- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Annem zorunda olduğunu İçin değil beni düşündüğü İçin kalkıyorKusura bakmayın ama çocuğunuzla gece de siz ilgilenin bir zahmet.
Annenize neden yüklüyorsunuz onu da?
Kimse sizin çocuğunuz için gece kalkmak zorunda değil.
Ne kadar rahatsınız.
Tabiki kalıyor kalması da gerekiyor ama oğlum benim kucağımda durmak istiyor sadece.. En son dün gece salonda oğlum benim kucağımda, ben oturur vaziyette koltukta eşim de bir koltukta kıvrılmış şekilde uyumaya çalışıyorduk. Gözümü açtığımda sabah 8 di.Eşiniz sizinle beraber bebeğin başında kalıyor mu
Evet bende eşime dedim haliyle yapmıyor etmiyor diye hatalıyım dememem gerekirdi ama onunla her şeyi annesine yetiştirmemesi gerekirdiBak benimkini esim bu hafta çağıracakti bakıcı kovid istemedim çünkü benimki karisir yapmaz ama sürekli hizmet bekler eleştirir ayakta durcaksin emir eri gibi.
Çok sinir bozucu.
Büyük ihtimal cumaya rapor alacagim
Alamazsam babam gelecek bir günlüğüne
Annem kronik hastalığı cok
Şimdi akşamdan yemekleri hazirlicam mamayı hazirlicam
Bu konu sahibi kaynanadan aşırı beklenti icinde.
Şuan adam evi terk etmekle suclu ama oncesini bilemiyorum.
Surekli kaynana için onu yapmadı bunu yapmadı derse burada da sikinti var.
Ben karismasa dua ederim.
Beklentim sıfır.
Benim eşim kalmazdı gece hep ben olurdumTabiki kalıyor kalması da gerekiyor ama oğlum benim kucağımda durmak istiyor sadece.. En son dün gece salonda oğlum benim kucağımda, ben oturur vaziyette koltukta eşim de bir koltukta kıvrılmış şekilde uyumaya çalışıyorduk. Gözümü açtığımda sabah 8 di.
tamam ama zaten bu sizinle eşiniz arasındaki bir sıkıntı yani zaten ne k.valideniz ne annenizin gece çocuk bakması gerekmiyor. Hele temizlik yemek vs hiç gerekmiyor beklemeniz çok saçma.Benim eşim kalmazdı gece hep ben olurdum
Ne anne, ne kv ne koca vardı bende.2. aydan sonra tam gün mesaiye başladım.Yine de gündüz bakıcısı benim hazirladiklarim dışında bişey tattiracak yedirecek diye ödüm kopardı. Hele gece uykusu ilk 3 yıl aklıma bile gelmemişti. Çocuk uyanacak da ben uyuyacam he mi?isterse 5 bakıcı olsun, anneden başka kimse dokunamaz, deva olamaz gece uyanan çocuga. Benim kv burdaki kv nin yaptığının yarısını yapsa başımda taşırdım valla yalan yok... Ben mi tuhafim burdaki konular mı bilemedim.
Erkeklerden çok büyük zeka bekleme.Evet bende eşime dedim haliyle yapmıyor etmiyor diye hatalıyım dememem gerekirdi ama onunla her şeyi annesine yetiştirmemesi gerekirdi
Evet aynen öyle oltaya düştümen baştan evimde sürekli anneni istemiyorum deyip net olmalıydınız bence
Yok önceden de böyle yaptı yine aynısını yaptıErkeklerden çok büyük zeka bekleme.
Dengeyi kuramamis işte.
Siz bir süre idare edip evine yollayabilirdiniz.
Kaç kaynana normal ki?
Sen benim kaynanayi görsen üç günde Türkiye'yi terk edersin.
Ama eşinin evi terketmesi saçma.
Bazı erkekler böyle basiretsiz.
Hemen kaçmış.
Belli ki geçinmeye gönlü yok.
Keşke eşim yapaydı da bende beklemeseydimtamam ama zaten bu sizinle eşiniz arasındaki bir sıkıntı yani zaten ne k.valideniz ne annenizin gece çocuk bakması gerekmiyor. Hele temizlik yemek vs hiç gerekmiyor beklemeniz çok saçma.
eşinizin yapması gerekenleri kendisinden bekleyin zaten o ayrı bir konu ve bence boşanma sebebi. Ama şöyle de bir gerçek var ki siz de ebeveyn olmaya çok hazırlıklı değilmişsiniz gibi gözüküyor açıkçası. Eşim çocuğumla ilgilenmez kıçını devirir yatarsa kendini kapının önünde bulur sorumsuzluğu kaldıramam, ama eşimin bunu yapmıyor oluşu, çocuğum hastayken veya diş çıkarırken anneme,bakıcıya,şuna buna güvenip gece kıçımı devirip ben de yatamam, bu da benim için bir sorumsuzluk örneğidir. Sonuçta benim eşim evt sabaha kadar benimle beraber çocuk başı bekliyor ama ben de ona bırakıp yatıyor değilim. Siz bu ayrımı çok anlayamadınız bence.Keşke eşim yapaydı da bende beklemeseydim
Babasının bakmadığı çocuğa babaannenin bakmasını beklemek de yani..Babası kalkıp gece hiç çocuk baktı mı acaba ?
Oğlum 14 aylıktan 2.5 yaş olana kadar kv baktı haftanın yarısı bende kaldı. Hiçbir iş beklemedim de istemedim de. Ben söylemeden bir kap yemek yapmamıştır. Oğlumun yemeklerini de. Gündüz çocuk uyuyunca demle çayını dinlen hiçbir işe elini sürme dedim geldiği gün.Peki kalkmasın evin herhangi bir işinde de mi yardım etmez? Okuldan gelince ben yemeği de yapıyorum her şeyi benim yapmamı beklemeleri normal mi
Eşim annesi baksın diye çağırıyor zaten çocuğuBabasının bakmadığı çocuğa babaannenin bakmasını beklemek de yani..
Birde cumadan bebeği alıp pazar günü vereceklermiş görmek için eşim aradı öyle söylüyor bana. O zaman gece kim kalkacakEşim annesi baksın diye çağırıyor zaten çocuğu
Gece bakımından bahsetmiştim. Babanneden önce babaya düşer o iş. Babasına gece baktıramadığınız çocuğu da babannesi gelsin baksın diye beklememeliydiniz.Eşim annesi baksın diye çağırıyor zaten çocuğu
Eşim kendi yapmadıklarını annesi yapsın istiyor anlıyorumeşinizin yapması gerekenleri kendisinden bekleyin zaten o ayrı bir konu ve bence boşanma sebebi. Ama şöyle de bir gerçek var ki siz de ebeveyn olmaya çok hazırlıklı değilmişsiniz gibi gözüküyor açıkçası. Eşim çocuğumla ilgilenmez kıçını devirir yatarsa kendini kapının önünde bulur sorumsuzluğu kaldıramam, ama eşimin bunu yapmıyor oluşu, çocuğum hastayken veya diş çıkarırken anneme,bakıcıya,şuna buna güvenip gece kıçımı devirip ben de yatamam, bu da benim için bir sorumsuzluk örneğidir. Sonuçta benim eşim evt sabaha kadar benimle beraber çocuk başı bekliyor ama ben de ona bırakıp yatıyor değilim. Siz bu ayrımı çok anlayamadınız bence.
Neye göre? Daha boşanmadınız bile. Vermeyi düşünmüyorsun inşallah? Sonra da çocuğumu kaçırdılar mesajları okumayalım..Birde cumadan bebeği alıp pazar günü vereceklermiş görmek için eşim aradı öyle söylüyor bana. O zaman gece kim kalkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?