Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum ne oluyor bu evlliklere böyle 15 gün 4 ay bir senelik evlilker sallantıda hep şimdiden . erkekler çocuk gibi küsüp gidiyor ana baba kuzusu oluyorlar birden eşler hep ikinci planda allah yardımcınız olsun şididen böyle yapıyorsa sonunu düşünemiyorumher evlilikte sorun olur ama hemen ev terkedilmezki hele bir erkeğin eşini evde yanlız bırakıp gitmesi hiç hoş değil kaldıkı anlattığına göre aranızda çok büyütülcek bir şey yokk
Çocuk gibi adamlar diyeyim her türlü kaprisi,tribi,nazı kendi ailelerine yaptıkları için zannediyorlarki EL KIZI'nada aynısı yaptıkları zaman oda çekecek benim bu davranışlarımı diyorlar.ama maalesef öyle değil işte.biz eşlerimizin anne babası değiliz.erkekler bunu idrak edemiyorlar...
neden böyle oluyor biliyormusunuz devir çok değişti.önceden erkekler kızlarımızn peşinde koşarken şimdi ise kızlarımız erkeklerin peşinde koşuyor.haliyle erkeklerde bir şımarma, bir kapris oluştu.buda evlenince böyle devam edecek zannnedip eşim (karım) hep benim peşimden koşacak zannediyorlar.hadi kadını doğasında vardı,biraz cilve biraz naz ama erkeğin böyle olması gerçekten hiç çekilir gibi değil.şimdide yeni moda kızlarımız evli erkeklerin peşine düşüyorlar.bazen diyorum nereye gidiyoruz.
iyi geceler hepinize kızlar. devamlı takip ediyorum ama hiç yazmamıstım. suan öyle akla ihtiyacım var ki..
4 ay oldu evleneli.. evlendigimizden beri sürekli kavga ediyoruz. eşim cok fazla baskın. asla hatasını kabullenmez ve hep benım alttan almamı bekler. bu zamana kadar nişanlılık dönemimiz de dahil hep ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. ama evlendikten sonra bir de aile durumu cıktı ortaya. evlenmeden önce telefonda bile dogru dürüst konusmazken şimdi ''ailemle tartısırsan haksız bile olsan umrumda olmaz'' dedi bana. ben elimden geldigince ailesine saygımı eksik etmiyorum. uzak mesafelerdeyiz ama yine de elimden geleni yapıyorum. ben kapalı olmadıgım halde kayınpederim devamlı bana başörtü hediye alıyor. başında göreyim cok yakısıyor vs vs. gönlü olsun diye bi başıma tutup hemen çıkarıyorum sonrasında da eşim bana vay efendim babama saygısızlık ediyorsun diyor. bu arada eşim de kapanmamı istemiyor ama ailesine çok değer veriyor. tamam bu normal tabii ki değer vericek ama bana baskı yapınca ben de ailesini sevdigim halde bi inatlasma oluyor yapacagım şeyleri bile içimden gelerek yapmıyorum. bigün kayınpederim bize kalmaya geldi başka şehirde işi vardı, eve dönerken bize ugradı evimizi görmek için. resmen bana hizmetçi gibi davrandı eşim onun yanında..
en cok zoruma giden konu da, kayınpederim bize geldiğinde namaz kılmak için namazlık ve tesbih istedi. ben de cıkardım ona götürdüm. onun bavulunda zaten varmıs namazlık ve tesbih ve ben götürdüğümde coktan cıkarmıstı kendininkileri. benim getirdiğimi de kullanmadı. resmen beni denedi evde var mı diye.. öyle zoruma gitti ki odama gittim gözlerim doldu..
bu konuyu da eşime açtım, bu olayı benım değil senin konusman lazım, uygun bi dille anlat onlara, ben byleyim, beni böyle kabul ettiler dedim. tamam dedi.. kapadık bu konuyu..
sadede geleyim. 2 gün önce babası aradı, bu arada annesi telefonla konusmaz hiç devamlı babası arar. gece 12 civarı falandı.. eşim konustu ve en son bana verdi. ben de öyle bi anda olunca çekindim ''ufff'' diyerek aldım telefonu.. normal şekilde konustum. telefonnu kapattım bana etmedigi hakaret küfür kalmadı.. begenmiyosan defol git bile dedi. önce ''ne var uf dediysem'' falan desem de sonrasında özür dahi diledim.. 2gün benimle konusmadı.
ben yemekler falan hazırladım yedirdim. film açtım izledik birlikte sırnaştım falan. sucum olmadıgı halde.. bidaha yapmicam de dedi bana.. tamam dedim. bana para vermesi gerekiyordu bankaya indik bbiraz hava alalım diye. yolda yine açıldı konu ''hep aileme saygısızsın'' falan diye.. sonra benim kredi kartı borcum vardı çok cüzzi bi rakam.. evlenmeden önceye ait. ben onu bile ödicem dedi. ne alakaysa artık.. ben de yeter artık cok üstüme geliyosun cocuk gibisin falan dedim.. daha siteye girmeden ben gidiyorum evden dedi.. hala saçmalıyosun dedim.
aldı ufak sırt cantasına bikaç eşya evden gitti. ufacık bişi olsa ben sesimi yükseltsem günlerce benle konusmuyor, cocuk gibi trip atıyor bana. bir de her kavga ettiğimizde annemi arayıp ona şikayet ediyor ''ona akıl verin '' vs vs diye. bu cok sinirimi bozuyor. annemin zaten kendi sorunları var ben ona yansıtmamaya calısırken onun bunu yapması : ((( gittikten sonra yine aramıs onu alın götürün evden diye. yoksa o varken ben eve gitmicem diye.. annem de yeter artık. senin bu yaptıgın ne demiş normalde annem taraf tutmaz kim haklıysa onu söyler.. senin evi terketmen cok sacma falan demiş. o da annem sert cıkınca o zaman ben avukata vericem aldıgı eşyaları kamyonlar götürürsünüz falan demiş.. ben de evimi bırakmadım kızlar. ona mesaj cektim ben evimdeyim diye isteyen gider ama yazık ediyosun dedim.. gitmek istiyorum ve gidiyorum yazıp yollamıs cevaben..
bu arada biz cok aşık olarak evlendik.. özellikle o, öyle aşıktı ki.. ne oldu böyle anlamıyorum.. ve bunu yapan adam gayet iyi bi konumu olan ve 30lu yaslarında bi adam.. cahil desem cahil değil, tecrübesiz desem değil. anlam veremiyorum artık kafayı yicem..
sana katılıyorum canım benim eşimde aynısını bana yapardı devamlı en ufak bır tartısmamızda yatağa gelmezdi yada ceker kapıyı cıkar gıderdı bıttı dıye.bende en sonunda onun aılesınıde kendı aılemıde arayıp hersey bıttı artık daha fazla dayanamıyorum dedım annem kalktı geldı.esyalarını topla gıdıyoruz dedı esımı aradı onunla konusmak ıstediğini soyledı.sonra ailesini aradı sizde gelin konuscaz son kez olmuyosa olmuyodur dedi.daha sonra esimle oyle bi konuşma yaptı ki bir kayınvalide ancak bu kadar sert konuşabilir damadıyla. benim kızım yerden bitme mantar değil siz kendinizi ne zannediyosunuz. asla size kızımı ezdirmem senden on tane çocuğu olsa yine çeker alırım onu senden(cocugum yok suan).benım için bir erkeğin evini terketmesi yeterlidir boşanma sebebi için şimdi kalk kızım gidiyoruz dedi.ailesi kendisi yalvar yakar annemi ve beni ikna etmeye çalıştılar.sonra eşim söz verdi bir daha asla yapmıycam. eger yaparsam o zaman git bi şans daha ver dedi.bi daha tartışmalarımız oldu ama evi terketmedi. sende bir böyle dene istersen o zaman belki eşin işin ciddiyetine varır baktın gözden çıkarmış iyice o zaman gerekeni yaparsın. seni çok iyi anlıyorum insan kendini çok çaresiz zannediyor.insanın en büyük hazinesi ailesi onlar arkanda olduğu müddetçe hiçbirşeyden korkma.
onlar farklı bi sehirde yasiyor bizden.. ama asla onlara hic bi kavgamiz yansitilmaz.. kayınvalidem hasta daha da kafasına takmasın diye. benim annem de hasta ama hersey ona yansıtılıyor bizzat kendisi tarafından.. ne yapacagımı bilmiyorum.. yine beni haksiz gorecek, yine hatasini kabullenmeyecek. her zaman olan seyler oyle sıkıldım ki.. annem de bugun iyi dusun tasın dedi.. hani istiyorsan ayrıl baabında ama o da cok üzülüyor.. babamla zaten aram pek iyi degil. benim evden gitmemi bekliyor. isyerinin misafirhanesinde kalıyormus ama orası da ücretli. ben gidicem kendi gelicek eve aklı sıra..
nasıl olsa o eve gelecek seni görmek için olmasa da ya bi eşyasını almaya gelecek yada ihtiyacı olan birşeyi almak için gelecek
sakın arama bırak o seni merak etsin 4 ayda ne ev terketmesi bu böyle
umarım eviniz kira değildir de sorun yaşamazsın
eğer kiraysa da gidersin annenin evine sende arayıp sormazsın mutlaka gelecek mutlaka arayacak
çok üzüldüm konuyu okuyunca,evlenmeden öncede ailesine böylesine baglımıydı?her erkek ailesine düşkündür ama eşinizin haraketleri çok yersiz.umarım en kısa zamanda düzelirsiniz canım evliliğin ilk ayları çok zor geçiyor çünkü.
mutlaka eşya almaya gelicektir. parasına kıyabilen bi adam değil kendisi.. işyerinin ücretli misafirhanesinde kalıyor. eşya almaya geldiğinde de benim dön vs. demem için, boşanmak istiyorum diye yaklasacaktır. suanda bunu bekliyorum acıkcası.
evimiz kira değil..
hayır canım, zaten ailesiyle birlikte büyümemiş.. senelerdir okul, iş dolayısıyla hep farklı şehirlerde yasamıs.. telefonda bile konusmazdı, bayramda vs. ailesinin yanıa gttiğinde ''aman sıkıldım, bunaldım'' diyip geri gelirdi hemen..