- Konu Sahibi greenyellow
Yorum yapayım dedim ama yazacak bir şey bulamadım açıkçası. Evliliğiniz için söyleyeceklerimi yutup söylemiyorum. Sizin başkasının yanında ve sokakta eşinize bağırmanız ayrı hata, eşinizin yaptığı çocukluk ayrı hata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni o kadar iyi anladiniz ki.yaklasik bes ay ben de siZn gibi davrandgmda alttan aliyodu o zamanlar asiri bagrydm.hatta basit sebeplersden konuyu bes saat abartip gina getrydm o da tipki siZn esiniz gibi alttan aliyor beni sakinlestryor ve.hic bagrmiyrdu ama bu cocuga biseyler oldu artk hep her kavgada gider oldu ben de o beni birakip gtmesin diye her donusunde kendme cekiduZen verdm o beni hayvan gbi egitti maalesef.artk ben birak bes saat kavgayi.uc dakikayi istesem de gecemez olmstm.ben sizden daha kötü kavgacıyımdır emin olun. annem asla benim tarafımı tutmaz, muhakkak haketmişsindir der. üstelik ev hanımıyım. yeri geldiğinde öfkeden tabak çanak kırmışımdır, eşimi evden kovmuşumdur (gitmedi hiç istisnalar haricinde).
şimdi de iki çocuk ve uykusuzluk yüzünden adama eziyet ediyorum. her şeyimi normal karşılıyor, çünkü seviyor. katlanıyor çünkü seviyor. annem ona hak verdiği halde "olur öyle aile içinde" deyip beni savunuyor, çünkü seviyor. hiç bana ders vermeye kalkışmadı, çünkü öfkemin de sevgi gibi normal insan hali olduğunu düşünüyor. her insanın kusuru vardır, o huyuna rağmen sevilir diye düşünüyor.
sanırım eşiniz bencil, iyi davranması çok güzel ama bu davranışları iyiliğini kat be kat aşmıyor mu sizce de?
ben ailenizi anlayamadım açıkçası. o kadar kavgacısınız ki aileniz bile size katlanamıyor mu? ya da ailenizin bu tavrını bilen eşiniz sizin ona mahkum, mecbur olduğunuzu, ondan başka kimsenin (aileniz de dahil) katlanmayacağını, o ne yaparsa alttan almanızı bekliyor olabilir mi?
hiç gelecekle ilgili konuştunuz mu eşinizle? mesela çocuk sahibi olmak gibi? sizinle gelecek planları var mı? yoksa siz onun için evdeki herhangi bir biblo, süs eşyası mısınız arada tozu alınan, hatırlanan?
Annesi iste annemleri aradikca toptan kulagimi cekmis oluyolar ben de susuyrm.mecbur.annesine anlatmasn die defalarca uyardm.cinnet getrdm ama gecmiyo.bu huyuöncelikle siz öfke kontrol sorununuz var mı, bunun için uzman yardımı alın.
(bence sebep eşiniz ama olsun, yine de yardım alın)
eşinizin de anne bağımlılığı için uzman yardımı almasını sağlayın.
bunlarla inşallah aşılır sorunlar.
eşiniz kabul etmezse, ayrılamıyorsanız boş vereceksiniz. sanki bekarmış gibi, eşinizi umursamadan keyfinize bakacaksınız.
bence en güzel intikam bu. yok sayılmak neymiş, belki empati yapar eşiniz.
Ee hala yokmuAnnesi iste annemleri aradikca toptan kulagimi cekmis oluyolar ben de susuyrm.mecbur.annesine anlatmasn die defalarca uyardm.cinnet getrdm ama gecmiyo.bu huyu
son care yardm alrm belki.yaa bu sefer onu yok sayip bekar gbi yasicaktm ama bi araya gelemedk olmadi.ve annesine soyledi.yine.ucumuZ otrdgmZda bile suratini asiyodu sonra annesi bana soruyodu kizim.ne oldu yine die.dstgm duruma bakin.bana suan melek gbi davransa da yapamam nie cunku annesine herseyi anlattigi icin beynmden.vuruluyrm.savunmasi da soyle.byk kavga ettgmiz ixin anlatiyomus ve baska anlatcak kmsesi yokmus.arkdsna anlatt.sizce annesine aktarma huyunu.cozmek icin napablrm mesela suan annesyle kusum.kadin beni arayip akil veremiyo ama annemleri ariyo yine cinnet gtryrm naapsam naapsamöncelikle siz öfke kontrol sorununuz var mı, bunun için uzman yardımı alın.
(bence sebep eşiniz ama olsun, yine de yardım alın)
eşinizin de anne bağımlılığı için uzman yardımı almasını sağlayın.
bunlarla inşallah aşılır sorunlar.
eşiniz kabul etmezse, ayrılamıyorsanız boş vereceksiniz. sanki bekarmış gibi, eşinizi umursamadan keyfinize bakacaksınız.
bence en güzel intikam bu. yok sayılmak neymiş, belki empati yapar eşiniz.
Ee hala yokmu[/QUOTE
Yok yaa gelse yazarm.zaten.ama.annemler gelio bi iki gune.bana kiZip drcaklar ah canim ailem ahh ben istrmiym byke olsn ama.su annesine ytstrme huyu beni mahfetti
Ben de aşırı sinirli bir insanım. Arada sebepsiz yere de geliyorlar bana. Eşime bazen kök söktürüyorum. Ama sinirli bir insan şimdiye gider başka ev tutar o adama da boşuyorum seni derdi çoktan. Sizinki garip bir durum. Umarım arada gönlünü de eğlendirmiyordur oralarda. Nasıl duruyorsunuz böyle sakin anlamış değilim[/QUOTE
Haklisiniz ama bana iyi davransa intikam duygum olusmaz ki.nerden anladiniz İkinci.evlilihi oldugunu.uzaktan iliskisini yrutmeye calismasindan mi (normalde cok anlaysliydi ama anlayamiyrm bu yaptgi cok agir)ben butun mesajlari okudum simdi cevapliyacam esinizin ikinci eviligi sanirim
sizinde sakin biri olmadiginiz ortada hep intikamdan bahsediyorsunuz bu cok cirkin bir dusunce
esinizi bence siz kendinizden uzaklastiriyorsunuz sizin ofke kontrolunuz malesef yok.
ya birlikte yardim alin yoksa her ikinizde yipranirsiniz
ilk evlilik de annesi yüzünden mi bitti acaba?Haklisiniz ama bana iyi davransa intikam duygum olusmaz ki.nerden anladiniz İkinci.evlilihi oldugunu.uzaktan iliskisini yrutmeye calismasindan mi (normalde cok anlaysliydi ama anlayamiyrm bu yaptgi cok agir)
Zaten ben alisip kabul etmk istemiyrm ki.ben kendimi hemen duzeltrsem de onlar beni yola gtrmis olur.ddgin gibi ofkeli insanlar hakli olsalar da kmse onlari kolay kolay ttmaz iste kndime care blmaliymilk evlilik de annesi yüzünden mi bitti acaba?
her insan birileriyle dertleşmek paylaşmak ister, bu anne olur, arkadaş olur. ama karı koca arasına girilmez. özellikle bir taraf rahatsız oluyorsa, araları daha çok açılıyorsa iyi niyetle bile olsa girilmez.
üzgünüm ama çevrenizdeki insanlar düşüncesiz ve sizi anlamaktan uzaklar. gerek eşiniz, gerek aileniz, gerek kayınvalideniz.
sizin tek yapmanız gereken kendinizi düzeltmek. kendiniz için mücadele edin, öfke kontrol sorununuz için acilen destek alın. çünkü öfkeli insan yanlış davranır, yanlış kararlar alır, haliyle hep mutsuzdur.
siz kendi sorunlarınızı aştıktan sonra karşı tarafa hesap sormaya hakkınız olsun. neden hakkınız yok biliyor musunuz? siz haklı dahi olsanız, her hata için, ailevi her sorun için öfkenizi öne sürecekler ve daima haksız olduğunuzu iddia edip sizi anlamak için bile çabalamayacaklar.
eşiniz eve gelse de gelmese de aileniz size kızacak şeyler bulacaktır. eşiniz dönse davranışlarını sizin aksi huylu olmanıza yoracaklar her zamanki gibi.
bırakın eşinizi, kayınvalideyi, ailenizi siz önce kendiniz için sakin ve mutlu olmayı öğrenin. siz değişmezseniz hiçbir şey değişmez emin olun. hep gelmeler gitmeler yaşarsınız. size de yazık. siz de mutlu olmayı hakediyorsunuz.
bu yüzden önceliğiniz psikolojik destek almak olsun. eğer lütfeder de eşiniz dönerse ondan da aynı şeyi isteyin. reddederse siz yine kendi iyiliğiniz için yalnızca kendinizi düşünerek yaşayın.
şu hayatta en kötü şey, alışmaktır. siz öfkeye, eşiniz evi terketmeye, kv her şeye karışmaya, aile sizi suçlamaya alışmış. alışkanlıkları normal kabul ettiğimizde sorun olmaktan çıkıyor zannediyoruz. halbuki asıl sorun bu yanlışlara alışmamız. alışkanlıkları terketmek zor ama imkansız değil.
lütfen kendiniz için bu olumsuz alışkanlıkları terkedin, sevmek sevilmek anlayışlı olmak gibi nice güzel alışkanlıklar var, bunların hayatınıza girmesi için çabalayın.
Kabullenym ama basimda koca olarak dursun bi zahmetzor bir adam en iyisi olduğu gibi kabullenmek ben öyle yapıyorum artık daha mutluyum
Bi kere daha yapmsti valla teli acmadm bile gnlerce.merak etsn die ama yne gelmemisti.kiHer ne olursa olsun ne demek evi terk etmek.Aynini sen yapsan kıyamet kopar.Sakin arama açma tel merak etsin çocuk mu bu koca adam.Küstüm oynamiyorum gibi.Büyüsüne de gelsin yanına asla arama sorma bi surunsun bak bir daha yaparmış.
Evet ortada tabi .yipratmamanin da caresi var ama normal careler diil.bgn annemler gelio dua.edin de onlarin ynnda sakin olym hic bgrmiym.tum mesajlari okudugumu belirtmistim farkinda olmadan yansittiniz ikinci evliligi oldugunu.
intikam duygusuda kisiyi sadece hircinlastirip kendine zarar verdirir sizinde kendinizi cok yiprattiginiz ortada degilmi sizce
Neseli ve saf oldgmdan kucuk gelmistr yirmi dkuz ysndym.yaklask sekz aydir evlymyeni evli misiniz? yaşınız küçük gibi geldi bana