Eşim evi terk etti.

Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım
E haklı kadın herkes evlilikte birbirini mutlu tutmak zorunda zaten yoksa niye evli kalınsın ki eşim beni sürekli bir mutsuzluğa gömse devam etmem mesela size yapmış adam bunu ama siz kendinize değer vermediğiniz için etmişsiniz bunda kin tutulacak birşey yok. Tatmamışsınız ama evlilikte eşler birbirini mutlu eder hem de genel olarak arada yaşanır o mutsuzluk ona da normalde mutlu olduğun için katlanırsın. Kendine değer vermiyorsun şunun gibi bi adam hayatımda olsa -Allah korsun- kapıma paspas yapmam ayakkabımı temizleyemez üstüne baba yapmışsın bi de bunu boşanmamak için çok yazık o çocuğa
 
Gerçekten çok hasta bir bakış açınız var normalde yorumlarda bu ifadeyi kullanmak yerine bağımlı gibisiniz bi uzmandan yardım alın derdim ama sizinki hastalıklı sizi şöyle kollarınızdan tutup sarsmak istedim. Aile kimseyi etkisi altına alamaz. Eşek kadar adam anca kendi isterse o etkiye girer. Klasik Türk dizisi saçma romantikliğiyle anlatıyorsunuz inanından ev tuttu kötü cadı ailesi bizi ayırdı heyooo uyanın gerçek hayat farklı evlendiğiniz kişi tırt çıkmış isteseniz tüm dünyayı suçlayın değişmeyecek.

Bu arada çok bir arada olmak istiyorsanız gerçekten gidin hem çalışın hem kocanıza ve ailesine köle olup maddi manevi sömürtün kendizi o inatsa yapışın ayaklarına kaldığı eve gidin
 
Boşanmamak İçin çocuk yapmak gibi düşüncem olmadı inan pandemi döneminde hamile kaldım açıkçası bir çocuğumuz olsun istemedim daha erken diye düşündüm ama daha istekli olan taraf oydu
 
Bu saatten sonra kimsenin ayağına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ben elimden geleni yaptım içim rahat yapılabilecek başka bir şey kalmadı boşanmak dışında
 

İşte tam olarak onu söylüyoruz biz de. Zaten bir şey yapmayın. Konuşmaya çaba göstermeyin. O gelse de kabul etmeyin. Bahsettiğiniz şey evlilik değil. Gerçi karşınızdaki insan da değil. İnsan eşiyle ayrılabilir zor süreçler geçirebilir bunlar doğal şeylerdir. Ama çocuğunu aramayan adam zaten vicdansızdır. Tekrar birleşseniz kaç yazar.
 
Bu saatten sonra kimsenin ayağına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ben elimden geleni yaptım içim rahat yapılabilecek başka bir şey kalmadı boşanmak dışında
Boşanmamak İçin çocuk yapmak gibi düşüncem olmadı inan pandemi döneminde hamile kaldım açıkçası bir çocuğumuz olsun istemedim daha erken diye düşündüm ama daha istekli olan taraf oydu
Bir insan seni eline almış bir o tarafa bir bu tarafa çekiştiriyor hem sevgisiz hem saygısız şu hayatta bir canımız var bak şu an ölsek bitecek cidden değer mi? Hiçbir kadın şu yaşadığını hak etmez. Herkes birbirini el üstünde tutmak zorunda bu hayatta yoksa çıktırsın gitsin kimse senden ve bebeğinden önemli değil adam doğum gününe gelmemiş senden olan çocuğa değer vermiyor nasıl aile etkisi olabilir bu ana babasının etkisi nasıl evlat sevgisinden önce gelir bir insanda sen hayal edebiliyor musun?
 
Gece kalkmak ve ek gidalarini hazırlamak sizin sorumluluğunuz zaten, çalışan kadın olsanız da olmasanız da bunlar annenin kontrolünü gerektiren konular...hem gece hem gündüz komple başkası ilgilenecekse niye dogurdunuz ki?
 
Kusura bakmayın ama çocuğunuzla gece de siz ilgilenin bir zahmet.
Annenize neden yüklüyorsunuz onu da?
Kimse sizin çocuğunuz için gece kalkmak zorunda değil.
Ne kadar rahatsınız.
 
Ne anne, ne kv ne koca vardı bende.2. aydan sonra tam gün mesaiye başladım.Yine de gündüz bakıcısı benim hazirladiklarim dışında bişey tattiracak yedirecek diye ödüm kopardı. Hele gece uykusu ilk 3 yıl aklıma bile gelmemişti. Çocuk uyanacak da ben uyuyacam he mi?isterse 5 bakıcı olsun, anneden başka kimse dokunamaz, deva olamaz gece uyanan çocuga. Benim kv burdaki kv nin yaptığının yarısını yapsa başımda taşırdım valla yalan yok... Ben mi tuhafim burdaki konular mı bilemedim.
 
Bak benimkini esim bu hafta çağıracakti bakıcı kovid istemedim çünkü benimki karisir yapmaz ama sürekli hizmet bekler eleştirir ayakta durcaksin emir eri gibi.
Çok sinir bozucu.
Büyük ihtimal cumaya rapor alacagim
Alamazsam babam gelecek bir günlüğüne
Annem kronik hastalığı cok
Şimdi akşamdan yemekleri hazirlicam mamayı hazirlicam
Bu konu sahibi kaynanadan aşırı beklenti icinde.
Şuan adam evi terk etmekle suclu ama oncesini bilemiyorum.
Surekli kaynana için onu yapmadı bunu yapmadı derse burada da sikinti var.
Ben karismasa dua ederim.
Beklentim sıfır.
 
Evet zaten bir keresinde konuşurken eşim ve çocuğum yeni tuttuğum eve gelsinler diye bir laf etti
Anladığım kadarıyla eşin bı saltanat kurmuş, annesini Sultan, seni de cariyesi olarak ilan etmiş.

Şiddet ve aldatma varsa boşanmanın şart olacağını, bunun affedilmemesi gerektiğini, bu ikisi dışındaki sorunların bı şekilde halledilebileceğini düşünürdüm ama bunlara bir üçüncüsünü daha ekledim bu konu sayesinde anasının dibinden ayrılamamış ana kuzusuyla evlenmiş olmak!!

Biz evimizin kapısını kapattığımız zaman herkes kapının ardında kalır, buna kendi ailem de dahil. Bunun böyle olması lazım yanlış mıyım? Bunu benimsetmeyi başardım en azından eşime. Arada duvar olunca saygı da sevgi de belirli ölçüde korunuyor ama ne zaman ki böyle birlikte yaşamalar, evin içine/çocuğa müdahaleler, söz hakları veriliyor işte o zaman ipler kopuyor.

Çalışıyorsun, çocuğuna da eşin olmadan pekala yetebiliyorsun, ne güzel elinden tutan kapı gibi de bir annen var ama maalesef senin pasifliğin sabah sabah başımı ağrıttı üzgünüm
Not:Her yorumuna ama benim de hatalarım ile başlama nolur. Varsa soylemedigin bı hatan, yaz madem.

Senin ve çocuğunun hakkında en hayırlısı olsun inşallah...
 
doğru anladım umarım konuyu açan arkadaş gecede bakmasını bekliyormuş kayınvalideden kusura bakma sanırım kendini hollywood starı sanıyosun bu ne rahatlık ya çocuğunun yemeğini hazırla kadın gündüz onu yedirsin gece ne demek bakması o kadının canı yokmu gece gündüz çocuk bakacak neden çocuk doğurdun madem benim eşim daha bir kere hastaneye gitmez benle çocuk hasta olur biz nelere katlanıyoruz bunları görünce iyice çıldırıyorum
 
Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
buralardan da ne olur "acaba hala beni seviyor mu?" hissiyatına kapılmayın gözünüzü seveyim
seven adam böyle yapmaz sizi sevmese bile çocuğunu görmek ister

neden açmıyor davayı siz açın diye nafaka vs istemeyin diye
anlaşmalı boşanırsanız bile her hakkınızı talep edin çocuk için nafaka isteyin
 
neden dava açmıyor derken bile şunu düşünüyorsunuz! "kocam geri döner mi gerçekten boşamak istiyormu "diye sorular var kafanızda .ama kusura bakmayında hiç beklemeyin bu hadsiz adamı eğer kabul ederseniz de çok yanlış yaparsınız .sürüm sürüm süründürrüm o adamı evden gitmek ne demek miş sorarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…