- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Adam manen ilgilenmiyor ama masrafların yarısını ödüyorEvet 2. Evin kv üzerine açılması eşimin başka bir yerde kalmadığını ispat etmek için olabilir mi çünkü mesajlarda öğrendiğim kadarıyla evi terk etmesi suç olabilirmiş
Çocuk bakmak sorumluk zor gelmiş kaçmışBende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
E gidin bari, başkası gitmeden önce.Evet zaten bir keresinde konuşurken eşim ve çocuğum yeni tuttuğum eve gelsinler diye bir laf etti
Benim aklıma bu sebep geldi, adam boşanma işini çok önceden düşünmüş, planlamış, önlemlerini almış gibi görünüyor. O yüzden diyorum ya bı avukata gidin danışın, her şeyi anlatın neler lehinize neler aleyhinize olur, sizin kazancınız ne olur ya da ne kaybedersiniz. Boşanacam diye tutturan adama da yalvarmayin, yoksa her sözü kanun olacakmış, kul köle olmayi kabul etmeniz lazim.Evet 2. Evin kv üzerine açılması eşimin başka bir yerde kalmadığını ispat etmek için olabilir mi çünkü mesajlarda öğrendiğim kadarıyla evi terk etmesi suç olabilirmiş
Ya sen saf mısın bacım? Evde tam gün yatılı bakıcı anan var onun parasını da ödüyor mu? Evin elektrik su gaz market telefon aidat kirasını ödüyor mu?Bosansa hepsini ödeyecek adam uyanık, böyle sürüklüyor seni boşamadan, tutmuş sadakadan hallice verdiği üç kuruş bez parasına bile minnet ediyorsun hala ya pess... çocuğunun dogumgunune gelmedi bu hırto aylardır görmüyor çocuğunu alooo, uyan artık ya nolur uyan, tansiyonum çıktı gece gece, az bile yapıyorlar sana yeminle kurtulmuş adam yavAdam manen ilgilenmiyor ama masrafların yarısını ödüyor
Neye lazim o baba, hastayken ilgilenmez, dogumgunune gelmez, aramaz sormaz, baba mi bu simdi, bunun yoklugu mu sikinti?Adam manen ilgilenmiyor ama masrafların yarısını ödüyor
Tebrik ederim, basarilarinin devamını dilerimAnnesinin yanına gittim zaten o zaman her şeyi konuştuk hatalı olduğumu kabul ettim
Çocuk için ama demek istediğim de bu zaten çocuk için katlanmak aslında o çocuğu ileri de çok daha zor durumda bırakmak oluyor. Çocuklar ilk başlarda zorlanıyorlar elbette ama sonra alışıyorlar en azından kavgasız bi evde büyüyor. Ben dediğim gibi boşanmamış olsalardı onlarla yaşayamazdımAcaba neden dolayı katlanıyor ?
şimdi olay taze, çok sinirli, çocuğu gözü görmüyor erkeklerin kadına kızgınken. çocuğu için ölen, maddi manevi herşeyini ortaya döken 2 arkadaşım aynen kocanızın yaptığını yaptı. yüzlerine karşı çok eleştirdim ama nuh dediler peygamber demediler. kadınlara gıcık olmuşlar bir kere. nefret ediyorlardı o an. ön duygu karısına olan duygu oluyor demek ki çocuk sevgisinin önüne geçiyor? valla çok da düzgün adamlardı gerçekten. benim örneklerde kadınlar biraz dominanttı. ani bir olayla evler ayrıldı. biri görüşmedi bile eşiyle telefonla. avukatlarıyla görüştüler birbirlerinin. eşi de her yerde anlatıyordu çocuğu niye görmüyor diye sizin gibi. her iki olayda da erkekler adım atmadı aylarca. sonunda davayı kadınlar açtı. niye beklediklerini söylemiyorlar, gizemli? dava açma ve duruşma olana kadar biri 6 ay görmedi 2,5 yaşındaydı kızı. birinin de iki kızı vardı o da 6 ay filan görmedi çocukları.Benim istediğim o da hatalarının farkına varsın bir şeyler kafasına dank etsin istiyorum çocuğunu görmeye gelmemek nedir ya bunda bir şey var ama çözemedim
Ben düğün yaparken hiç ilgilenmediler diye çok siten etmiştim eşime. Şimdi şükrediyorum ki hiç destek olmamışlar.o yüzden Bi beklentileri de yok kafam rahat.ben eş ailesnden gelicek her yardıma şiddetle karşıyım. İsterlerse beğenmesinler yorumlarımı ama karşıyım.
Herhangi bir saygısız sözüm davranışım olmadı hiçbir şekilde delil sunamazşimdi olay taze, çok sinirli, çocuğu gözü görmüyor erkeklerin kadına kızgınken. çocuğu için ölen, maddi manevi herşeyini ortaya döken 2 arkadaşım aynen kocanızın yaptığını yaptı. yüzlerine karşı çok eleştirdim ama nuh dediler peygamber demediler. kadınlara gıcık olmuşlar bir kere. nefret ediyorlardı o an. ön duygu karısına olan duygu oluyor demek ki çocuk sevgisinin önüne geçiyor? valla çok da düzgün adamlardı gerçekten. benim örneklerde kadınlar biraz dominanttı. ani bir olayla evler ayrıldı. biri görüşmedi bile eşiyle telefonla. avukatlarıyla görüştüler birbirlerinin. eşi de her yerde anlatıyordu çocuğu niye görmüyor diye sizin gibi. her iki olayda da erkekler adım atmadı aylarca. sonunda davayı kadınlar açtı. niye beklediklerini söylemiyorlar, gizemli? dava açma ve duruşma olana kadar biri 6 ay görmedi 2,5 yaşındaydı kızı. birinin de iki kızı vardı o da 6 ay filan görmedi çocukları.
anneye laf dokunur, ağır konuşmadınız inşlh. barışsanız bile annesi artık sittin sene sevmez her yerde anlatır zaten. ha dikkat edin dava da üst soya saygısızlık kusur sayılır. şahit bulursa delil gösterirse fena.
Hatta o benim anneme defol git dediHerhangi bir saygısız sözüm davranışım olmadı hiçbir şekilde delil sunamaz
Şuan annem gece gündüz ilgileniyor. Bakıcımız sadece gündüzleri bakıyordu ben işteyken. Kv ise geldiğinde sadece gündüzleri bakıyordu geceleri kalkamıyordu ben kalkıyordum yine. Öğlen ek gıdasını da benim hazırlamamı istiyordu işten gelince.Bir ayrıntı ama merak ettim.şu an evinizin temizliğini ve yemeğini kim yapıyor.anneniz sadece gündüzleri mi çocuga bakıyor yoksa beraber yaşayıp gece de mi bakıyor. Ya da KVniz eve gelmeden bu işleri ve gece bakımını bakıcınız mı yapıyordu? Olaya ortadan bakmak istiyorum
Şuan annem gece gündüz ilgileniyor. Bakıcımız sadece gündüzleri bakıyordu ben işteyken. Kv ise geldiğinde sadece gündüzleri bakıyordu geceleri kalkamıyordu ben kalkıyordum yine. Öğlen ek gıdasını da benim hazırlamamı istiyordu işten gelince.
[/QUOTE
Bence siz çok şey bekliyorsunuz.
Benim kaynanami istememe sebebim herşeye karismasi ve emir vermesi.
Sürekli emir eri konumunda olacaksin.
Kadın gündüz bakıp gelince sizden bakmanizi istemesi normal ki.
Şuan başka şeyler anlatınca sorun sizde gibi geldi bana.
Mesela yaşlı başlı kadın gece neddn kalksin?
Kimse kalkmaz.
Ben bakiciya birakinca da gelip kendim bakiyorum.
Ben gelince o gider.
Sizin kaynananiz hicbirseye karışmadan çocuğunuza gündüz bakiyorsa bu ideal olandir.
Gece tabiki sorumluluk sizde olacak.
Ek gıda hazırlama da ne var?
Ben sabah giderken de çocuğumun kahvaltisini öğle yemegini hazırlıyorum.
Siz komple kaynana baksın istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?