• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti.

Bana ev tuttum demiş ama tabi ev falan tutulmamış başka bir yerde kalmış bende ev tuttu sanıyordum 2 hafta geçti hiçbir şey yapmadım o da yapmadı sonra ben konuşmak istedim o kendisini geriye çekti beni neden daha önce aramadın ben neler çektim dedi
Siz bence eve dönsün diye bekliyorsunuz
Bana öyle geldi

İyi de boşanma davasını senin açman gerek burada bi kere ilk olarak annesine senin onu istemediğini söylemesi çok yanlış sen bunu desen bile söylememeli arayı bulmak için uğraşmalı ama o bildiğin ortallığı kızıştırmış. İkincisi annesiyle zaten sıkıntı yaşıyormuşsun olabilir her evlilikte az çok oluyor buna rağmen ısrarla eve gelmesini istemesi de çok çok yanlış ki ileri de sizin kavga edeceğiniz belli bir şey. Sanki her şeyi o planlamış kavga olsa da izleyeyim dermiş gibi davranmış. Sonra gereksiz trip atmalar evden gitmeler insan aşık olsa bile aşkı biter soğur böyle kişiden sen baba olmuşsun ne bu tavırlar. Ara bulup ikinizle de konuşması ortalığı ılıtması gerek. Üstüne çocuk hasta olduğu halde ilgilenmemesi artık bardağı taşıran son damla olmuş bence. Tabi bu benim düşüncem zaten ilerisi için pekte hayırlı görünmüyor şimdi tamam desen boşanmasan bile ileri de mutlaka yine aynı şeyleri yaşayacaksınız sana saygı duyan biri de değil belli ki. Aileleri zaten evliliğe sokmak başlıca olay sen haklısın ya da o haklı önemli değil anlaşamıyorsan konu kapanmıştır ha evine elbette gelecek torununu oğlunu görecek sık sık gelir o ayrı sonuçta eşinin annesi ona bir şey diyemem bizler de yaşayabiliriz kabul ederiz ama aynı evde yaşamak çok başka bir durum. Çocuk için katlanma düşüncesi olmasın bence aklında ben annem ayrı olduğu için mutluyum çünkü sevmiyorum sürekli kavganın kaosun olduğu ortamları. Şimdi o senin boşanmak istemediğini düşündüğü için bu kadar rahat ve özgüvenli tavırlar sergiliyor git direk boşanma evraklarını sen ver bak tavrını o zaman gör :KK70: tabi boşanmak istiyorsan yoksa yanlış yönlendirmek istemem
Çok güzel anlatmışsınız aynen öyle annesi ile benim aramdaki dengeyi bulamadı çünkü annesi onun için vazgeçilmezdi ama benden dışarıda çok var. Annesinin üzülmesine sıkılmasına bir şey istediğinde hayır demesini hiç bilemezdi ama bana demediği etmediği kalmadı.

Çok güzel anlatmışsınız aynen öyle annesi ile benim aramdaki dengeyi bulamadı çünkü annesi onun için vazgeçilmezdi ama benden dışarıda çok var. Annesinin üzülmesine sıkılmasına bir şey istediğinde hayır demesini hiç bilemezdi ama bana demediği etmediği kalmadı.
Valla bi anacı da benim kuzenim de var ama mutsuz bir evliliği sürdürüyor sadece yaptığı şey daha kötü sürekli eşinin köyünde kalıyor annesi her hafta eskişehirden 3.5 saatlik köye gidiyor hizmet ediyor kaynanasına bi gün bana 15 halısını yıkadım dedi şok oldum yani sınırı yok bu işin bi başladın mı hizmetçisi olmaya kadar gidersin. Tabi ki gittiğinde yardımcı olucaksın bi işin ucundan sen tutarsın ama karşı tarafın sana kızı gelini değil de hizmetçi gözüyle bakması çok ayrı bi şey. Ya mutsuzluğu ilgisizliği kabul edip tamam diyeceksin hem eşine hem annesine ya da boşanacaksın orta yolu burada soru sormakla geçer :)

Annesinin çocuğa bakmak istemesi seni neden kızdırdı anlamadım, güvenli bir ele bırakmak bence iyi olabilirdi, ev işlerine yetisemiyorsan ya da yapmak istemiyorsan bı de yardımci alırdın. Zaten bu çocuğa bakmak isteyenlerin zamanla hevesi kalmıyor, sağdan soldan niye sen bakiyon falanca baksaydi gibi yorumlar, aynı zamanda çocuğa bakmanın zorlukları onları 1-2 senede soğutuyor. Aranızda başka bir şey varsa bilmem.
gelelim şu anki duruma Boşanmayim desen kvnin ayaklarını öpsen bile, sen senin canını sıkacak her hangi bir durumda suratını astigin an bu adam o zaman ben gidiyorum, boşanacam sen bilirsin diyecek. Adam senin bug ini bulmuş. Her seferinde bunları yaşayacak olman sinir bozucu. Bu sene bosanmasan bile 3-5 yıla ciddi ciddi düşünürsün.
boşanma davası açılırsa masraflar, çocuğun durumu ıvır zıvır ortaya çıkar, adam da bı ihtimal geri dönebilir.
ama adam pek dönmeyi düşünmüyor gibi ev açmış. Kv üstüne evin açılma sebebi, 2. Ev aciyormus gibi görünmemek olabilir.
Çocukla ilgilenmiyor, çünkü ilgisiz bı baba oluyum da görsün gününü düşüncesi var bence. Kiymetim bilinsin, burnu surtulsun meselesi. Adam çok acımasız.
boşanma davasını da bilerek açmıyor olabilir, halk arasında davayı kim açarsa özellikle erkek açarsa dezavantaj oluyor mahkemede diye bı fikir var, o yuzden olabilir. Bence sen en kısa zamanda bir avukata git ve durumla ilgili bilgi al.

Öncesinde silmesinin sebebi neydi yine annesinin dolduruşuna gelmesi

Yetişkin bir insan kimsenin dolduruşuna gelmez. Annen sana "gel ayri ev tutalim" dese, sen tutarmiydin?

Onu gectim, hasta cocuğuna bile bakmiyor. Odami anasinin dolduruşundan?

Artik trol olduğunu düşünmek istiyorum. Kimse kendini bu kadar cok bile isteye paspas yapmaz.

Boşanma davanızı açın ve onu ait olduğu yere, anasının koynuna gönderin. Anası kırılmasın, aman anasına yaransın diye eşinin yorulmasını eziyet çekmesini, bu durumun da çocuğuna yansıyacak olmasını kabul eden adamdan koca da baba da olmaz.

Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.
Yine anneye uzuldugum bir konu. Ne kadar suclu psikolojisine girmissiniz. Umarim bosanirken haklarinizi catir catir alirsiniz da bir de borclu cikmazsiniz.

Erkekler yuvasını kolay kolay bozmaz demişsiniz ama eşim çok kolay bozdu yani
Bozmadı. Yenisini kurdu. Annesinin şartları altında bir yuvacık kurdu, seni de yeterince burnun sürttüğünde sığıntı olarak kabul edecek.

Çocugunu insan bir saat gormese özler. Esiniz girmeye gelmemiş , siz hala neyin hatasini anlayip donsün istiyorsunuz cidden. Sizinle arasında geçen ayrı cocuk ayrı

Çocugunu insan bir saat gormese özler. Esiniz girmeye gelmemiş , siz hala neyin hatasini anlayip donsün istiyorsunuz cidden. Sizinle arasında geçen ayrı cocuk ayrı
Evet kesinlikle önceki evden gidişinde çocuğu görmeye geliyordu haftada bir kaç kere şimdikinde hiç gelmez oldu

Valla bi anacı da benim kuzenim de var ama mutsuz bir evliliği sürdürüyor sadece yaptığı şey daha kötü sürekli eşinin köyünde kalıyor annesi her hafta eskişehirden 3.5 saatlik köye gidiyor hizmet ediyor kaynanasına bi gün bana 15 halısını yıkadım dedi şok oldum yani sınırı yok bu işin bi başladın mı hizmetçisi olmaya kadar gidersin. Tabi ki gittiğinde yardımcı olucaksın bi işin ucundan sen tutarsın ama karşı tarafın sana kızı gelini değil de hizmetçi gözüyle bakması çok ayrı bi şey. Ya mutsuzluğu ilgisizliği kabul edip tamam diyeceksin hem eşine hem annesine ya da boşanacaksın orta yolu burada soru sormakla geçer :)
Acaba neden dolayı katlanıyor ?

Yetişkin bir insan kimsenin dolduruşuna gelmez. Annen sana "gel ayri ev tutalim" dese, sen tutarmiydin?

Onu gectim, hasta cocuğuna bile bakmiyor. Odami anasinin dolduruşundan?

Artik trol olduğunu düşünmek istiyorum. Kimse kendini bu kadar cok bile isteye paspas yapmaz.
Trol değil buna inanabilirsiniz

Annesinin çocuğa bakmak istemesi seni neden kızdırdı anlamadım, güvenli bir ele bırakmak bence iyi olabilirdi, ev işlerine yetisemiyorsan ya da yapmak istemiyorsan bı de yardımci alırdın. Zaten bu çocuğa bakmak isteyenlerin zamanla hevesi kalmıyor, sağdan soldan niye sen bakiyon falanca baksaydi gibi yorumlar, aynı zamanda çocuğa bakmanın zorlukları onları 1-2 senede soğutuyor. Aranızda başka bir şey varsa bilmem.
gelelim şu anki duruma Boşanmayim desen kvnin ayaklarını öpsen bile, sen senin canını sıkacak her hangi bir durumda suratını astigin an bu adam o zaman ben gidiyorum, boşanacam sen bilirsin diyecek. Adam senin bug ini bulmuş. Her seferinde bunları yaşayacak olman sinir bozucu. Bu sene bosanmasan bile 3-5 yıla ciddi ciddi düşünürsün.
boşanma davası açılırsa masraflar, çocuğun durumu ıvır zıvır ortaya çıkar, adam da bı ihtimal geri dönebilir.
ama adam pek dönmeyi düşünmüyor gibi ev açmış. Kv üstüne evin açılma sebebi, 2. Ev aciyormus gibi görünmemek olabilir.
Çocukla ilgilenmiyor, çünkü ilgisiz bı baba oluyum da görsün gününü düşüncesi var bence. Kiymetim bilinsin, burnu surtulsun meselesi. Adam çok acımasız.
boşanma davasını da bilerek açmıyor olabilir, halk arasında davayı kim açarsa özellikle erkek açarsa dezavantaj oluyor mahkemede diye bı fikir var, o yuzden olabilir. Bence sen en kısa zamanda bir avukata git ve durumla ilgili bilgi al.
Evet 2. Evin kv üzerine açılması eşimin başka bir yerde kalmadığını ispat etmek için olabilir mi çünkü mesajlarda öğrendiğim kadarıyla evi terk etmesi suç olabilirmiş

Back