Eşim evden çıkmıyor

insan karısıyla çocugyla vakit geçirmek istemez mi ya benimki hep böyle ama 4 aydır bir kere bile çıkarmadı sadecw markete falan gitmişizdir 1 2 kere o kadar
Siiznle vakıt gecırmek ıstemıyor demedım ki. Adam yatmak ıstıyor olabılır. ( ben devamlı calıstıgım ıcın tatıl gunlerımde asla evden cıkmak ıstemıyorum empatı yapmaya calıstım bıraz acıkcası sadece) ama haklısınız. En azından havalar guzellesırken nefes almak bı temız hava almak onun da modunu degıstırecektır kaldırmak mesele tabı

Sürekli dırdır edin yani adımız boşuna mı dırdırcıya çıktı. İstediğimiz olana kadar susmayız. 4 aydır neden sesinizi çıkarmadınız? Hadi diyelim hava soğuk avmye gidin alın adamın kartını harcayın o da sizinle gelmek zorunda kalsın. Taksiye binin sizi götürmek zorunda kalsın. Çocuğu başına atıp çıkın çok bunaldım al bu da sağılmış süt sen nasılolsa evdesin benim çıkmam lazım deyin. Bakın nasıl tıpış tıpış götürüyor istediğiniz yere. Biraz dişli olun. Adam öğlenden akşama kadar yatacak ben de onu uyutacam yok öyle dünya çocuğu kafasına oturtup kaldırmam kalkana kadar.

insan karısıyla çocugyla vakit geçirmek istemez mi ya benimki hep böyle ama 4 aydır bir kere bile çıkarmadı sadecw markete falan gitmişizdir 1 2 kere o kadar
Biz markete bile gitmiyoruz bari siz markete gitmişsiniz benimkide bireysel takılıyor. Bir yere gitsek adam hiç zevk almıyor o yüzden sendede hiç zevk kalmıyor. Ne anladım böyle evlilikten diyorum bazen. İnşallah sizde düzelir.

Bu konuda ilk başta konu sahibi %100 haklı görünüyor. Ama ben çalışan biri olarak adama da hak verdim. Adamın sadece 1 günü boşsa o gün dışarı çıkmak istemeyebilir. Çünkü aynı şey bende de oluyor, hatta çoğu zaman yorgunluktan markete bile gitmek eziyet oluyor.

Yani bu konuda iki tarafta kendince haklı. Pazar günü en azından 2 veya 3 saatliğine bir yerlere gidip gelebilirsiniz. Hem gezmiş olursunuz senin gönlün olur, hem de eşinin evde yine dinlenecek vakti olur.

aşırı hemde çok asosyal biri bende tam tersi anlaşamıyoruz bu konuda
Bebeği bırakın siz çıkın gezin. Bir süre sonra dahil olur. Olmazsa da sefanız olsun. Sizi evde durmaya alıştıracağını sanıyor. Çıkalım deyip gidip uyumak saygüsızlık. Çocukken yapılırdı ya hani yetişkinler söz verir tutmazdı nedeni sorulunca da gamsız gamsız cevap verirlerdi. Onun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…