Eşim evi terk etti.

Çocuk bakmak sorumluk zor gelmiş kaçmış

Anladığım kadarıyla eşinizin amacı boşanmak değil sizin burnunuzu sürtmek ancak çocuğunu bile gözü görmüyorsa aylardır zaten bu evlilik bitmiş demektir... Siz elinizden geleni yapmışsınız bundan sonra aranız düzelse dahi hep kendi istediği şekilde olması için diretecektir.

Evet 2. Evin kv üzerine açılması eşimin başka bir yerde kalmadığını ispat etmek için olabilir mi çünkü mesajlarda öğrendiğim kadarıyla evi terk etmesi suç olabilirmiş
Benim aklıma bu sebep geldi, adam boşanma işini çok önceden düşünmüş, planlamış, önlemlerini almış gibi görünüyor. O yüzden diyorum ya bı avukata gidin danışın, her şeyi anlatın neler lehinize neler aleyhinize olur, sizin kazancınız ne olur ya da ne kaybedersiniz. Boşanacam diye tutturan adama da yalvarmayin, yoksa her sözü kanun olacakmış, kul köle olmayi kabul etmeniz lazim.
Bence bu saatten sonra onun dönüp yuvamiza bı şans daha mi versek demesini beklemeniz daha mantıklı olur

Adam manen ilgilenmiyor ama masrafların yarısını ödüyor
Ya sen saf mısın bacım? Evde tam gün yatılı bakıcı anan var onun parasını da ödüyor mu? Evin elektrik su gaz market telefon aidat kirasını ödüyor mu?Bosansa hepsini ödeyecek adam uyanık, böyle sürüklüyor seni boşamadan, tutmuş sadakadan hallice verdiği üç kuruş bez parasına bile minnet ediyorsun hala ya pess... çocuğunun dogumgunune gelmedi bu hırto aylardır görmüyor çocuğunu alooo, uyan artık ya nolur uyan, tansiyonum çıktı gece gece, az bile yapıyorlar sana yeminle kurtulmuş adam yav

Son düzenleme:
Acaba neden dolayı katlanıyor ?
Çocuk için ama demek istediğim de bu zaten çocuk için katlanmak aslında o çocuğu ileri de çok daha zor durumda bırakmak oluyor. Çocuklar ilk başlarda zorlanıyorlar elbette ama sonra alışıyorlar en azından kavgasız bi evde büyüyor. Ben dediğim gibi boşanmamış olsalardı onlarla yaşayamazdım

Benim istediğim o da hatalarının farkına varsın bir şeyler kafasına dank etsin istiyorum çocuğunu görmeye gelmemek nedir ya bunda bir şey var ama çözemedim
şimdi olay taze, çok sinirli, çocuğu gözü görmüyor erkeklerin kadına kızgınken. çocuğu için ölen, maddi manevi herşeyini ortaya döken 2 arkadaşım aynen kocanızın yaptığını yaptı. yüzlerine karşı çok eleştirdim ama nuh dediler peygamber demediler. kadınlara gıcık olmuşlar bir kere. nefret ediyorlardı o an. ön duygu karısına olan duygu oluyor demek ki çocuk sevgisinin önüne geçiyor? valla çok da düzgün adamlardı gerçekten. benim örneklerde kadınlar biraz dominanttı. ani bir olayla evler ayrıldı. biri görüşmedi bile eşiyle telefonla. avukatlarıyla görüştüler birbirlerinin. eşi de her yerde anlatıyordu çocuğu niye görmüyor diye sizin gibi. her iki olayda da erkekler adım atmadı aylarca. sonunda davayı kadınlar açtı. niye beklediklerini söylemiyorlar, gizemli? dava açma ve duruşma olana kadar biri 6 ay görmedi 2,5 yaşındaydı kızı. birinin de iki kızı vardı o da 6 ay filan görmedi çocukları.

anneye laf dokunur, ağır konuşmadınız inşlh. barışsanız bile annesi artık sittin sene sevmez her yerde anlatır zaten. ha dikkat edin dava da üst soya saygısızlık kusur sayılır. şahit bulursa delil gösterirse fena.

Bir ayrıntı ama merak ettim.şu an evinizin temizliğini ve yemeğini kim yapıyor.anneniz sadece gündüzleri mi çocuga bakıyor yoksa beraber yaşayıp gece de mi bakıyor. Ya da KVniz eve gelmeden bu işleri ve gece bakımını bakıcınız mı yapıyordu? Olaya ortadan bakmak istiyorum

Vereceğim tavsiye size her ne olduysa biz herşeyi bilemeyiz siz mesela haksız bile olsanız özür dilemişsiniz. Bu kadar inada bindirilmemeli idi .haklı iseniz zaten sizi ezip geçmişler .bence sessizde kalın. Hiç tepki vermeyin . Hayatınıza devam edin .siz adım attıkça onlar sessizde kalmış. Hemen boşanma davası açmak bana olmaz geldi. Eşiniz siz sessiz kaldıkça illaki olumlu ya da olumsuz bir adım atacaktır olumlu olursa zaten sizin şartlarınız üzere evliliğe devam edersiniz. Yok olumsuz ise son nokta konulur ve boşanılır. Boşanmak son adım olmalı

ben eş ailesnden gelicek her yardıma şiddetle karşıyım. İsterlerse beğenmesinler yorumlarımı ama karşıyım.
Ben düğün yaparken hiç ilgilenmediler diye çok siten etmiştim eşime. Şimdi şükrediyorum ki hiç destek olmamışlar.o yüzden Bi beklentileri de yok kafam rahat.

Sizi gercekten sevse bubkadar uzatmazdi. Ve kacan kovalanir diye bisey var. Lütfen kovalayan taraf siz olmayin. Geri dönse bile kendini çok üstün görecek. Birakin es olmayi baba bile olmayo becerememis birini hayatinizda fazla tutmayin bosanma davasini acın kurtulun enerjinizi cocuguna harca. O gerzek te naparsa yapsin. Siz dik durursaniz bu sefer o sizin kapinizda yatacak. Lütfen biraz güçlü olun. Kendinizi herkesten daha cok sevin ve emin olun o zaman hep mutlu olan siz olacaksiniz.

Herhangi bir saygısız sözüm davranışım olmadı hiçbir şekilde delil sunamaz

Şuan annem gece gündüz ilgileniyor. Bakıcımız sadece gündüzleri bakıyordu ben işteyken. Kv ise geldiğinde sadece gündüzleri bakıyordu geceleri kalkamıyordu ben kalkıyordum yine. Öğlen ek gıdasını da benim hazırlamamı istiyordu işten gelince.

Bir bakıcıdan daha fazla yardımcı olmasını bekliyordum açıkçası bakıcıdan bir farkı olmayacaksa ben neden eşimin annesiyle beraber yaşayayım ki birde pek anlaşamadığım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…