Annesinin çocuğa bakmak istemesi seni neden kızdırdı anlamadım, güvenli bir ele bırakmak bence iyi olabilirdi, ev işlerine yetisemiyorsan ya da yapmak istemiyorsan bı de yardımci alırdın. Zaten bu çocuğa bakmak isteyenlerin zamanla hevesi kalmıyor, sağdan soldan niye sen bakiyon falanca baksaydi gibi yorumlar, aynı zamanda çocuğa bakmanın zorlukları onları 1-2 senede soğutuyor. Aranızda başka bir şey varsa bilmem.
gelelim şu anki duruma Boşanmayim desen kvnin ayaklarını öpsen bile, sen senin canını sıkacak her hangi bir durumda suratını astigin an bu adam o zaman ben gidiyorum, boşanacam sen bilirsin diyecek. Adam senin bug ini bulmuş. Her seferinde bunları yaşayacak olman sinir bozucu. Bu sene bosanmasan bile 3-5 yıla ciddi ciddi düşünürsün.
boşanma davası açılırsa masraflar, çocuğun durumu ıvır zıvır ortaya çıkar, adam da bı ihtimal geri dönebilir.
ama adam pek dönmeyi düşünmüyor gibi ev açmış. Kv üstüne evin açılma sebebi, 2. Ev aciyormus gibi görünmemek olabilir.
Çocukla ilgilenmiyor, çünkü ilgisiz bı baba oluyum da görsün gününü düşüncesi var bence. Kiymetim bilinsin, burnu surtulsun meselesi. Adam çok acımasız.
boşanma davasını da bilerek açmıyor olabilir, halk arasında davayı kim açarsa özellikle erkek açarsa dezavantaj oluyor mahkemede diye bı fikir var, o yuzden olabilir. Bence sen en kısa zamanda bir avukata git ve durumla ilgili bilgi al.