- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Evet eşimde aynısını dedi şimdi barışsak bile 1 2 yıla yine ayrılırız dediYa bunlar kendine ailesine kul kole olcak hizmetci ariyo degismiyo degismez bu tipler..
sen de onlara bunu veremicene gore bitmeye mahkum bi evlilik sizinki ama simdi ama 1 yil sonra
E haklı kadın herkes evlilikte birbirini mutlu tutmak zorunda zaten yoksa niye evli kalınsın ki eşim beni sürekli bir mutsuzluğa gömse devam etmem mesela size yapmış adam bunu ama siz kendinize değer vermediğiniz için etmişsiniz bunda kin tutulacak birşey yok. Tatmamışsınız ama evlilikte eşler birbirini mutlu eder hem de genel olarak arada yaşanır o mutsuzluk ona da normalde mutlu olduğun için katlanırsın. Kendine değer vermiyorsun şunun gibi bi adam hayatımda olsa -Allah korsun- kapıma paspas yapmam ayakkabımı temizleyemez üstüne baba yapmışsın bi de bunu boşanmamak için çok yazık o çocuğaKaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım
Ya bak sabah sabah sinirlerim zıpladı. Gözünü korkutuyor.Evet eşimde aynısını dedi şimdi barışsak bile 1 2 yıla yine ayrılırız dedi
Gerçekten çok hasta bir bakış açınız var normalde yorumlarda bu ifadeyi kullanmak yerine bağımlı gibisiniz bi uzmandan yardım alın derdim ama sizinki hastalıklı sizi şöyle kollarınızdan tutup sarsmak istedim. Aile kimseyi etkisi altına alamaz. Eşek kadar adam anca kendi isterse o etkiye girer. Klasik Türk dizisi saçma romantikliğiyle anlatıyorsunuz inanından ev tuttu kötü cadı ailesi bizi ayırdı heyooo uyanın gerçek hayat farklı evlendiğiniz kişi tırt çıkmış isteseniz tüm dünyayı suçlayın değişmeyecek.Eşimin bu hali hatırları gerçekten normal gelmiyor ailesinin etkisi altında olduğuna inanıyorum. Bunca şeyi gerçekleri neden göremiyor, evliliğimizde mutlu olduğumuz zamanlar gerçekten fazlasıyla vardı. Çocuğumuz var. Büyütülecek bir şey yok bence. Ama o inadı yok mu o inadı yedi bitirdi her şeyi
Boşanmamak İçin çocuk yapmak gibi düşüncem olmadı inan pandemi döneminde hamile kaldım açıkçası bir çocuğumuz olsun istemedim daha erken diye düşündüm ama daha istekli olan taraf oyduE haklı kadın herkes evlilikte birbirini mutlu tutmak zorunda zaten yoksa niye evli kalınsın ki eşim beni sürekli bir mutsuzluğa gömse devam etmem mesela size yapmış adam bunu ama siz kendinize değer vermediğiniz için etmişsiniz bunda kin tutulacak birşey yok. Tatmamışsınız ama evlilikte eşler birbirini mutlu eder hem de genel olarak arada yaşanır o mutsuzluk ona da normalde mutlu olduğun için katlanırsın. Kendine değer vermiyorsun şunun gibi bi adam hayatımda olsa -Allah korsun- kapıma paspas yapmam ayakkabımı temizleyemez üstüne baba yapmışsın bi de bunu boşanmamak için çok yazık o çocuğa
Bu saatten sonra kimsenin ayağına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ben elimden geleni yaptım içim rahat yapılabilecek başka bir şey kalmadı boşanmak dışındaGerçekten çok hasta bir bakış açınız var normalde yorumlarda bu ifadeyi kullanmak yerine bağımlı gibisiniz bi uzmandan yardım alın derdim ama sizinki hastalıklı sizi şöyle kollarınızdan tutup sarsmak istedim. Aile kimseyi etkisi altına alamaz. Eşek kadar adam anca kendi isterse o etkiye girer. Klasik Türk dizisi saçma romantikliğiyle anlatıyorsunuz inanından ev tuttu kötü cadı ailesi bizi ayırdı heyooo uyanın gerçek hayat farklı evlendiğiniz kişi tırt çıkmış isteseniz tüm dünyayı suçlayın değişmeyecek.
Bu arada çok bir arada olmak istiyorsanız gerçekten gidin hem çalışın hem kocanıza ve ailesine köle olup maddi manevi sömürtün kendizi o inatsa yapışın ayaklarına kaldığı eve gidin
Boşanalım dediğimde bakalım ne olacakYa bak sabah sabah sinirlerim zıpladı. Gözünü korkutuyor.
Blöf yapıyorsa da artık yapabileceğim bir şey kalmadı elimden geleni yaptım kaç kere konuşalım dedim kabul etmedi. Şart şurt ile evlilik olmuyor ne yazık ki öncekinde sundu da ne oldu başa döndük yine.
Bu saatten sonra kimsenin ayağına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ben elimden geleni yaptım içim rahat yapılabilecek başka bir şey kalmadı boşanmak dışında
Bir insan seni eline almış bir o tarafa bir bu tarafa çekiştiriyor hem sevgisiz hem saygısız şu hayatta bir canımız var bak şu an ölsek bitecek cidden değer mi? Hiçbir kadın şu yaşadığını hak etmez. Herkes birbirini el üstünde tutmak zorunda bu hayatta yoksa çıktırsın gitsin kimse senden ve bebeğinden önemli değil adam doğum gününe gelmemiş senden olan çocuğa değer vermiyor nasıl aile etkisi olabilir bu ana babasının etkisi nasıl evlat sevgisinden önce gelir bir insanda sen hayal edebiliyor musun?Boşanmamak İçin çocuk yapmak gibi düşüncem olmadı inan pandemi döneminde hamile kaldım açıkçası bir çocuğumuz olsun istemedim daha erken diye düşündüm ama daha istekli olan taraf oydu
Ölse boşamaz seni. Bu kk yüzünden kocamı boşayıp erkek olcam bi gün.Boşanalım dediğimde bakalım ne olacak
Gece kalkmak ve ek gidalarini hazırlamak sizin sorumluluğunuz zaten, çalışan kadın olsanız da olmasanız da bunlar annenin kontrolünü gerektiren konular...hem gece hem gündüz komple başkası ilgilenecekse niye dogurdunuz ki?Şuan annem gece gündüz ilgileniyor. Bakıcımız sadece gündüzleri bakıyordu ben işteyken. Kv ise geldiğinde sadece gündüzleri bakıyordu geceleri kalkamıyordu ben kalkıyordum yine. Öğlen ek gıdasını da benim hazırlamamı istiyordu işten gelince.
kk nedir acaba ? Birde neden boşamasın? Boşanmaya çok hevesliÖlse boşamaz seni. Bu kk yüzünden kocamı boşayıp erkek olcam bi gün.
Kusura bakmayın ama çocuğunuzla gece de siz ilgilenin bir zahmet.Şuan annem gece gündüz ilgileniyor. Bakıcımız sadece gündüzleri bakıyordu ben işteyken. Kv ise geldiğinde sadece gündüzleri bakıyordu geceleri kalkamıyordu ben kalkıyordum yine. Öğlen ek gıdasını da benim hazırlamamı istiyordu işten gelince.
He he kesin boşar.kk nedir acaba ? Birde neden boşamasın? Boşanmaya çok hevesli
Bak benimkini esim bu hafta çağıracakti bakıcı kovid istemedim çünkü benimki karisir yapmaz ama sürekli hizmet bekler eleştirir ayakta durcaksin emir eri gibi.Ne anne, ne kv ne koca vardı bende.2. aydan sonra tam gün mesaiye başladım.Yine de gündüz bakıcısı benim hazirladiklarim dışında bişey tattiracak yedirecek diye ödüm kopardı. Hele gece uykusu ilk 3 yıl aklıma bile gelmemişti. Çocuk uyanacak da ben uyuyacam he mi?isterse 5 bakıcı olsun, anneden başka kimse dokunamaz, deva olamaz gece uyanan çocuga. Benim kv burdaki kv nin yaptığının yarısını yapsa başımda taşırdım valla yalan yok... Ben mi tuhafim burdaki konular mı bilemedim.
Anladığım kadarıyla eşin bı saltanat kurmuş, annesini Sultan, seni de cariyesi olarak ilan etmiş.Evet zaten bir keresinde konuşurken eşim ve çocuğum yeni tuttuğum eve gelsinler diye bir laf etti
buralardan da ne olur "acaba hala beni seviyor mu?" hissiyatına kapılmayın gözünüzü seveyimBoşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?