- 10 Mart 2011
- 167
- 151
- 303
- Konu Sahibi PrensesMononoke
mesela yolda yürüyorsunuz bir adam kocanız yanınızdayken mi size laf atabilir o yokken mi..ya da attı lafı karsılık vermeyip koşar adımlarla ızaklaştıgınozdaki psikolojinizi hatırlıyor musunuz.. Eşiniz olsa kim ne diyebilirdi size.. Pekii neden kadınlara pozitif ayrımcılık var.. Siz eşitliği öyle bir algılamışsınız ki kadın erkek fıtratını bir kenara atmışssınız neredeyse ben doğuruyorum sancı cekiyorum o niye çekmiyor diyeceksiniz..bir erkek yalnız yasasa ne yapacak diyorsunuz emin olun lavabo fırcalamayacak.. Bence bazı seyleri yumusatın ve sanmayın ki siz böyle sabredip üstüne gittikçe herşey değişecek adam yapacak bende nefret ediyorum ev işinden demişsiniz eğer biraz olsun evliliğinizi düşünüüyorsanız bir yatdımcı alın yoksa bu nedenden dolayı evliliğinizde problemler bitmez çünkü anladığım kadarıyla bu konuda hayatın getirilerini kabul etmiyorsunuz..eşitliği çok farklı algılıyorsunuz keşke evlenmeden önce bunları konıssaydınız..bende yardım beklerim eşimden ederde ama fazlasını istemem hele baskalarının yanında hiç..