri gizledi sakladı duyunca bunları ben yine haksız oldum ne varmış bunda yalan gizlemek doğalmış..dünde ona bunu anlatmaya çalıştım bak bana yaptıklarnı ben sana yapsam ne yaparsın empati kur dedim adam delirdi tek istediğim beni anlamasıydı...hala eve gelmedi ama mecbur gelcek şirket arabası anahtarları burda yarın işe gidicek....onunla asla konuşmayacağım...kocamın gece nerde kaldığını bile bilmiyorum...inanın evlenmemiz için bana yalvarmıştı bu adam kapımda ağlıyordu bu nasıl bir hayal kırıklığı anltamam..ben evlenmeden önce arkdaşlarımla ayrı evde yaşıyordum annem sabit fikirli onu sevmiyorum anlatmak isterdim ama uzun hikaye şöyle deyim size babam yok ve annem hep biriyle evlenmeye kalkar bende o evde olunca adamla sorun yaşadım açmak istemiyorum...yani bugün boşansam yalnız yaşamak zorundayım gidebilcek ne akrabam ne ailem var ama hayatla mücadeleye ne kadar gücüm var bilmiyorum yalnız ayrı evde yaşamak o kadar zorki ben daha 21 yaşındayım ve yalnız yaşarken çektiğimi ben bilirim...şu an ağlıyorum ellerim titriyor keşke evlenmeseydim en azından kurulu bir düzenim ev arkadaşlarım vardı bir şekilde hayat sürüyordu.şimdi ne yapıcam bilmiyorum..eşim bu durmumu bilio gidemiyeceğimi biliyo ...size evliliğmde diyebilceğim iyiler bana asla vurmaz parası maaşı hep elimdedir karışmaz kimseye özendirmez hep alır istediğimi ve bana aşık olduğunu söyler ....aşk bu mu ağlatmak çaresiz bırakmak mı? anlayamadım ben hayatı ve insanları ben kimseye anneme bile güvenemezken ona güvendim inandım ailem sensin dedim hak ettiğim bu muydu?inanın şu an yaşamak bile ağır geliyor bana

Hem terbiyesiz hem vurdumduymaz.. Okurken utandım.

Çok yaralayıcı şeyler yaşıyorsunuz..

Dilerim tez zamanda sıyrılırsınız bu erkekcikten..

eşınız kendıne guven eksıklıgı mı var sıze bırseyler mı ıspatlamak ıstıyor

neden annesıyle sureklı gecmışten bahsedıyor...

gunu anı yasamak varken gecmışı anlatarak ovunmek hıc hoş degıl...
sızın uzuldugunuzu bıle bıle

dılerım hakkında en hayırlı kararı verırsın

Kimse eşinin eski sevgilileriyle yatak muhabbetlerini dinlemek zorunda değil, bunu anlatan aileye de, kocaya da ne denir ben bulamadım şimdi. Çok istiyorsa ,aklı oralarda kaldıysa, evlenmeseymiş. Hatırasını anlatır gibi, yatak muhabbetlerini eşine anlatıyorsa bir insan, ar damarı çatlamış heralde. Bir de bunu normal gör diye baskı yapıyor. Ne günlere kaldık Yarabbim.

Ettiği küfür vs, gerçekten ağır şeyler.Bundan sonra bir şansta verseniz, bu adamın içine karakter sokacak değilsiniz, karakter diye birşey kalmamış, belki de hiç yoktu !

Allah hayırlısını versin hakkınızda.

çok onur kırıcı incitici lflar eşinizin söyledikleri öyle bi erkekle bırakın aynı evde olmayı aynı şehirde olmak bile miğde bulandırıcıdır yazık insan olamamış allah kolaylık versin size çok kötü bi durum

ilk başta eşiniz nasıl ailesinin yanında yaşadıklarını anlatıyor hayret ettim.benim eşim ailesinin yanında yanıma bile oturmaz.bide sizdeki ne cesaret kısasa kısas siyip sizde sevgilinizden bahsetmişsiniz.sanki bir aile değilde çok samimi bir arkadaş çevresi gibi konuşulmayan yok.

çok haklısın ben her seferinde zaten affettim o şansını bitirdi...hep dedim aşkın telafisi olmaz yeniden başlanmaz yapma ama anlamadı...tek yapmam gereken kendime bir iş bulmak ve baştan başlamak..geçmişte nasıl mücadele edebildiysem hayatla yine edebilirim...değişcek adam zaten 6 ayda değişirdi bir insan 6 ay uyarılmaz ki....
tek inandığım bunlar artık

işte bu yüzden kadınlar ekmeğini eline almadan evlenmemeli...

elin oğluna güvenmemeli...:olmaz:

aşkmış yok neymiş diye daha gencecik yaşta ömür bitiriliyorakannehir

en azından kör değilsin bu da güzel. bir an evvel iş bulursun umarım. kurarsın kendi hayatını. hiç değilse saygısızlarla uğraşmak ve onları çekmek zorunda kalmazsınalsanaalsanasmile​

gerçekten inanamıorum yani daha önce deldirdin tabi ne demek Allah aşkına seni alırken aklı nerdeymiş o adamın madem rahatsız o zaman bakire olmayan biriyle evlenmicekti çok aşağılayıcı bişi gerçekten sen üzülme canım o hayvanlığından utansın:olmaz:

beni aşağılayan adam için nasıl seviyorum denilebilir ki....gidebilcek yerim olmadğını bilio ama çok güçlü olduğumuda bilio..ben eşimle 3 ayda tanıştım evlendim yani bugün istesem yine yapabilirım ona karı bana koca çok kimse çaresiz değildir insan yeter ki istesin..sağolsun bana evlilğe tövbe dedirtti artık bir daha mı asla diyorum...eşler birbirlerinin sevgisini güvenini saygısını arttımak yerine neden tüketir anlamıyorum ki....ben eşimin düşüncesini biliorum chivas nasılsa cepte evlendik ya gidemez öyle bir giderim ki aklı hayali mantığı almaz gidişimi...aslında çok kör bana bunları yaparak kapı açıyor sende yapabilirsin diye kendime yakıştıramıyorum sadece yoksa öyle midesini bulandırrım ki anca o zaman anlar bana ne yaptığını..defalarca bu konuda affetim savunması hep şuydu sen farklısın karımsın benim geçmiş bitti bi daha söz açamıcam ama geçmiş geçmişte kalabilseydi bugün bahsi olmazdı...ben onun karısıyım evet tek yerim kimliğinin arkasında sol tarafta evli yazması bunun dışında saygı duyduğu bi nokta yok bana...

mikropları at hayatndan=) vereliniortak

Anam bu adamlara kulağın delik bile gitmeyeceksin,baksana kakıverirler,belden aşağı çalışıp çirkefleşiverirler çocuk gibi istediklerini duyamayınca ya da karşısındaki kişilik gösterince..
Sen annesine oğlunun cinsel performansı hakkında bildiklerinden dolayı bir madalya tak,oğluna tekmeyi bas,evden çıkma,yanına ev arkadaşı ararken bir yandan da iş bak..Yaşın genç,umutsuzluğa kapılma..

demekki karsindakini taniyamamissin
güzel rol yapmis adam
yok yok yürümez gibi bu evlilik ilk firsatta yüzüne vurmus gecmisini ve bu böyle devam eder
hazir cocukta yokken herkez kendi yoluna gitmeli

ay kusura bakma da canım nasıl bir evlillik bu küfür ,saygısızlık ,iğrençlik ,heleki ailesinin yaptıkları ,seninde düzenli bir ailen yokmuş ,anneni sevmediğinden bahsetmişsin ve 21 yaşındasın henüz..çok tuhaf bir yaşantı ,bitik iğrenç bir evlilik ,ve sen hala oturmuş bekliyorsun ,söyleyecek bişey bulamıyorum..

çok utanç verici bir insan olarak.insanlar da seviye diye bir şey kalmamış.daha önceden ne iş yapıyordunuz?,çalışma hayatınız olmuşmuydu?.belki ayrılıp işinize tekrar dönebilirsiniz.
allah eşinizi ve ailesini de ıslah etsin.

yok aynı eski sevgiliden değil bütün eski sevgililerinden bahseder geçmişte aşık olmadığında biliyorum eminim buna ....ben artık ona bana yaptığının aynısını yapcağımı söyledim ama yapmıcam tabiki yakıştıramıyorum kendime o ise delirdi sen yapamazsn beni tehdit etme diye bu tehdit değil uyarıydı aslında yoruldum çünki gururum onurum ayklar altında gibi hissediyorum...barışcakmıyız bilmiyorum bu saat oldu aramadı sabah 6 da onu aradım insan bi merak eder karısını sanki sevgilisiyim

o aman bence evlenmeden önceki hayatını özlüyor.öyle bir hayata alışkın olduğundan evlilik hayatı ona zor gelmiştir.bir de sen onun tabiriyle dır dır yaptığın için eski hayatını daha da çok arıyor.bence rahat bırak artık ne yaparsa yapsın.sana bağlanmaya başlarsa eskiyi de bu kadar anlatmaz.

eşinin ve ailesinin ahlak anlayışı evlilik anlayaşı ne tuhafmış canım:1shok:
eski sevgililerin yatak performansından bahsetmek sürekli seni onlarla kıyaslamak ne demekbilmiyorumkismile
üstelik kaynana bile bu muhabbetleri yapıyorakannehirdaha neler duyacaz bilmiyorum
sana ettiği küfür hakaret de çok kötü canım:olmaz:
ne diyeceğimi bilemedim yaşında çok genç umarım hakkında hayırlısı olur canım

sanki kıraathaneden arkadaşına cinsel hikayelerini anlatır gibi,insan eşine eski sevgilisiyle yaşadıklarını anlatırmı?tövbe yarabbi..
otur evinde hiçde biryere gitme gelip özür mözür dileyip konuşup telafi ederse ne ala..yoksa nerede kladıysa gece oraya gönder gitsin..modern görünüşlü barzo..

Senin eşin, kompleksli, saygısız, karaktersiz bir adam.Annesi de manyak. Senin eşinden koca olmaz güzelim.Kendini kurtar.

Back