- 30 Mayıs 2015
- 4.731
- 10.806
- 33
- Konu Sahibi distopyadan
çünkü erkekler kapatılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Niye figürle mi çocuk yapıyoruz biz ne saçma sapan yorum buBu cocuk isi tamamen kadinda bitiyor. Erkek sadece bir figür. Inanin cok nadir yardimci oln erkek var.
Aman ne güzel yardımcı oluyormuş :)))Ay bu çok doğru eşim evde yokken bebekle çok bunalsam bile bı şekilde üstesinden gelebilirmisim gibi hissediyorum ama eşim evdeyken tahammülüm çok az oluyor benimki üstüne düşeni yaptığı halde böyle oluyor bide geçip yatsa krizler geciririm heralde
Yapmayın öyle inanin kendinize zarar bebeklerin yaşları da birbirine çok yakın. O da sizi çok yoruyordur. Tek başınıza vakit geçirin en azından hafta sonları birkaç saat bile olsa iyi gelirimGaliba dediğiniz gibi ev dağınık mesela arka planda o dönüyor diyelim akşam çocuklar uyudu kendime su almaya kalktım eşim kalkmışken bana da çay verir misin diyor kıyamet kopuyor ben de
Kız kardeşi ne alaka sadece annesine selam söylenmeli.Ben ev işlerinde de yardımcı olsun en azından yediği bir tabağı kaldırıp makineye koysun istiyorum ama çok zor annesi ve kızkardeşine selamlar
Herkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Yok kız kardeşi bilerek isteyerek severek yapıyor hala öyle durduk yere söylediğim bir şey değil o gün 10 kişi misafirin yanında abisi tavuğu ayıklamamışsın diyor sonra kız kardeşi de gayet normal kalkıp yapıyor ha bunu bana demiyor benyapmıyorum çünkü ama öyle alıştırmışlar havadan salladığım bir olay yok haniKız kardeşi ne alaka sadece annesine selam söylenmeli.
Sırf kız çocuğu diye abisine ve eve hizmet etmeli diye yetiştiren annesi belli ki.
Yoksa çok severek yaptığını sanmıyorum abisinin işlerini zamanında.
Konunuzla ters düşüyor kız kardeşini katmak.
Onun dışında eşinize şu,şu senin işin,büyük çocuğun-bebek o da- yemeğini sen yedireceksin vs diyerek direktifi verin üçüncü günde yapar kendi kendinize kurulmayın derim
10 kişi misafirin yanında abisi neden kız kardeşine söylüyor bunu.Yok kız kardeşi bilerek isteyerek severek yapıyor hala öyle durduk yere söylediğim bir şey değil o gün 10 kişi misafirin yanında abisi tavuğu ayıklamamışsın diyor sonra kız kardeşi de gayet normal kalkıp yapıyor ha bunu bana demiyor benyapmıyorum çünkü ama öyle alıştırmışlar havadan salladığım bir olay yok hani
Niye figürle mi çocuk yapıyoruz biz ne saçma sapan yorum bu
Yaklaşık 3 yıldır hamile ve lohusasiniz, gayet normal kendinize biraz zaman tanıyın uyutma işini kocaniza bırakın bence.Herkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Sizin anlattiginiz tam olarak bu. Üzgünüm adınızaNiye figürle mi çocuk yapıyoruz biz ne saçma sapan yorum bu
ILk cocukta boyle degildi demissiniz bal gibide ayniymis. Ne yazik ki kendi kafanizla yapmissiniz o yüzden size üzülmüyorumYok kız kardeşi bilerek isteyerek severek yapıyor hala öyle durduk yere söylediğim bir şey değil o gün 10 kişi misafirin yanında abisi tavuğu ayıklamamışsın diyor sonra kız kardeşi de gayet normal kalkıp yapıyor ha bunu bana demiyor benyapmıyorum çünkü ama öyle alıştırmışlar havadan salladığım bir olay yok hani
Ayni psikoloji mi bilmiyorum ama esim o donemler yani oglum kucukken ne kadar yardimci da olsa ilgili de olsa anne olarak ben hep daha fazlasini yaptigim icin ben oglumu uyutmak icin odaya cikarken onun arkamda kalip tv izlemesi bile bana batardi yapabilicegi sbisey yoktu cunku o dobem oglumu sadece ben uyutabiliyorusm fakat ben bebek uyutmaya calisirken yada yedrrken esimin rahat etmesi beni kizdriordu o rahat rahat yemegini yerken ben ne yedigimi anlamazdim. Dolaysiyla ben de gerilirdim ama suclycak bi durumum da yoktu cok ilgili bir es ve babaydi. Kendi icimde sinirimi yasar sonra normale donerdim. Belki boyle biseydr hissettiginiz. Biraz daha buyunce bazi sorumluluklar direkt onun uzerine yikildi. Mesela oglum hep babasi uyutsun ister bu sefer ben arkalarndan uzanirm tv karsisnda boyle boyle gecti o sinirli ruh halimHerkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor