Esim evi terk etti

sen neden başkasına aşık olduğuna inandığın halde onunlasın.
biraz sert oldu ama :KK57:
Cunku emin diilim. Cunku butun arkadaslari sacmaliyosun olsa biz biliriz diyolar ve gercekten onlarin dogru soyledigine inaniyorum. Ama ne olursa olsun kimse esimin kalbini bilemez. Ayrica fiziksel bicbi sey yok. En azindan ondan eminim. Soyle karsima ciddi bi kanit ciksa aninda bitiricem.

Bir yuva kolay kurulmuyor. Ortada aldatma yok size şiddet uygulanmamis ama neden bu huzursuzluk cikarmak. Bence gururu bir kenara birakin ve adam akilli konusun esinizle anlasamazsaniz karariniz kesinse artik olmuyor bosanirsiniz. Bebeğiniz içinde üzüldüm.

Bir yuva kolay kurulmuyor. Ortada aldatma yok size şiddet uygulanmamis ama neden bu huzursuzluk cikarmak. Bence gururu bir kenara birakin ve adam akilli konusun esinizle anlasamazsaniz karariniz kesinse artik olmuyor bosanirsiniz. Bebeğiniz içinde üzüldüm.
Cunku bu suphe beynimi kemiriyo. Ruh hastasi oldum. Cunku dugunumde bu kiz vardi. En mutlu gunumde mutlu diildim. İs yapiyorum diyo ama yalan oldugunu biliyorum. Hayatindan cikarmaya kesin olarak karsi. Belki ben inat ediyorum diye inatlasiyo. Arkadaslari oyle diyo. Rahat biraksan zamanla adi gecmiycek sen aklina sokuyosun diyolar. Nedir bu kizin ozelligi? Bunun cevabini bulmadan rahatlayamiyorum. Esimin amaci ne? Beni birakip onu almak diil heralde. Yoksa yapardi diyorum ama... Offf hep ayni seyleri tekrarliuorum iste boyle. Kafam corba gibi.

karşısında dişli bi kadın var.polisle kapıya dayandı mı kim kimi evden kovar acaba.
kadın nereye gitcek pardon da.

X