- Konu Sahibi yakamozmisali
Siz çok yüz vermişsiniz, evliliğinizde zaten eşitlik adalet gibi kavramlar yokmuş ki. Adam ne derse o, sanki nazi kampı. Çok mu özlüyorsunuz gerçekten? Ben olsam özgürlüğümün tadını çıkarırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi olsaydı boşanma davasını da açardı DİE düşünüyorum. Çok fazla kalktı zatenSürekli yanıma gelse benimde biri hiç donesim gelmez valla
D.otum kalkar
Ayrıca kocanizin sevgilisi var
Kiralık ev falan yok, arkadaşında kalıyor. Burnunuzu sürtene kadar da dönmeyecek.Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor
Özlüyorum çocuğumun babanız büyüyecek olması çok dokunuyor İnan kiSiz çok yüz vermişsiniz, evliliğinizde zaten eşitlik adalet gibi kavramlar yokmuş ki. Adam ne derse o, sanki nazi kampı. Çok mu özlüyorsunuz gerçekten? Ben olsam özgürlüğümün tadını çıkarırım.
Anneniz ne yaptı da konuşmuyor?Ben arada da olsa annesini arıyorum konuşuyorum o hiç konuşmaz bayramda bile aramadı annemi
Hayır yanlış bakiyorsunuzSevgilisi olsaydı boşanma davasını da açardı DİE düşünüyorum. Çok fazla kalktı zaten
Kiralık ev tuttu annesi buraya gelmiş bende tesadüf ya o gün annesini aradım konuşalım diye gittik o zaman öğrendim ev tutmuşlar annesiyle hatta o eve annesiyle konuşmaya da gittimKiralık ev falan yok, arkadaşında kalıyor. Burnunuzu sürtene kadar da dönmeyecek.
Nerden biliyorsunuz, kontratı gördünüz mü?Kiralık ev tuttu annesi buraya gelmiş bende tesadüf ya o gün annesini aradım konuşalım diye gittik o zaman öğrendim ev tutmuşlar annesiyle hatta o eve annesiyle konuşmaya da gittim
Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.Anneniz ne yaptı da konuşmuyor?
Sizi sahipsiz bırakmaya çalışmışlar, ve başarmışlar.Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.
+1Hatan annesini evde istememen mi ? Gayet haklı bir sebep . Bakıcınız varmış ne gerek var babaanneye ? Adam evi terk etmiş mis gibi dava açmak için sebep işte. Al nafakanı yaşa çocuğunla , o da anasının dizimin dibinde otursun.
Eşimin annesi kiralık evi kendi üzerine yaptırmış elektrik su vsde aynı şekildeNerden biliyorsunuz, kontratı gördünüz mü?
Allaha şükür ailem yanımda.Sizi sahipsiz bırakmaya çalışmışlar, ve başarmışlar.
Gördünüz mü?Eşimin annesi kiralık evi kendi üzerine yaptırmış elektrik su vsde aynı şekilde
Şimdi aileniz yuva yıkmakla suçlanacak. Kendi suçlarını hiç görmeyecekler.Allaha şükür ailem yanımda.
Allaha şükür ailem yanımdaSizi sahipsiz bırakmaya çalışmışlar, ve başarmışlar.
Benim annemde eşimin annesini aradı çocukların yuvası bozulmasın diye ama kadın ben karışmam diyor kendileri halletsinlerŞimdi aileniz yuva yıkmakla suçlanacak. Kendi suçlarını hiç görmeyecekler.