şimdi olay taze, çok sinirli, çocuğu gözü görmüyor erkeklerin kadına kızgınken. çocuğu için ölen, maddi manevi herşeyini ortaya döken 2 arkadaşım aynen kocanızın yaptığını yaptı. yüzlerine karşı çok eleştirdim ama nuh dediler peygamber demediler. kadınlara gıcık olmuşlar bir kere. nefret ediyorlardı o an. ön duygu karısına olan duygu oluyor demek ki çocuk sevgisinin önüne geçiyor? valla çok da düzgün adamlardı gerçekten. benim örneklerde kadınlar biraz dominanttı. ani bir olayla evler ayrıldı. biri görüşmedi bile eşiyle telefonla. avukatlarıyla görüştüler birbirlerinin. eşi de her yerde anlatıyordu çocuğu niye görmüyor diye sizin gibi. her iki olayda da erkekler adım atmadı aylarca. sonunda davayı kadınlar açtı. niye beklediklerini söylemiyorlar, gizemli? dava açma ve duruşma olana kadar biri 6 ay görmedi 2,5 yaşındaydı kızı. birinin de iki kızı vardı o da 6 ay filan görmedi çocukları.
anneye laf dokunur, ağır konuşmadınız inşlh. barışsanız bile annesi artık sittin sene sevmez her yerde anlatır zaten. ha dikkat edin dava da üst soya saygısızlık kusur sayılır. şahit bulursa delil gösterirse fena.