Eşim evden kovdu üstelik hamileyim

Hayir ben oyle birsey demem.
Bunlari bilerek hamile kalmissiniz.
Esiniz yaptiği kesinlikle cok hadsiz.
Bir daha o evden siz cikmayin.
Ve kavga aninda iki taraftan biri daha sakin olsun hamilesiniz sonucta.
Sakinlesince konuşun
Birbirinizi aşagilamadan isteklerinizi oturup guzelce konuşun. Madem hersey bu sekilde gelisti.
Aileleri karistirmayin
Evi terkedip durmayin. Once ne yapacaginiza karar verin
Belliki sinirle soylenmis birseyler. Ciddi soylendigini düsünmedim
Yani hep ben sessiz oluyorum alttan alıyorum. Ona kalsa o alttan alıyormuş. Ben evi terketmem kolay koLay kendide gitmez bakalım bugün hiç konuşmadık geldiğinde ne olacak bilmiyorum

Hayır tabii ki.Aldırın demiyorum. Hayatınızdan birinin defolup gitmesi gerekiyorsa o da çocuğu aldıralım diyen adam olmalı.
Aileniz arkanızda olur mu?Büyüklerinizle konuşun derken kastettiğim,boşanırsanız bebeğinizi büyütürken aileniz destek olur mu?Bunu öğrenmek istedim.
Ailem destek olur arkamda zaten. En son 7 ay önce tartışmıştık o zaman annemin evinde kaldım ailem 1 kez daha olursa kızımızı üzersen alırız dedi. O yüzden aileme hemen yansıtmak istemiyorum. Ayrıca ben daha öncedende hamileydim 4 aylık ken düşük yaşadım. Onda da aynılarını yaşadım. Ailem biliyor ve çok kızar. Düzeldi diye 7 ay gözlemledim hamile kaldım sonra iyiydi düne kadar

Yani hep ben sessiz oluyorum alttan alıyorum. Ona kalsa o alttan alıyormuş. Ben evi terketmem kolay koLay kendide gitmez bakalım bugün hiç konuşmadık geldiğinde ne olacak bilmiyorum
Hicmi kavga etmeden konusamiyorsunuz?
Sizde ala ala dolcaksiniz en sonunda tabiki.
Hep siz alttan alin demiyorum
Evlilikte bazen bircok yolu denemek lazm
Ya giciklik olusmus.fazla kavga etmek fazla tartismakta hicbirseyi cözmuyor.
Biraz konusmayin evin icinde bari zaman lazm hemen duzelmiyor.
Kritik zamanlar.

Hicmi kavga etmeden konusamiyorsunuz?
Sizde ala ala dolcaksiniz en sonunda tabiki.
Hep siz alttan alin demiyorum
Evlilikte bazen bircok yolu denemek lazm
Ya giciklik olusmus.fazla kavga etmek fazla tartismakta hicbirseyi cözmuyor.
Biraz konusmayin evin icinde bari zaman lazm hemen duzelmiyor.
Kritik zamanlar.
Aslında 4-5 gündür konuşmuyorduk bende doldum tabi biraz. Ailesiyle aramda hiç bir sorun yok hatta benden taraflar. Ama eşim ailesiyle sorun yaşadığı zaman içine atıyor sessizleşiyor bana yansıtıyor. Bende anlıyorum hemen o içine kapanınca bende birşey sormadım konuşmadım o da benşe konuşmadı dün konuştuk işte tartışma oldu.

Aslında 4-5 gündür konuşmuyorduk bende doldum tabi biraz. Ailesiyle aramda hiç bir sorun yok hatta benden taraflar. Ama eşim ailesiyle sorun yaşadığı zaman içine atıyor sessizleşiyor bana yansıtıyor. Bende anlıyorum hemen o içine kapanınca bende birşey sormadım konuşmadım o da benşe konuşmadı dün konuştuk işte tartışma oldu.
Umarım sadece tartışma olarak kalır. Şiddete eğilimi var mı?

Kendini öldürsün o zaman çok cana kıymak istiyorsa. Manyak adam. Ailenizden destek alıp adamı yola getirmeye çalışın gelmiyorsa da canı cehenneme deyin vazgeçin. Ama size verilen cana siz kıyamazsınız. Tek başınıza da kalsanız asla o cana kıymayın.

Aslında kavgalaramız yoktu en son 7 ay önce tartıştık. Alttan alan benim gerçi belki bu yüzden oluyor eşim sinirli biri inatçı aynı zamanda istediği birşey olmayınca sıkıntı çıkartıyor herşeyi harcıyor sonra üzülüyor pişman oluyor ben de hala çözemedim bilmşyprum kafam karışık bir yanım bırak diypr bir yanım yuvanı dağıtma diyor
Erkekler çok farklı belli bir süre yoğrulmaya ihtiyaçları var 🤷 inşallah aklı selim davranın.

çok haklısınız ama benim yaşım 30 eşimin 37 1.5sene bekledik zamanı diye düşündüm
Aslında eşinin yaşı küçükte değil. Ben 28 de evlendim eşim 2 yaş küçük benden. Ben ondan belki sorun yaşadık diyordum. Bir yıldan sonra çok şükür oturdu her şey yerine. Eşin uzun süre yalnız yaşadığı için belki senin için değil onun için geç olmuş evlilik. Şimdi belki bu duruma ayak uydurmakta zorlanıyor olabilir. Evet bebek için yaşlarınız uygun canım işte o bir yıl çok kritik. 1. 3. 5. Yıllara dikkat et derdi evli arkadaşlarım.

Ailem destek olur arkamda zaten. En son 7 ay önce tartışmıştık o zaman annemin evinde kaldım ailem 1 kez daha olursa kızımızı üzersen alırız dedi. O yüzden aileme hemen yansıtmak istemiyorum. Ayrıca ben daha öncedende hamileydim 4 aylık ken düşük yaşadım. Onda da aynılarını yaşadım. Ailem biliyor ve çok kızar. Düzeldi diye 7 ay gözlemledim hamile kaldım sonra iyiydi düne kadar
4 aylıkken düşük yapmanızın sebebi o koca olacak adam mı yoksa? Madem öyleydi keşke ikinciye hiç çocuk düşünmeseydiniz. Yazık olmuş.

Mahkeme senin yanında bacım eşek gibi bakmak zorunda o bebeğe !!! Öyle kolay değil kadını kovmak

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Biz o kadar çabalıyoruz olsun diye demekki Rabbimin bir bildiği var zamanı var . Keşke böyle bir adama çocuk mu yapicam deyip önlem alsaydiniz

X