Eşim evi terk etti.

Evden gitmesinin suçlusu da benim zaten ben git dedim ya onu öne sürüyor ondan önce ben şeninle aynı evde yaşamak istemiyorum kiralık ev tuttum dediğini unutmuş
O senin git dediğini kanitlayamaz ama sen onun gittiğini kanitlarsin. Ayrıca durup dururken git dememişsin , ayrı ev açıp döşeyen adama ne diyecektin, gitmeyi kafaya koymuş gitmiş işte, hala ben dedim diye gitti diye ezikleniyorsan sen de git, ne diyim?

Ev tuttuğunu öğrenince ve hasta çocuğuyla ilgilenmeyince bende sinirlenip çocuğunla da ilgilenmeyeceksen git dedim şimdi sen beni evden kovdun diyor zaten
Evden gitmesini istediğim için hatalı olduğumu düşünüyorum ama hatamı kabul eden birisiymdir.
Ayrı ev tuttuğu için evden kovmuşsunuz, yani siz şimdi burada hatalı mısınız? Kafanız mı güzel?

Eşim çok ısrar etti şöyle Yardımcı olur böyle yardımcı olur geceleri uyanır dedi rahat edersin dedi bende belki de diyerek kabul ettim bilemedim işte
Bı de ben de çocuğumu hem çalışıp hem kendim büyüttüm bırak kv kendi annem de yoktu, kocam bile yoktu yanımda, kimsenin yardımı gerekmez tek evlada, çalışan kadın gündüz bakicısiyla rahat rahat büyütür, uykusuzluk yorgunluk anneliğin genel yan etkileri zaten yapacak birşey yok onlara , keşke baştan kabul etmeseydiniz kv yi

Siz boşanmak istemiyorum desenize kısaca .

Ama boşanmaz barışırsanız hayatınızın hatasını yapmış olursunuz bunu bilin.

Çünkü erkeklerde kadınlar gibi kolay kolay yuvasını bozamaz. Eşiniz kafada bitirmiş yani
Sorun kesinlikle annesi olmadığına eminim

Keşke kabul etmeseydim o zamanda bana torunumu baktırmıyorlar derdi ama

Erkekler yuvasını kolay kolay bozmaz demişsiniz ama eşim çok kolay bozdu yani

Ev tuttuğunu öğrenince ve hasta çocuğuyla ilgilenmeyince bende sinirlenip çocuğunla da ilgilenmeyeceksen git dedim şimdi sen beni evden kovdun diyor zaten
Ve siz kovduktan sonra ev tutmamış
Ev tuttu diye kovmussunuz

Yanı bu durumda kim olsa aynı tepkiyi verir. Ortada garip bir durum varmış gibi konuşuyorsunuz da.

Bebeğimin masraflarını yarı yarıya ödediğimiz için faturalarını atmak için mesaj atıyorum o kadar artık hiçbir Yapmıyorum

Ve siz kovduktan sonra ev tutmamış
Ev tuttu diye kovmussunuz

Yanı bu durumda kim olsa aynı tepkiyi verir. Ortada garip bir durum varmış gibi konuşuyorsunuz da.
Aslında bebeğimiz hastalandı hastaneye götürüp getirdik o gün bebeği ve beni eve bıraktı kendisi ev tutmak için ev sahibi ile görüşmeye gitti. Ondan sonra sinirlendim ilgilen çocukla kaç geceden beri uykusuzum dedim ilgilenmeyeceksen ben annemi çağıracağım evden git dedim

Annesinden yine özür diletecek bunu da yazalım lütfen.

Böyle anasına danasına özürler dileterek tatmin oluyor zavallım. Hemcinsimin düştüğü duruma vah ki ne vah.
Annesinin yanına gittim zaten o zaman her şeyi konuştuk hatalı olduğumu kabul ettim

Aynı şeyi söylüyorum ben de . Ev tuttuğunu öğrendikten sonra zaten siz gelme demissin.

E yani bir de gel mi diyecektiniz?adam ev tutuyor zaten

İş ciddiye binince ne olacak ki adamın hiçbir şey umurunda değil
En azından onurunuz ile çekip gitmiş olacaksınız bu erkek müsfettesinden, biraz kendinize güvenin ve gerçeği görün, yaşadığınız bu her neyse evlilik değil, kendinizi kandırmayın , bu adam zaten ne baba ne koca olamamış ki , sadece annesinin oğlu olmayı iyi bilmiş, kararlı olunnnnnn...

Seven insani kimse dolduramaz . Kendinizi kandırmayın. Siz eşi degil de kaynanayı suçlamak istiyorsunuz

Evi kendi terk etmiş ve başka yere taşınmış. Dava açsanız sızı haklı görürler
Evet ama eşim ve annesinin öyle mesajlarını yakaladım ki her şeyi annesinden biliyorum

Aynı şeyi söylüyorum ben de . Ev tuttuğunu öğrendikten sonra zaten siz gelme demissin.

E yani bir de gel mi diyecektiniz?adam ev tutuyor zaten
Bana ev tuttum demiş ama tabi ev falan tutulmamış başka bir yerde kalmış bende ev tuttu sanıyordum 2 hafta geçti hiçbir şey yapmadım o da yapmadı sonra ben konuşmak istedim o kendisini geriye çekti beni neden daha önce aramadın ben neler çektim dedi

Öyle başka bir şey olamadı bana bir faydası olmadı

İyi de boşanma davasını senin açman gerek burada bi kere ilk olarak annesine senin onu istemediğini söylemesi çok yanlış sen bunu desen bile söylememeli arayı bulmak için uğraşmalı ama o bildiğin ortallığı kızıştırmış. İkincisi annesiyle zaten sıkıntı yaşıyormuşsun olabilir her evlilikte az çok oluyor buna rağmen ısrarla eve gelmesini istemesi de çok çok yanlış ki ileri de sizin kavga edeceğiniz belli bir şey. Sanki her şeyi o planlamış kavga olsa da izleyeyim dermiş gibi davranmış. Sonra gereksiz trip atmalar evden gitmeler insan aşık olsa bile aşkı biter soğur böyle kişiden sen baba olmuşsun ne bu tavırlar. Ara bulup ikinizle de konuşması ortalığı ılıtması gerek. Üstüne çocuk hasta olduğu halde ilgilenmemesi artık bardağı taşıran son damla olmuş bence. Tabi bu benim düşüncem zaten ilerisi için pekte hayırlı görünmüyor şimdi tamam desen boşanmasan bile ileri de mutlaka yine aynı şeyleri yaşayacaksınız sana saygı duyan biri de değil belli ki. Aileleri zaten evliliğe sokmak başlıca olay sen haklısın ya da o haklı önemli değil anlaşamıyorsan konu kapanmıştır ha evine elbette gelecek torununu oğlunu görecek sık sık gelir o ayrı sonuçta eşinin annesi ona bir şey diyemem bizler de yaşayabiliriz kabul ederiz ama aynı evde yaşamak çok başka bir durum. Çocuk için katlanma düşüncesi olmasın bence aklında ben annem ayrı olduğu için mutluyum çünkü sevmiyorum sürekli kavganın kaosun olduğu ortamları. Şimdi o senin boşanmak istemediğini düşündüğü için bu kadar rahat ve özgüvenli tavırlar sergiliyor git direk boşanma evraklarını sen ver bak tavrını o zaman gör tabi boşanmak istiyorsan yoksa yanlış yönlendirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…