- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Yok kabul etmedim burada gelip görebilirsin dedimNeye göre? Daha boşanmadınız bile. Vermeyi düşünmüyorsun inşallah? Sonra da çocuğumu kaçırdılar mesajları okumayalım..
Ayrıca anne babanın olduğu yerde babanneyle düşmez yineliyorum. Bu dediğinizi yaparsanız siz olmayacaksınız. Baba desen baba değil. O zaman babanne bakar heralde.
Evt eşiniz öyle istiyor ama siz de öyle istiyorsunuz hatta bence siz daha da fazlasını istiyorsunuz. Gece çocuğa biri baksın ben de yatayım istiyorsunuz mesela bu bana göre çok garip bir durum.Eşim kendi yapmadıklarını annesi yapsın istiyor anlıyorum
Sabah işe gidiyorum nesi garip oluyor anlamadım izindeyken gece gündüz ilgilenirdim ama şimdi durum değişti.Evt eşiniz öyle istiyor ama siz de öyle istiyorsunuz hatta bence siz daha da fazlasını istiyorsunuz. Gece çocuğa biri baksın ben de yatayım istiyorsunuz mesela bu bana göre çok garip bir durum.
biz de işe gidiyoruz sabahSabah işe gidiyorum nesi garip oluyor anlamadım izindeyken gece gündüz ilgilenirdim ama şimdi durum değişti.
Pekibiz de işe gidiyoruz sabahNe alakası var
şu an iletişimde misiniz?Evet aynen öyle oltaya düştüm
Siz her çalışan annenin evinde bakıcılar, hizmetçiler, k.valideler, anneler cirit atıyor mu sanıyorsunuz anlamadım ki??? Uykusuzluk ilk 3 yıl ebeveynliğin şanındandır halbuki
Zaten teknik olarak (pedagoglara göre) bebekler ilk 2-3 yıl özellikle geceleri uyandıklarında annelerinin yanında olması gerekir. İsterse etrafta 500 tane yardımcı olsun o anne o gece kalkacak ve bebeğini teselli edecek bu kadar basit. Güvenli bağın en önemli anahtarı budur.Sanırsınız çalışan her kadının gece çocuğuna annesi ya da kayınvalidesi bakıyor. Hiç bir ilerleme yok. Sayfalardir aynı şeyi yazıyor, sabah işe gidiyormuş.
E herkes işe gidiyor. Yeri geliyor 2 saat bile uyumuyoruz. Dinlenmek isteğinizi anlarım. Ama bunu sürekli kv den beklemek çok abes.Sabah işe gidiyorum nesi garip oluyor anlamadım izindeyken gece gündüz ilgilenirdim ama şimdi durum değişti.
Evet işin birde boyutu var.Zaten teknik olarak (pedagoglara göre) bebekler ilk 2-3 yıl özellikle geceleri uyandıklarında annelerinin yanında olması gerekir. İsterse etrafta 500 tane yardımcı olsun o anne o gece kalkacak ve bebeğini teselli edecek bu kadar basit. Güvenli bağın en önemli anahtarı budur.
Benim teyzemin gelini de çalışıyorum diye çocuğu p.tesi sabah teyzeme bırakıp cuma akşamı alıyordu. Hafta sonu da beraber gelip tüm günü onlarda geçiriyorlardı. Hastalanınca da teyzeme getirip sen halledersin deyip bırakıp gidiyorlardı. Çocuk şimdi büyüdü teyzemi annesi sanıyor yazık.Evet işin birde boyutu var.
Ayrıca yan odada çocuk ağlarken kalkıp bakmamak, uyumaya devam etmek her annenin harcı değildir. Bu da bir marifet bence.
Annesi gönüllü olarak gece ilgilenmiş ama kimseden böyle birşey beklenmez normalde.
Şuan konuşmuyoruz sadece ben bebeğin masraflarını yolluyorum o da yarısını gönderiyorşu an iletişimde misiniz?
Tabiki de annesi kv bakmıyorSanırsınız çalışan her kadının gece çocuğuna annesi ya da kayınvalidesi bakıyor. Hiç bir ilerleme yok. Sayfalardir aynı şeyi yazıyor, sabah işe gidiyormuş.
Çocuk ağlarken tabiki de kalkıyorum zaten kv buradayken de kalkıyordum. Ama kv gelmesini birazdan gece meselesinden dolayı istedim. Yoksa anlaşabildiğimizden değil. Ama umduğum gibi olmadı o zaman Bakıcı ile devam edeyim yoluma dedim.Evet işin birde boyutu var.
Ayrıca yan odada çocuk ağlarken kalkıp bakmamak, uyumaya devam etmek her annenin harcı değildir. Bu da bir marifet bence.
Annesi gönüllü olarak gece ilgilenmiş ama kimseden böyle birşey beklenmez normalde.
Beklentiyi yükselten eşimin kendisi.E herkes işe gidiyor. Yeri geliyor 2 saat bile uyumuyoruz. Dinlenmek isteğinizi anlarım. Ama bunu sürekli kv den beklemek çok abes.
HaklısınızZaten teknik olarak (pedagoglara göre) bebekler ilk 2-3 yıl özellikle geceleri uyandıklarında annelerinin yanında olması gerekir. İsterse etrafta 500 tane yardımcı olsun o anne o gece kalkacak ve bebeğini teselli edecek bu kadar basit. Güvenli bağın en önemli anahtarı budur.
Ağlarken kalkıyorsanız, kayinvalidenizin neden gece çocuğunuzla ilgilenmesini bekliyorsunuz ki?Çocuk ağlarken tabiki de kalkıyorum zaten kv buradayken de kalkıyordum. Ama kv gelmesini birazdan gece meselesinden dolayı istedim. Yoksa anlaşabildiğimizden değil. Ama umduğum gibi olmadı o zaman Bakıcı ile devam edeyim yoluma dedim.
Bu kadar ileri gidebileceklerini düşünmedim
Eşimin ilgisizliğinden Çocuğun bütün sorumluluğu benim üzerime kalınca yoruldum destek olabilecek birine ihtiyacım vardıSiz her çalışan annenin evinde bakıcılar, hizmetçiler, k.valideler, anneler cirit atıyor mu sanıyorsunuz anlamadım ki??? Uykusuzluk ilk 3 yıl ebeveynliğin şanındandır halbukiDoğurmadan önce bilmiyor muydunuz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?