- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi PrensesMononoke
lan da of pofa gectin hayretKadınım zaten ya of illa sizin gibi aynı düşünmeyen kadınlar çok eziliyor her işi biz yapıyoz demeyen erkekler açısından düşünen erkek mi oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lan da of pofa gectin hayretKadınım zaten ya of illa sizin gibi aynı düşünmeyen kadınlar çok eziliyor her işi biz yapıyoz demeyen erkekler açısından düşünen erkek mi oluyo
Erkeklerin zaten karısı çalışsın istemez ev işini düzgün yapsın eve gelince yemeği olsun isterErkek ev işi yapmıyorsa kadın da eve hiçbi maddi katkıda bulunmayacak yada erkek kendi payına düşen temizlik için kadın tutacak benim çözümüm bu. Yapısı o değilse çalışsın daha çok para kazanıp evi tek idare etsin bakalım. Ne bu erkek seviciliği
Belki kadınsın ama kendini kadın sanan erkeksin. Seninde burda yerin yokKadınım zaten ya of illa sizin gibi aynı düşünmeyen kadınlar çok eziliyor her işi biz yapıyoz demeyen erkekler açısından düşünen erkek mi oluyo
Nazlı can benim adımdogru soyle sen omer abi misin:) esmin arkadasi onun gibi konusuyon
Yoksa can nazlı mıNazlı can benim adım
Ona göre kadınla evlensin o zaman. Ev kızı dolu etrafta. Ama para tatlı geliuo dimi :)Erkek
Erkeklerin zaten karısı çalışsın istemez ev işini düzgün yapsın eve gelince yemeği olsun ister
Bak işte kadınlar yasak dese bi site kadınalr hemen kadın erkek eşitsizliğinden dem vuru bakın her şeyden mağdur edebiyatı yapmayın adamların canına tak edecekiste sorun da burda kadinlar klubu yasak erkekler burda nefes bile alamaz kaldi ki sen yorum yapiyon kardes bamlanmadan uza
evet ben bir bayanım öncelikle benim vazifem.sevdiğim adamla evlenirsem onun için yemekler de yaparım.bulaşığını da yıkarım çocuğunu da doğururum.ama onun yardımını beklerim.isterim bana yardımcı olsun evde.minimum da olsa oldun.annem hep der çalışıyorsun öğretmensin ama evde öğretmen değilsin.evde evinin hanımısın.buna uygun davranırım.eşim bir çay koy içelim hayatım derse ne münasebet ben de çalışıyorum kalk kendin koy demem.ben ona öyle hizmet ederim ki yeri gelince de ben hasta olunca da o bana yapar hizmet eder.böylece muhabbetimiz artar.
ilerde erkek çocuğum olursa onu da ev işlerini yapacak tarzda yetiştiririm. ama oğlumun evlendiği kızın ben de çalışıyorum kalk kendin yap demesini istemem.öncelikle bayanın görevi olduğunu düşünüyorum.
üslup çok önemli
söz ola kese savaşı
söz ola kestire başı
söz ola ağulu aşı
yağ ile bal ede bir söz
insanlar ne dertler sıkıntılar yaşıyor sorun bu mu? bir bayan var burda eşi madde bağımlısı...eşi hasta olan kendi hasta olan var.en büyük derdiniz bu olsun.ALLAH sağlık sıhhat versin huzur dirlik versin.sevdiğiniz bir eşiniz akıllı sağlıklı çocuklarınız olsun da ev işini de yapıverin canım...
Hiç olmadığım kadar ciddiyim herkes bi özgürleştirme doğanın kanununu değiştirme peşinde erkeklerin ortamı yapabileceği şeyler belli kadınlar ki belli feministlikten başka bişey değil bu alkış tutamam böyle insanlaraSen gerçekten ciddi misin bu mesajında?
Çünkü kadınsal mevzular dönüyor burda erkeklerle gebelik regl çocuk konuşulmadığına göreBak işte kadınlar yasak dese bi site kadınalr hemen kadın erkek eşitsizliğinden dem vuru bakın her şeyden mağdur edebiyatı yapmayın adamların canına tak edecek
ne kadar da erkek bir üye :)Kızlar boş yapmayın masa başı işte sabah 8 akşam 4 çalışıyonuz işte ya yazın lan işlerinizi bide kocanızın işini yjazın dürüst olun ama bide kazandığınız parayı kendiniz için mi ev için mi harcıyonuz yazın kızım ayrıca
Of görüyon işte adım nazlı canne kadar da erkek bir üye :)
Kesinlikle erkek.Hay
Hayır sadece hemcinslerimin her işi yaptıklarını sanmaeı sıktı erkelrde yapıyo ve yaparken ses çıkarmıyorlar herkes bişeyler yapıyo çabalıyor dünya sizin etrfanıxfa dönmüyo sizin kocanız değil herkes o zaman erkeklerde eve bişey alırken veya düğün yaparken hesap öderken kadınlar niye ödemiyo desin niye hep ağır şeyrli bana veriyon desin yani iki tarafa da eşitsizliği var erkek çocukları niye b en inşaatta sanayide çalışıyom diyo mu
Hayır bide çalıştığı işle kocasının işini bir tutuyıoKonu sahibesi, bence eşin hazır yapıyorKen çokta didikleme.
Erkek kadına yardım etse eline yapışmaz değil mi?Hiç olmadığım kadar ciddiyim herkes bi özgürleştirme doğanın kanununu değiştirme peşinde erkeklerin ortamı yapabileceği şeyler belli kadınlar ki belli feministlikten başka bişey değil bu alkış tutamam böyle insanlara
Of görüyon işte adım nazlı can