Psikologa gidiyorum ama tabi su noktada evliligin duzelmesiyle ilgili bir ise yaramaz. Sadece kendimi cok fazla suclamami engellememde biraz yardimci olur belki. Esim devam etmek istemiyor ki yardim alalim desem guler bana.Acaba yardım fln mı alsanız beraber? Inanıyorsanız siz ve eşiniz değişecek bir şans verin evliliğinize. Ailevi problemler her evlilikte oluyor, ikiniz üstesinden gelmelisiniz, inatlaşmadan, kalp kırmadan.. Bakın o zaman o evlilik harika olacak işte.
Sevgi insana bile bile hata yaptiriyor iste.evlenirken dahi bu adamla olmayacagını biliyormussunuz..
hala da biliyorsunuz olmayacağını ama denemeye devam edebilirsiniz tabi hayat sizin..
evinizden ayrılmayın ne hali varsa görsün..
ve barısırsanız korunma konusuna ekstra özen gösterin hiç olmazsa..
yapabilirsiniz tabi herkes bir yerlerde hata yapıyor..Sevgi insana bile bile hata yaptiriyor iste.
Disardan boyle gorunuyor di mi? Eminim o da herkese boyle anlatiyordur. Siz hamileyken esiniz is icin bile olsa eski sevgilisiyle haddinden fazla samimi olsa, bunu kaldiramayip kavga ettiginiz halde cok da umursamasa, bu yuzden uzuntuden cocugunuzu dusurseniz, ardindan size uzulmus gibi numara yapma dese ne hissederdiniz? Evet resmen vurdum adama. O bana vurdu dediginde insanlar ne basit kadinmis sen haklisin bosa diyordur ama ben derdimi kimseye anlatamiyorum.ıyıkı esınız problemlıymıs
sut dokmus kedı olsa sanırım sırtından sopayı ıhmal etmeyecektınız
tebrıkler
Sevgi hata yaptırır mı hiç? Bile bile kör kuyuya atlamak gibi birşey bu." Ben bu adamı sevıyorum" derken, peşinden" Ömür boyu kendini sevdirebilecek mi" diye sormalı insan kendine. Yıllar geçti, eşiniz değişmedi.. O zaman ne olacak? Bir de çocuk tabii, neden yapıyorsunuz bunu kendinize? Eski sevgili ile görüşmek de neyin nesi, böyle bir adamı nasıl seversiniz hala?Sevgi insana bile bile hata yaptiriyor iste.
sız cok agresıf davranmıssınızDisardan boyle gorunuyor di mi? Eminim o da herkese boyle anlatiyordur. Siz hamileyken esiniz is icin bile olsa eski sevgilisiyle haddinden fazla samimi olsa, bunu kaldiramayip kavga ettiginiz halde cok da umursamasa, bu yuzden uzuntuden cocugunuzu dusurseniz, ardindan size uzulmus gibi numara yapma dese ne hissederdiniz? Evet resmen vurdum adama. O bana vurdu dediginde insanlar ne basit kadinmis sen haklisin bosa diyordur ama ben derdimi kimseye anlatamiyorum.
tüm bu olaylara tek sebep sen değilmisin eğer düzelmeye niyetliysen eşinle konuşİnanin simariklik degil. Numara yapmadim. Bir senede 10 kilo verdim bazi seyleri kafama takmaktan. Bebegin dusmesiyle ilgili beni suclayici cok agir konusunca boyle bi olay oldu.
Aslında aile büyüklerinin aranıza düzeltmesi lazım çünkü esiniz inat etmiş ama belli ki annesi De boşanmanızi istiyorKeske istese. Bosanmak istemiyorum dedim ama dava acarsa da uzatmam heralde. Bekliyorum su an.
Evet keske oyle yapsaydimsız cok agresıf davranmıssınız
ben konuya yazdıgınız gıbı cevap verdım detayını nereden bıleyım
sızın yerınızde olsaydım sanırım vurup haksız olacagıma oturur aglar evı terk ederdımonuda vıcdanıyla basbasa bırakırdım
bıraz polıtık olmak gerek
onun dısında evet bencede sız bosanın
Tabi annesi mutlu olur biliyorumAslında aile büyüklerinin aranıza düzeltmesi lazım çünkü esiniz inat etmiş ama belli ki annesi De boşanmanızi istiyor
Yanlış mı hatırlıyorum, maddi durumu olduğu halde size 5 kuruş harcamak istemeyen, sürekli eve başkalarını getiren sizin eşiniz miydi?Kizlar merhaba
Daha 9aylik evliyiz. Esim beni severek evlendigini soyluyordu ama evliligimiz hic oturmadi. Evli gibi degildik. Evlenmeden once babasini kaybetmesi dolayisiyla yasadigi depresyon, islerinin yogunlugu, karakter olarak bencil ve empati kuramayan bir insan olmasi, benim asiri duygusalligim, ailevi kavgalar vs bir suru kavgadan sonra ben biraz akli basina gelsin diye bosanalim dedim. O tepkisiz kaldikca ben bastirdim. Ki o zamanlar hamile oldugumu ogrenmistim. Oyle garip bir psikolojiye girdim ki asiri sinirliydim ve her seyden herkesten ozellikle de ondan nefret ediyordum. Cocugu aldiricam bile diyordum hem de her gece. O kadar stresten sonra dusuk yaptim. Bu sefer o bosanalim demeye basladi. Annesi baski yapti. Bir aydir biraz duzelmistik. Bana senin degerini bilicem diyordu. En son uc gun once yine eski konularla ilgili kavga ettik. Ben sinir krizi gecirdim. Ustune saldirdim vurdum. O da evi terk etti. Dava acmasini bekliyorum. Evden cikmami ailemin yanina donmemi istiyor. Ben nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir yandan bosanmak istemiyorum. Bir yandan asla duzelmeyiz artik cok belli. Zaten eve donmez. Anlasmali bosanmak istiyor benden cabuk kurtulmak icin. Kabul edip hizli bir sekilde bitirmeli miyim?