- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Evet önceki tartışmada evden gidip arkadaşıyla kalmaya başladığında arada gelip bebeğini görüyordu. Bu seferkinde birde ben annemi eve getirince hiç gelmek istemedi ve kendine ev açtı. Annemin benim yanıma gelmesi ve uzun bir zaman kalmasına çok sinirlendi.Anladığım kadarıyla eşinizin amacı boşanmak değil sizin burnunuzu sürtmek ancak çocuğunu bile gözü görmüyorsa aylardır zaten bu evlilik bitmiş demektir... Siz elinizden geleni yapmışsınız bundan sonra aranız düzelse dahi hep kendi istediği şekilde olması için diretecektir.
Beraber yaşamak zorunda degilsin.Bir bakıcıdan daha fazla yardımcı olmasını bekliyordum açıkçası bakıcıdan bir farkı olmayacaksa ben neden eşimin annesiyle beraber yaşayayım ki birde pek anlaşamadığım halde
Sal ipini gitsin.Merhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Az sinirlensin.Evet önceki tartışmada evden gidip arkadaşıyla kalmaya başladığında arada gelip bebeğini görüyordu. Bu seferkinde birde ben annemi eve getirince hiç gelmek istemedi ve kendine ev açtı. Annemin benim yanıma gelmesi ve uzun bir zaman kalmasına çok sinirlendi.
Onun annesi gelince problem yok senin annen gelince beyefendi rahatsiz mi olmus.Evet önceki tartışmada evden gidip arkadaşıyla kalmaya başladığında arada gelip bebeğini görüyordu. Bu seferkinde birde ben annemi eve getirince hiç gelmek istemedi ve kendine ev açtı. Annemin benim yanıma gelmesi ve uzun bir zaman kalmasına çok sinirlendi.
Annesi koruyor kolluyor arkasında duruyor tabi, sahipsiz değil ya, gönlünce ezemiyorlar.Onun annesi gelince problem yok senin annen gelince beyefendi rahatsiz mi olmus.
Evimin işlerde bir şeylerin ucundan tutmasını bekledim bebeğimle yani kendi torunları ile daha fazla ilgilensinler beslenmesine dikkat etsinler üzerine titresinler istedim. Bir benim annemin ilgisine bakıyorum birde onlarınkine gerçekten arasında dağlar kadar fark varBeraber yaşamak zorunda degilsin.
Bakicidan fazla ne yapacak?
Çocuk senin .
Sen gelene kadar baktiysa ve gelince sana karışmıyor da belli süre idare edebilirdin.
Ömür boyu değil tabiki.
Neden? Bulunmaz hint kumaşı mi?Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Onun annesi bebeğe bakmak İçin geldiğinde ben gitmesini istedim de 4-5 gün kaldı gitti ya sonra benim annem gelip 1 ay kalınca onun hesabını soruyor işteOnun annesi gelince problem yok senin annen gelince beyefendi rahatsiz mi olmus.
Kaynana ile annenin kiyaslamani yapman çok saçma.Evimin işlerde bir şeylerin ucundan tutmasını bekledim bebeğimle yani kendi torunları ile daha fazla ilgilensinler beslenmesine dikkat etsinler üzerine titresinler istedim. Bir benim annemin ilgisine bakıyorum birde onlarınkine gerçekten arasında dağlar kadar fark var
Evet haklısınızNeden? Bulunmaz hint kumaşı mi?
Adamin simdi yaptiklarina sasirmamak gerek.
Siz,size boyle davranmasi konusunda onu cesaretlendirmissiniz.
Kimse vazgecilmez degildir. Kimseyi kendinizden cok sevmeyin.
Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayımKaynana ile annenin kiyaslamani yapman çok saçma.
Sen kötü kaynana gormemissin.
Herkes farklı tiynette.
Sen durup dururken kaynanana gard almissin
Şuan da pişman olan sensin.
Esin annesine tavır koymamissa ki koymamış artık bitmiş bir iliski.Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım
Nerede tavır koymak hiçbir dediklerine hayır diyemiyorum yanlarında kuzu oluyorEsin annesine tavır koymamissa ki koymamış artık bitmiş bir iliski.
Siz de önünüze bakın o zaman.
Mutlu etmek gibi bir görevin yok, sen cariye değilsin. Önce o paşazade oğlu seni mutlu edecek, bu işler karşılıklı. Maşallah kadın çalışıp para kazanırken pek modernler, ama ev işi çocuk bakımı olunca birden geleneksel oluveriyorlar. Hiçbir söz hakkın olmayacaksa çalışmanın bir anlamı yok, ev hanımları senden daha rahat.Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım
Kesinlikle eşimin keyfi kişisel borçları var bende birde onları ödüyorumMutlu etmek gibi bir görevin yok, sen cariye değilsin. Önce o paşazade oğlu seni mutlu edecek, bu işler karşılıklı. Maşallah kadın çalışıp para kazanırken pek modernler, ama ev işi çocuk bakımı olunca birden geleneksel oluveriyorlar. Hiçbir söz hakkın olmayacaksa çalışmanın bir anlamı yok, ev hanımları senden daha rahat.
Bu adamın tek artısı önündeki sapı galiba. O da hepsinde var be. Sap için koca bir cüsseyi beslemek mantıksız. Boşa gitsin, ondan ala tonla bulursun. O çalışıp para getiren bir köle daha zor bulur biraz.Kesinlikle eşimin keyfi kişisel borçları var bende birde onları ödüyorum
HaklısınızBu adamın tek artısı önündeki sapı galiba. O da hepsinde var be. Sap için koca bir cüsseyi beslemek mantıksız. Boşa gitsin, ondan ala tonla bulursun. O çalışıp para getiren bir köle daha zor bulur biraz.
Ben hep haklıyım zaten, sen şimdi ne yapacaksın?Haklısınız
Boşanma davasını açacağım tabiki elimden geleni yaptımBen hep haklıyım zaten, sen şimdi ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?