Eşim evi terk etti.

Sabahın köründe işe gidiyorum gece de bizimle aynı evde kalacaksa kv
Hatan varsa yaz demişsiniz ama annesi geldiğinde eşimle konuşup annen gitsin dedim. En başından beri anneni evliliğime karıştırma dedim, annenin aklıyla değil kendi aklınla hareket et dedim. Annesine karşı başka bir saygısızlığım olmadı.

Evet gerçekten boşanmak isteyen birisi olsa benim adımın yanında kendi soyadı yazsın istemez,

Anlaşmalı olunca nafaka istenmiyor mu yine isteniyor

Bebeğin ek gıdasını kvde niye hazırlıyor?
Onu hic anladım.
Bakıcı da olsa bakıcıya mı hazırlatıyorsunuz?
Elin kadını ne bilsin yani.
Onun dısında es kisisi zaten cocugunu bile gelip görmüyormus,dava icin ne bekliyorsunuz?

Eğer bana ev içinde yardımcı olmayacaktı bakıcıgibi davranacaktı ben neden bakıcımdan olayım ki. Eşim kendisi dedi sana şöyle yardımcı olur böyle yardımcı olur dediklerinin hiçbirini göremedim hayal kırıklığı oldu

Evet ben okuldayken tabiki de bakıcı yapıyor kim yapsın

Gece kalkmasını beklemek çok uç nokta yalnız.
Kayınvalideyi yatılı bakıcı zannettiniz sizinle kalmaya başlayıncaya demek ki.
Eşiniz annesi gelsin diye öyle yapar böyle yapar demiş ama sizde hayal dünyasında yaşamışsınız. Kayınvalide gece kalkıp çocuk bakacak. Çocuğa gece annesi ya da babası bakar.

Yazık anneniz, kaç yaşında kim bilir, gece gündüz çocuk bakıyor. Siz de değişik geldiniz bana.

Benim patronun hanım böyleydi.
Kvde anneanne bakıyordu cocuga dönüsümlü.
Haftasonları cocuk bende diyor ,kimse arayıp sormuyor diyor
Ablacım cocuk senin oldugundan olabilir mi diyemiyorz

Kıyamam, saf bu. Yem atmış kocası, anam gelsin şöyle hayrı dokunur böyle faydası olur diye, anasını saraylarda yaşatamayan da evlenip karısının başına atıyo.

Benim patronun hanım böyleydi.
Kvde anneanne bakıyordu cocuga dönüsümlü.
Haftasonları cocuk bende diyor ,kimse arayıp sormuyor diyor
Ablacım cocuk senin oldugundan olabilir mi diyemiyorz
Bazı insanlar çok rahat cidden, ben gündüz iki saat anneme bırakacağım zaman kırk kere düşünüyorum, arayıp sesini kontrol ediyorum, yorgun, hasta geliyorsa vazgeçiyorum.
Gece gündüz çocuğuma baksın diye beklemek çok bencilce.

Sizin patron da buraya konu açmasın aman

Kıyamam, saf bu. Yem atmış kocası, anam gelsin şöyle hayrı dokunur böyle faydası olur diye, anasını saraylarda yaşatamayan da evlenip karısının başına atıyo.
Kocaya safmış gibi görünmüş olabilir aman küsmesin, kızmasın diye ama çocuğa gece kayinvalidem , annem baksın diyen kişiye saf demek, asıl saflara haksızlık olur bence.

Ben arada da olsa annesini arıyorum konuşuyorum o hiç konuşmaz bayramda bile aramadı annemi

Yazık çok üzüldüm ben size. Ne yaşadınız ki bunu sevgi ve evlilik sanıyorsunuz? Ya da hiç mi insan tanımadıniz ki bu adamı arsa çıkardınız?

Enteresanmıs.
Ben de calısan anneyim,kendim yaptım bıraktım ek gıdasını.
Bakıcı icin bisey diyemem de kvdeniz yapmak zorunda değil.
Zorunda değildi de neden gelmek istedi o zaman babaanne olarak torunlarını çok seviyorlardı onun İçin elinden geleni yapmasını beklerdim ama yapmadı

Babası kalkıp gece hiç çocuk baktı mı acaba ?

Zorunda değildi de neden gelmek istedi o zaman babaanne olarak torunlarını çok seviyorlardı onun İçin elinden geleni yapmasını beklerdim ama yapmadı
Senin yerini sallamak icin gelmesi, oglunun beynini yikamasi
Size geldi amacina da bi sekilde ulasti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…