Anladığım kadarıyla eşin bı saltanat kurmuş, annesini Sultan, seni de cariyesi olarak ilan etmiş.
Şiddet ve aldatma varsa boşanmanın şart olacağını, bunun affedilmemesi gerektiğini, bu ikisi dışındaki sorunların bı şekilde halledilebileceğini düşünürdüm ama bunlara bir üçüncüsünü daha ekledim bu konu sayesinde anasının dibinden ayrılamamış ana kuzusuyla evlenmiş olmak!!
Biz evimizin kapısını kapattığımız zaman herkes kapının ardında kalır, buna kendi ailem de dahil. Bunun böyle olması lazım yanlış mıyım? Bunu benimsetmeyi başardım en azından eşime. Arada duvar olunca saygı da sevgi de belirli ölçüde korunuyor ama ne zaman ki böyle birlikte yaşamalar, evin içine/çocuğa müdahaleler, söz hakları veriliyor işte o zaman ipler kopuyor.
Çalışıyorsun, çocuğuna da eşin olmadan pekala yetebiliyorsun, ne güzel elinden tutan kapı gibi de bir annen var ama maalesef senin pasifliğin sabah sabah başımı ağrıttı üzgünüm

Not:Her yorumuna ama benim de hatalarım ile başlama nolur. Varsa soylemedigin bı hatan, yaz madem.
Senin ve çocuğunun hakkında en hayırlısı olsun inşallah...