Eşim evi terk etti.

Evet önceki tartışmada evden gidip arkadaşıyla kalmaya başladığında arada gelip bebeğini görüyordu. Bu seferkinde birde ben annemi eve getirince hiç gelmek istemedi ve kendine ev açtı. Annemin benim yanıma gelmesi ve uzun bir zaman kalmasına çok sinirlendi.

Bir bakıcıdan daha fazla yardımcı olmasını bekliyordum açıkçası bakıcıdan bir farkı olmayacaksa ben neden eşimin annesiyle beraber yaşayayım ki birde pek anlaşamadığım halde
Beraber yaşamak zorunda degilsin.
Bakicidan fazla ne yapacak?
Çocuk senin .
Sen gelene kadar baktiysa ve gelince sana karışmıyor da belli süre idare edebilirdin.
Ömür boyu değil tabiki.

Sal ipini gitsin.
Böyle iskence olmaz.
Okurken darlandim.
Tamam bosa demek kolay ama bu gibi durumlarda da tek care bu.
Cunku adam saygisiz ve de sevgisiz. Adalet kavrami yok.
Esini de cocugunu da annesine kurban ediyor.

Az sinirlensin.

Onun annesi gelince problem yok senin annen gelince beyefendi rahatsiz mi olmus.

Beraber yaşamak zorunda degilsin.
Bakicidan fazla ne yapacak?
Çocuk senin .
Sen gelene kadar baktiysa ve gelince sana karışmıyor da belli süre idare edebilirdin.
Ömür boyu değil tabiki.
Evimin işlerde bir şeylerin ucundan tutmasını bekledim bebeğimle yani kendi torunları ile daha fazla ilgilensinler beslenmesine dikkat etsinler üzerine titresinler istedim. Bir benim annemin ilgisine bakıyorum birde onlarınkine gerçekten arasında dağlar kadar fark var

Neden? Bulunmaz hint kumaşı mi?
Adamin simdi yaptiklarina sasirmamak gerek.
Siz,size boyle davranmasi konusunda onu cesaretlendirmissiniz.
Kimse vazgecilmez degildir. Kimseyi kendinizden cok sevmeyin.

Kaynana ile annenin kiyaslamani yapman çok saçma.
Sen kötü kaynana gormemissin.
Herkes farklı tiynette.
Sen durup dururken kaynanana gard almissin
Şuan da pişman olan sensin.

Kaynana ile annenin kiyaslamani yapman çok saçma.
Sen kötü kaynana gormemissin.
Herkes farklı tiynette.
Sen durup dururken kaynanana gard almissin
Şuan da pişman olan sensin.
Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım

Kaynanam ilk tartışmamızda eşime seni mutlu edemiyorsa ... gitsinler yollarına diyor ben bu kadına nasıl kin tutmayayım
Mutlu etmek gibi bir görevin yok, sen cariye değilsin. Önce o paşazade oğlu seni mutlu edecek, bu işler karşılıklı. Maşallah kadın çalışıp para kazanırken pek modernler, ama ev işi çocuk bakımı olunca birden geleneksel oluveriyorlar. Hiçbir söz hakkın olmayacaksa çalışmanın bir anlamı yok, ev hanımları senden daha rahat.

Kesinlikle eşimin keyfi kişisel borçları var bende birde onları ödüyorum

Kesinlikle eşimin keyfi kişisel borçları var bende birde onları ödüyorum
Bu adamın tek artısı önündeki sapı galiba. O da hepsinde var be. Sap için koca bir cüsseyi beslemek mantıksız. Boşa gitsin, ondan ala tonla bulursun. O çalışıp para getiren bir köle daha zor bulur biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…