Esim evi terk etti

Psikologa gidiyorum ama tabi su noktada evliligin duzelmesiyle ilgili bir ise yaramaz. Sadece kendimi cok fazla suclamami engellememde biraz yardimci olur belki. Esim devam etmek istemiyor ki yardim alalim desem guler bana.

ıyıkı esınız problemlıymıs
sut dokmus kedı olsa sanırım sırtından sopayı ıhmal etmeyecektınız
tebrıkler

İşte tam da bu yüzden sinir anında ağzımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmeli, "boşanma" kelimesini sakız gibi ağzımıza dolamamalıyız. Açık konuşmak gerekirse benim eşimde en ufak bir tartışmamızda bana "boşanalım" dese defalarca bende sonunda kabul eder boşanmak isterdim. Eğer birlikte yapamıyorsanız, sürekli kavga ediyorsanız boşanmanız en mantıklısı.

Sevgi insana bile bile hata yaptiriyor iste.

yapabilirsiniz tabi herkes bir yerlerde hata yapıyor..
ama bu hata düzeltilebilir ise çabalamalısınız.. evlilikle ilgili kitaplar okumalı, terapilere gitmeli, eşinizin bekar hayatına devam etmemesi için o evden çıkmalı vs vs bunlar gibi çok sey yapmalısınız.
ve bunları yapmadan daha önce cocuk yapmamalısınız ''bence''..

şuan için ise evden çıkmayın, sessiz kalın, konuşmak için bile bir süre aramayın... biraz sakinleşin sonra zaten iletişme gecersınız birbirinizle bir bahane ile..

ıyıkı esınız problemlıymıs
sut dokmus kedı olsa sanırım sırtından sopayı ıhmal etmeyecektınız
tebrıkler
Disardan boyle gorunuyor di mi? Eminim o da herkese boyle anlatiyordur. Siz hamileyken esiniz is icin bile olsa eski sevgilisiyle haddinden fazla samimi olsa, bunu kaldiramayip kavga ettiginiz halde cok da umursamasa, bu yuzden uzuntuden cocugunuzu dusurseniz, ardindan size uzulmus gibi numara yapma dese ne hissederdiniz? Evet resmen vurdum adama. O bana vurdu dediginde insanlar ne basit kadinmis sen haklisin bosa diyordur ama ben derdimi kimseye anlatamiyorum.

Keskin sirke küpüne zarar. Bazen ne çok boşanan var diyorum sonra sebepleri görüyorum illa bi taraf insanı hayattan bezdirecek. Esinizi bilmem ama sizde çok hata var

Sevgi hata yaptırır mı hiç? Bile bile kör kuyuya atlamak gibi birşey bu." Ben bu adamı sevıyorum" derken, peşinden" Ömür boyu kendini sevdirebilecek mi" diye sormalı insan kendine. Yıllar geçti, eşiniz değişmedi.. O zaman ne olacak? Bir de çocuk tabii, neden yapıyorsunuz bunu kendinize? Eski sevgili ile görüşmek de neyin nesi, böyle bir adamı nasıl seversiniz hala?

sız cok agresıf davranmıssınız
ben konuya yazdıgınız gıbı cevap verdım detayını nereden bıleyım
sızın yerınızde olsaydım sanırım vurup haksız olacagıma oturur aglar evı terk ederdımonuda vıcdanıyla basbasa bırakırdım
bıraz polıtık olmak gerek
onun dısında evet bencede sız bosanın

İnanin simariklik degil. Numara yapmadim. Bir senede 10 kilo verdim bazi seyleri kafama takmaktan. Bebegin dusmesiyle ilgili beni suclayici cok agir konusunca boyle bi olay oldu.
tüm bu olaylara tek sebep sen değilmisin eğer düzelmeye niyetliysen eşinle konuş

Evet keske oyle yapsaydim

evi terk eden sizi bırakmak isteyen taraf olduğu için mi devam etmek istiyorsun... ilk önce onu tart, düşün... belki içindeki istek sadece "o boşanmak istiyor bunun altında kalamam" düşüncesidir. onun yaptıkları da çok normal şeyler değil. sen gerçekten devam etmek istiyor musun?

Yanlış mı hatırlıyorum, maddi durumu olduğu halde size 5 kuruş harcamak istemeyen, sürekli eve başkalarını getiren sizin eşiniz miydi?
Evlenemiyorum diye konularınız vardı sanırım. Boşanırsanız deprasyona girersiniz gibi.
Bir oturup sakin sakin konuşmayı deneyin.

En fazla anlasamadiginiz tartistiginiz konu ne? Iletisim eksikligi mi var aranizda? Bence siz seviyorsunuz esinizi ancak onun sevgisinden emin degilsiniz. bu yuzden israrla bosanalim demissiniz. Sanki icten ice zaten birgun o bunu isteyecek bari ben simdiden soyleyeyim dusuncesi olusmus sizde. Bu kadar gel gitli bir iliski yorar insani. Surekli bosanmanin esigine gel bosanma. Hadi topladik bir seyi duzeldik derken tekrar dagil. Bosan ya da bosanma diyemeyecegim. Sorunlarin kaynagini bulun ve orayi onarin. O zaman evliliginiz duzene girebilir yada bitmesi gerekirse biter.

Bu kadar kolay boşanmayın bence önce düzeltmeye çalışın. Aranızda iletişimsizlik var gibi. Bunu düzeltmeyi denemeden boşanmak kolaya kaçmak olur. Ayrıca adama vurmuşsunuz sürekli boşanmayla tehdit etmişsiniz sizde de suç var. Büyükler araya girip bi kere daha denemeniz mantıklı olan gibi. İkinizde de sorun var yardım almanız iyi olabilir

Hamileyken , adamin bosamayacagini dusundugun icin ekstra simariklaniyordun ,ekstra baski yapiyordun adam tepki vermiyor diye :)
Hamilelik pskolojisi filan degil bu

Cocuk olmayincada sonunda esinde seni bosamak istedi bu sefer..
ee seninde elinde koz kalmayinca cildirdin tabi tutuştu ...
Ama olacağına varmış ve varacak
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…