- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Eşim gece kalkar dediği içinAğlarken kalkıyorsanız, kayinvalidenizin neden gece çocuğunuzla ilgilenmesini bekliyorsunuz ki?
İyi bir avukat bulup boşanma davasını açmakOlan olmuş artık bundan sonrası için bir planınız var mı?
PekiEşim gece kalkar dediği için
İyi bir avukat bulup boşanma davasını açmak
Amin sağ olunKimsenin boşanmanın sevinecek değilim ama sizin adınıza gerçekten sevindin. Bu adamla ve annesiyle ömür geçmez canınıza yazık. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim kaynana da neler neler demiş, ben bunu ne zaman duyuyorum peki? 6 ay sonra. 6 ay hiç sorun yok gibi yaşadım. Çünkü sorun yoktu. Konuşmuş konuşmuş ağzının payını almış oturmuş yerine çünkü. Siz ikiniz de çoluk çocuksunuz eşinle, bi de bu halde çocuk yapmışsınız.İlk tartışmamızda seni mutlu edemiyorsa ... gitsin yollarına gibi laflar kullanmak kötülüğün daniskası
Evet ne yazık ki birde pandemide hamile kaldım çocuk sahibi olmayı açıkçası pek istemiyordum ama oldıBenim kaynana da neler neler demiş, ben bunu ne zaman duyuyorum peki? 6 ay sonra. 6 ay hiç sorun yok gibi yaşadım. Çünkü sorun yoktu. Konuşmuş konuşmuş ağzının payını almış oturmuş yerine çünkü. Siz ikiniz de çoluk çocuksunuz eşinle, bi de bu halde çocuk yapmışsınız.
Yuvanı yıkan kaynana değil, unut bunu. O kocan uydum akıllı olmayacaktı, adam olacaktı, aklını kimseye kiraya vermeyecekti.Evet ne yazık ki birde pandemide hamile kaldım çocuk sahibi olmayı açıkçası pek istemiyordum ama oldı
Anneniz sizi düşünüyor da siz niye evladinizi düşünmüyorsunuz? Çocuğun size ihtiyacı var anneanneye değil. Bunu hiç düşündünüz mü? Ama ben çalışıyorum, ise gidiyorum bla bla demeyin artık, hemen hemen herkes çalışıyor ve çocuğuna kendi bakıyor burda,sizin dışınızda çocuğu olan herkes ev kadını değil, anlıyor musunuz?Benim annem geldi geleli geceleri bebeğin odasında uyur ilgilenir düşünen ve düşünmeyen insan farkı
Böylelerinin derdi hiç çekilmiyor. Peşinden koşmayın bırakın ne hali varsa görsünMerhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Ben size haksızsınız demedim. Anlatımınıza göre bence boşanın.Evet de ben annesine karşı defol git demedim o benim anneme dedi. Daha sonrasında annesini de aradım durum İçin hatalı olduğumu belirttim
Burayada kimse eşle alakalı konu açmasın herkes boşan gitsin diyor bekara koca boşamak kolay misali, herkesin bir takım sorunları varda eşinizin hayatında başka biri olma ihtimali sizce varmı, bana öyle geldi bu kadar çabuk silip atıp hemen kendine düzen kurması falanMerhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Bilemiyorum pek sanmıyorum yeni biri olma ihtimali çok düşük bence.Burayada kimse eşle alakalı konu açmasın herkes boşan gitsin diyor bekara koca boşamak kolay misali, herkesin bir takım sorunları varda eşinizin hayatında başka biri olma ihtimali sizce varmı, bana öyle geldi bu kadar çabuk silip atıp hemen kendine düzen kurması falan
Eşim birazda işi gereği sıkıntıya düşer diye kendine ev kurduBurayada kimse eşle alakalı konu açmasın herkes boşan gitsin diyor bekara koca boşamak kolay misali, herkesin bir takım sorunları varda eşinizin hayatında başka biri olma ihtimali sizce varmı, bana öyle geldi bu kadar çabuk silip atıp hemen kendine düzen kurması falan
Bir müddet başka bir yerde kalmış o kaldığı yerde 9 gün kalmış ama ben o sıralar hem bebeğin hastalığı hemde sinirimden aramadım sonra başka bir yerde kaldığı duyulunca sorun olur diye annesi ev açtı buradaEşim birazda işi gereği sıkıntıya düşer diye kendine ev kurdu
Gözüne kestirdiği biri olabilir bence sevgili olmasa da yoksa ne biliyim bir anda bir anne meselesinden çocuğunun doğum gününe bile gelmeyecek hâle gelir mi? Ayrıca evlisiniz kiralık eve çıkıyor iki ay kalıyor ve size hiç bir şey söylemiyorsa bu olay sadece annesinden ibaret değildir siz hiç olamamışsiniz demektir. Kavgalı da olunsa tuhaf bir durum bu kadar başı boş hareket etmek. Bir şey çıkar bak bundan gözünü dışarıya dikmiş bu adam.Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmaz
Olabilir de ama eşimin dışarıda kalması işi gereği sorun teşkil ediyor bir müddet başka bir yerde konakladı sonra başka yerde kaldığı öğrenilince duyulur diye annesi çağırıp ev açmışlar. Annesi buraya gelmeden bir gün önce ben aramıştım telefonla. Bana buraya geleceğine dair hiçbir şey söylemedi. Sonraki gün tekrar aradığımda burada olduğunu öğrendim konuşmaya gittimGözüne kestirdiği biri olabilir bence sevgili olmasa da yoksa ne biliyim bir anda bir anne meselesinden çocuğunun doğum gününe bile gelmeyecek hâle gelir mi? Ayrıca evlisiniz kiralık eve çıkıyor iki ay kalıyor ve size hiç bir şey söylemiyorsa bu olay sadece annesinden ibaret değildir siz hiç olamamışsiniz demektir. Kavgalı da olunsa tuhaf bir durum bu kadar başı boş hareket etmek. Bir şey çıkar bak bundan gözünü dışarıya dikmiş bu adam.
Direk boşanMerhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
2 aydır çocuguna nasıl bakıyorsan bundan sonrada öyle bak bence demekki senin kimseye ihtiyacın yok kimseninde sana. Evi terk edip, çocugunu görmeyecek kadar önemli ne yaşadınız acaba siz? Bırak ne zaman açıyosa açsın ve boşansınMerhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?