• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim evden gitti..

Bak ne kadar cömert bı esın varmış kredi kartının borcunu da odeyecekmis hay Allah im ya sanırım sen zaten çalışmıyorsun senin borcunu tabii ki esın oduyecek bunu neden dile getirmiş anlamış değilim

Ben dünyaya pembe gözlükler ile mı bakıyorum ya 4 ayda insan birbirini neden tüketmek icin caba sarf eder herkes demez mı evliliğin en guzel zamanıdır filan diye
Yok bacım evliliğin ilk ayları sonrasından daha zor ya da bazı erkekler digerlerinden daha zor

Senin esın de zor olanlarından anneni neden arıyor o kadıncağızın ne günahı var zorlamı verdiler seni silah mı dayadi ailen kafasına

Sen en iyisi sakın kafa ile duşun + - ne varsa tart acaba bu evlilik caba sarf etmeye deger mı? Esın değişebilir mı ? Al bebeklerini ver arabalarımı hadi konuşmayalım bı daha .. Cocuk oyunu mu evliliğiniz?

Hani yapıcı olayım istiyorum İnan ki Eğer ki ucundan tutulacak tarafı var ise otur evde gelmesini bekle üzerine düşme arama .. Zamana bırak biraz kendini cok yıpratmadan.. Mutlaka gelecektir ya da bı sekilde irtibat kuracaktır öfkesi taze ise sen sakın ol karşındakini bı cocuk gibi duşun .. Zaten cocuk gibi davranıyor
Bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler

Bak ne kadar cömert bı esın varmış kredi kartının borcunu da odeyecekmis hay Allah im ya sanırım sen zaten çalışmıyorsun senin borcunu tabii ki esın oduyecek bunu neden dile getirmiş anlamış değilim

Ben dünyaya pembe gözlükler ile mı bakıyorum ya 4 ayda insan birbirini neden tüketmek icin caba sarf eder herkes demez mı evliliğin en guzel zamanıdır filan diye
Yok bacım evliliğin ilk ayları sonrasından daha zor ya da bazı erkekler digerlerinden daha zor

Senin esın de zor olanlarından anneni neden arıyor o kadıncağızın ne günahı var zorlamı verdiler seni silah mı dayadi ailen kafasına

Sen en iyisi sakın kafa ile duşun + - ne varsa tart acaba bu evlilik caba sarf etmeye deger mı? Esın değişebilir mı ? Al bebeklerini ver arabalarımı hadi konuşmayalım bı daha .. Cocuk oyunu mu evliliğiniz?

Hani yapıcı olayım istiyorum İnan ki Eğer ki ucundan tutulacak tarafı var ise otur evde gelmesini bekle üzerine düşme arama .. Zamana bırak biraz kendini cok yıpratmadan.. Mutlaka gelecektir ya da bı sekilde irtibat kuracaktır öfkesi taze ise sen sakın ol karşındakini bı cocuk gibi duşun .. Zaten cocuk gibi davranıyor
Bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler

para konularını çok kafasına takıp sorun eden bi yapısı var.. bahsettiğimiz rakam da cok cüzzi bi rakam yani. anneme bile söylemiş bugun işte '' ben onun kart borcunu bile ödüyorum benle evli değilken yaptıgı halde'' diye.. annem de ''çok ayıp bu söylediğin benim haberim yoktu böyle bişeyden ben öderim'' demiş. bu arada çalısmıyorum evet. ama kendi biliyordu zaten bir süre çalısmayacagımı..

bu cocuk tripleri ve dengesizlikleri olmadıgı zamanlarda iyidir aslında kendisi. birlikte eğlenebiliyoruz, gülebiliyoruz.. ama bunları yaparken bile içimde korku var artık ''ne zaman kavga edicez acaba'' diye şeyler geçiyor içimden. korkuyla yasıyorum resmen..

birinin onu karsısına alıp -ki bu biri arkadaslarından olmalı- evlilik nasıl olur, eşe nasıl davranılır birazcık konusması lazım.. ama o birini bulamıyorum.. çekiniyorum, hiç bi arkadasıyla o kadar samimi değilim..

saolun, hakkımda hayırlısı olur umarım.. mide sorunum var zaten ve strestten midem fecii şekilde ağrımaya basladı uyuyamıyorum. :(

Çocuk gibi adamlar diyeyim her türlü kaprisi,tribi,nazı kendi ailelerine yaptıkları için zannediyorlarki EL KIZI'nada aynısı yaptıkları zaman oda çekecek benim bu davranışlarımı diyorlar.ama maalesef öyle değil işte.biz eşlerimizin anne babası değiliz.erkekler bunu idrak edemiyorlar...

Özür dileyerek söylüyorum ama eşiniz tam bir baş belasi.Karakteri,üzerine oturacak beden arayan ergenler gibi davranıyor anlattığınız kadarıyla.Çok sinirlendim şu saatte.Çekip gittiyse dönmesin geri,kalsın ortada.Iste bundan nefret ediyorum:Bir taraf hep fedakarlık yapıp alttan alan,diğeri her kavgada egolarini sisiren oluyor.Terk edin o adamı.Burnu sürtüp kendini anka kuşu gibi görmekten vazgeçtiğinde gerekirse dönersiniz.Ne kadar zor bir durum kavga etmekten korkup,kavga sırasında sırf gider tatsızlık olur vs diye söylemek istediklerini söyleyememesi insanın...Hep söylüyorum,evleneceğiniz insanda aşk olmadığında tahammül edemeyeceğimiz davranışlar varsa bu ilişki bir an önce bitmeli.Aşk katlanmayi sağlıyor,aşk bitince geriye koca bir acı kalıyor.Allah yardımcınız olsun.Benim söylediklerime uyup da adamı boşamayin,ben konuşurum böyle arada sinirlenince.He eğer siz de düşünüyorsanız koyun kapının önüne gitsin.

vurguladıgım yerdeki şey tam beni özetliyor işte. gözlerim doldu. şuan beklemedeyim.. nasılsa bir şekilde ulaşacak ya da gelecek ve ben de gerektiği kadar ciddi şekilde konusucam artık.. saolun.

umarım hatasını anlar benim eşim de.. evliliğimi bitirmek istemiyorum.. yani daha cok yeniyiz, o kadar çaba vermişiz, uğraşıp didinip bi ev bi aile kurmuşuz.. bu kadar saçmasapan ve kolay şeylerden yıkılmasına dayanamam.

ama ben bu evlilikte kendim olabilmeyi, konuşarak anlaşabilmeyi, gerektiği yerde bana daa hak verilmesini istiyorum.. ne kadar doğal ve kolay birşey aslında di mi?? egolarından sıyrılmıs bi erkek istiyorum karsımda.. ben onun karısıyım, hayat arkadasıyım. bana planlarla, oyunlarla gelinsin istemiyorum.. aynı yatagı yastıgı paylasıp nasıl böyle düşman olabiliyor insanlar zerre kadar anlayabilmiş değilim..

çok teşekkür ederim sana da.. hepimizin allah yardımcısı olsun..

Sen yerden göğe kadar haklısın bende haklıydım:) Hatta eşim kendi diyodu bazen haklısın diye ama gene beni dinlemiyodu ne kadar çelişkili dimi:)

Çünkü geride aile var sen daha 4 aylıksın onlar 30 senelik arada denge kurmakta zorlanıyorlar işte benim eşimde öyleydi bazen halen öyle diyorum ya ama herşeye zaman lazım bazen görmicen duymican konuşmican 3 maymun oynicak politika yapıcan malesef zamanla zamanla düzelicek..

Senin huyunu alıcak sen onunkini alıcaksın ve zamanla nabzına göre şerbet vermeyi deniceksin öğreniceksin o huyu yaşıyla alakalı değil benim eşimde benden 10 yaş büyük 33 yaşında ama olgun davranamadı işte aile daha ağır baskın geliyo malesef..

Ama dedim ya zamanla düzelicektir Annem hep "Kapı dibini beklemeyen baş köşeye geçemez" derdi çokda doğru söylemiş biraz sabretmek gerekiyor kimsenin evliliği hayatı dört dörtlük değil şimdi burdaki arkadaşlardan benim hiç bi sorunum yok hayatım mükemmel gidior hiç bi sorun yaşamadım diyen çıkmaz heralde ama herkezinki farklı farklı Allah kişiye göre imtihan ediyor...

Biraz sabır merak etme anlicaktır zamanla hatasını daha çok yenisiniz tabi en baştaki gibi güzellik tatlılık kalmıyor ama hayat işte bizi sınıyor.. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem evinizi terk etmeyin, 30'lu yaşlardaki bir erkek eğer karakteri oturmuşsa hayatta ne istediğini bilen erkektir, evlilik istediğimde yanında olurum istemediğimde toplar çantamı giderim diyerek çocuk oyuncağına çevrilmez.

Ayrılmayı çok istiyorsa gelip sizinle konuşmak zorunda, yok öyle sen git bende evime geleyim demek, ev arkadaşı değil hayat arkadaşısınız siz.

Affınıza sığınarak yazıyorum eşinizin kişiliğinin bilemem ama evi terk etmenizi beklemesindeki maksat bu evliliği istemeyen o'ydu, evi terk etti gitti diyerek suçun sizde olduğu yönünde izlenim vermek olabilir, o yüzden sakın olaki bu oyuna gelmeyin, sakinliğinizide korumaya gayret edin, sinirlerinizi yıpratmasına müsade etmeyin, eninde sonunda evine dönecek, kendinizden taviz vermeden sakin bir şekilde konuşun döndüğünde.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

para konularını çok kafasına takıp sorun eden bi yapısı var.. bahsettiğimiz rakam da cok cüzzi bi rakam yani. anneme bile söylemiş bugun işte '' ben onun kart borcunu bile ödüyorum benle evli değilken yaptıgı halde'' diye..

Ne kadar ayıp şunu söylemeyi bırak düşünmek bile. Bir kere adam "biz" olamamış ki. O senin borcun, bu benim borcum diye birşeymi var? Yazdıklarınızı kızarak ve şaşırarak okudum. Eşinizin yaptığı resmen şımarıklık. Kendini afedersiniz birşey sanıyor herhalde. Ama bunda sizin payınız var sanırım. Bu zamana kadar hep ben alttan aldım demişsiniz. Bırakın artık alttan almayı şımartmayı. Tamam yangına körükle gitmeyin tabii ama alttan alan siz olmayın artık. Adam buna güveniyor ota b.ka kapris yapıyor. Uff demişsin de eşarbı çıkarmışsında hepsi sizin kaprislerinizi çekmenize güvendiğinden bence. Biliyorum söylemek kadar kolay değil ama siz onu ve gelmemesini takmyıp normal yaşantınıza devam edin ne konşmaya çalışın ne ilgilenin. Çocuk oyuncağı sandığı evliliğin ciddi birşey olduğunu anladığında biraz da o alttan almak zorunda kalsın bakalım...

Son düzenleme:
Allah sabır versin henüz evliliğin ilk dönemleri bu kadar çocuklukta yapılmaz ki ben küstüm oynamıyorum der gibi artık evlilikler nereye nasıl gidiyor bilemiyorum zamane erkeklerinede erkek demeye bin şahit ister vallahi.. siz siz olun sakın evi terk etmeyin o gittiyse gitsin dönecektir mutlaka gelecek geriye sakin olun aramayın mesaj dahi göndermeyin, o sizi öyle yada böyle arayacak gitmeyin üstüne siz ne kadar üstüne giderseniz o kendini bulunmadık hint kumaşı sanmaya devam edecektir emin olun su aka aka yolunu bulur bekleyelim görelim ne yapacak tek başına kesinlikle kendinizden taviz vermeyin yapan eden o kendisi gelip özür dilesin bakalım..

nasıl olsa o eve gelecek seni görmek için olmasa da ya bi eşyasını almaya gelecek yada ihtiyacı olan birşeyi almak için gelecek
sakın arama bırak o seni merak etsin 4 ayda ne ev terketmesi bu böyle
umarım eviniz kira değildir de sorun yaşamazsın
eğer kiraysa da gidersin annenin evine sende arayıp sormazsın mutlaka gelecek mutlaka arayacak

çok üzüldüm konuyu okuyunca,evlenmeden öncede ailesine böylesine baglımıydı?her erkek ailesine düşkündür ama eşinizin haraketleri çok yersiz.umarım en kısa zamanda düzelirsiniz canım evliliğin ilk ayları çok zor geçiyor çünkü.

evet sindirmek , dediğine getirmek için yapılmış yersiz kavgalar.

ailesiyle can ciğer olmanı beklemiş senden.

mesele kavga ettiğinizde cevap verip vermemekte değil. siz olgun düşünceli davranmak isteyip cevap vermediğinizde yada altta aldığınızda kendini gerçekten haklı sanıyor. sabredemeyip artık "seninde şurada hatan var yada senin ailen neden böyle" demeye çalıştığınızdada "yaaaaaaa demek sen böyle düşünüyorsun" diyorlar.

senin herif şımarmış biraz..şimdide trip yapıyor sana aklınca...

boşver akıllım bırak kendi haline..bide sen arıyınca iyice bulunmaz sanmış kendisini..

senden vazgececeğini sanmam..yeterki pas verme...burası benim de evim sen git de..hatta lütfen boşanma davası aç..yeter çekemiyorum ben böle de..

apışıp kalsın seninki..

eşinde evliliğin ilk dönemleri olduğu için iktidar olma telaşı var.başta sana gözdağı verip seni yem etme derdinde eşşek herif çok sinirlendim kusura bakma ..sakın yem olma aramada bırak nerde kalırsa kalsın..o senin aleni arayıp huzursuz ediyosa sende onun babasını ara mutlaka ara onlarda huzursuz olsun oğullarının peşine düşsün sen evinde otur çayını kahveni iç ..asla taviz verme arama sorma bu ne yaa bi tripler havalar baskın olma çabası..?kendilerini bulunmaz nimet sanıyor hepsi..güzelim baştan dersini ver ki sonra yapmaya cesareti kalmasın

bu ne yaww böylee :36:
konu sahibi arkadaşım allah sana kolaylık versin
böyle çekilmez bu adam
ailesi konusundada çok çok haksız ne yani ayaklarınmı kapanacaksın ailesinin
ayrıca madem aileye saygı deyip duruyo o zaman anneni niye arayıp duruyo şikayet edip onlarıda üzüyo
inşallah eşin kararlıdır ayrılmaya çünkü böykleyse bu adam bşr ömür değil 1 yıl biile geçmez bu adamla

Allah akıl fikir versin kocana.. bu ne böle yahu.. çocuk gibi... bi de ben şuraya takıldım.. diyosun ya, kayınvalidemden çok kayınbabam arar, beni denemek için seccade tesbih istedi falan die.. hadi kaynanalarının arayıp sorması, aile içine direk dahil olmaya çalışmasını anladıkda, kayınpederede hiç yakışmıo gerçekten... eşin fazla aileci.. yani sizin bi aile kurduğunuzun farkında değil.. senin kendi ailesine dahil olduğunu düşündüğü için, yanlışsa da doğruysa da, ayak susup oturmanı istio.. böle annesi babası yüzünden karısını yok sayıp 2. plana atan erkeklere gıcık oluyorum.. işin zor canım ya.. bu böle gelmiş, böle devam edecek gibi gözüküo.. ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin

........bankaya indik bbiraz hava alalım diye. yolda yine açıldı konu ''hep aileme saygısızsın'' falan diye.. sonra benim kredi kartı borcum vardı çok cüzzi bi rakam.. evlenmeden önceye ait. ben onu bile ödicem dedi. ne alakaysa artık.. ben de yeter artık cok üstüme geliyosun cocuk gibisin falan dedim.. daha siteye girmeden ben gidiyorum evden dedi.. hala saçmalıyosun dedim.
aldı ufak sırt cantasına bikaç eşya evden gitti..........

Bu kadarcık mı ? Bu kadarlık tartışmayla mı evden gitti ?
Yoksa tartışma sırasında kötü sözler mi sarfettiniz ?

30 yaşında bir erkek,ergen flörtü gibi küsüp gider mi ?
Bence de sen dönmesi için arama.Bırak bütün adımları kendisi atsın.
Ne kadar babacı bir eşin varmış.Babasına korkuyla karışık bir saygı besliyor sanırım.

Konunun başında babası deyince,ben de senin baban konuşsun diyecektim.
Bu kadar baba otoritesinde,seni dinlemezler,babanı dinlerler.
Tam bunu düşünürken,anneni arayıp şikayet ettiğini okudum,pes dedim.

ben böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum ne oluyor bu evlliklere böyle 15 gün 4 ay bir senelik evlilker sallantıda hep şimdiden . erkekler çocuk gibi küsüp gidiyor :5: ana baba kuzusu oluyorlar birden eşler hep ikinci planda allah yardımcınız olsun şididen böyle yapıyorsa sonunu düşünemiyorum:19:her evlilikte sorun olur ama hemen ev terkedilmezki hele bir erkeğin eşini evde yanlız bırakıp gitmesi hiç hoş değil kaldıkı anlattığına göre aranızda çok büyütülcek bir şey yokk:50:

aklı başında bir kıza benziyorsun, çünkü ortada birşey yokken evi terk eden bir adam var, buna rağmen sen evini terk etmedin. Çok çok büyük birşeyin olması gerekir evi terk etmek için. Eşiniz hem inatçı hemde çocuksu...Evini asla terk etmemesi gerekirdi, anneni kesinlikle aramaması gerekirdi, hangi hakla arayıp boşanabileceğini söyleyebiliyor, bir kadının nereye gitmesini bekliyor, baba evine dönmek bu kadar kolay mı? Eşin hatasını anlayacaktır, çok fevri hareket etmiş. Ama sana geri döndüğünde onu biraz sınamalısın. Sonuçta hayatta kötğ şeylerde var, önemli bir kavgada olsa evi terk edemeyeceğini bilmeli, anlamalı...

bırak zaten o adam kafada bitirmiş evliliği çocuk oyuncagımı sanıyorr bu kendini ne sanıyor..ayrıca beni istemeyeni ben istemem ..böyle bir evlilikteeee zorrr yaniiii allah kolaylık versin..

Back