Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Erkek Erkeklerin zaten karısı çalışsın istemez ev işini düzgün yapsın eve gelince yemeği olsun ister

Kadınım zaten ya of illa sizin gibi aynı düşünmeyen kadınlar çok eziliyor her işi biz yapıyoz demeyen erkekler açısından düşünen erkek mi oluyo
Belki kadınsın ama kendini kadın sanan erkeksin. Seninde burda yerin yok

iste sorun da burda kadinlar klubu yasak erkekler burda nefes bile alamaz kaldi ki sen yorum yapiyon kardes bamlanmadan uza
Bak işte kadınlar yasak dese bi site kadınalr hemen kadın erkek eşitsizliğinden dem vuru bakın her şeyden mağdur edebiyatı yapmayın adamların canına tak edecek

Konuyu yanlış anladınız sanırım ne münasebet çayını kendin al diyen konu sahibi değil kocası. Anlamadığınız bu.

Sen gerçekten ciddi misin bu mesajında?
Hiç olmadığım kadar ciddiyim herkes bi özgürleştirme doğanın kanununu değiştirme peşinde erkeklerin ortamı yapabileceği şeyler belli kadınlar ki belli feministlikten başka bişey değil bu alkış tutamam böyle insanlara

Kızlar abartmıyor muyuz biraz ev işi yapan erkekte var zaten ayrıca ev işinin nesi zor ben iki saate bitirip geziyom akşam kocama yemek yapıyom sadece

Bak işte kadınlar yasak dese bi site kadınalr hemen kadın erkek eşitsizliğinden dem vuru bakın her şeyden mağdur edebiyatı yapmayın adamların canına tak edecek
Çünkü kadınsal mevzular dönüyor burda erkeklerle gebelik regl çocuk konuşulmadığına göre

O zaman çalışmayqn kadına çalışan erkek desin oh bütün gün yatıyon diye ben senin hizmetçin miyim desin çalış desin eve hizmetçi tutarız desin eminim çoğu kadın reddeder çünkü ev işi daha kolay hala kadınalrın büyük bölümü evde yatıyo iki çaylw yemekle ütüyle olmaz o işler

Kesinlikle erkek.
hesaplarI ortak ödüyoruz. Geneli böyle. Çalışan okuyan kadınlar için. İstemiyorsanız söyleyin beyefendi. Hesabı ödeyen karizmatik adam rollerine girmek istediğiniz için öyle oluyor. Günümüzde çalışan kadınlar sizi gayet anlayışla Karşılar.

kadında evlenirken dünyanın masrafını yapıyor. Hele bu devirde. sadece erkek değil. İstemiyorsanız konuşun sadece nikah töreniyle evlenecek şekilde ayarlayın sevdiğiniz kadınla.

ayrıca hem dışarda çalışıp hem çocuk bakıp hem ev işi yapan kadınlar tabiki övünecekler. Tabiki daha çok emek veren daha övünen olmalıdır.

Erkek kadına yardım etse eline yapışmaz değil mi?
Sonuçta o evde ikiside yaşıyor, ikiside yemek yiyor banyo yapıyor tuvalete gidiyor. Kadın erkeğin hizmetçiliğini yapmamalı, ufak tefekte olsa erkekte yardım etmeli. Bence sizin kocanız etmiyor, etmediği için doğrusu bu zannediyorsunuz ama üzgünüm doğrusu bu değil. Nasıl çalışma hayatı erkeğe özgü olmadığı gibi ev işi çocuk bakma gibi işler de kadına özgü değil. Ayrıca sizin doğa kanunu dediğiniz olayı siz çok yanlış anlamışsınız. Önceki çağlarda böyleydi, kadına değer verilmiyordu, erkek her yerde egemen cinsiyetti. Ama artık öyle değil. Çağ atladıkça insanlar doğruyu buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…