- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.203
- 63
- 34
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
bu ve benzer fikirlerinizi defalarca yazdınız ben de defalarca sizin fikirlerinizin benim için hayatıma uygun fikirler olmadığını söyledim. Hala ne maksatla yorum yazıyorsunuz. Kız filan diyecek samimiyet nerden geliyor. Benim ne köle olmaya ne de birini kendime köle yapmaya niyetim var. Size orta çağ kafasındaki hayatınızda mutluluklaren büyük derdin bu olsun şekerim.inatlaşma adamla sen yapıver hizmet ediver kocana sen ona hizmet edersen o senin kölen olur kız.
en büyük derdin bu olsun şekerim.inatlaşma adamla sen yapıver hizmet ediver kocana sen ona hizmet edersen o senin kölen olur kız.
daha önce yazmıştım konunuza o yüzden "kız" demiştim saygıdeğer hanımefendi.inanın ortaçağ kafasında değilim.eşinizle mutlu olun isterim.evlilikte "fedakarlık" kavramı hakkında ne düşünüyorsunuz?bu ve benzer fikirlerinizi defalarca yazdınız ben de defalarca sizin fikirlerinizin benim için hayatıma uygun fikirler olmadığını söyledim. Hala ne maksatla yorum yazıyorsunuz. Kız filan diyecek samimiyet nerden geliyor. Benim ne köle olmaya ne de birini kendime köle yapmaya niyetim var. Size orta çağ kafasındaki hayatınızda mutluluklar
haklısın şekerim de şimdi eşin diğer yönlerden çok iyi.sana değer veriyor bir dediğini 2 etmiyor ama ev işlerinden de hoşlanmıyor.bu yüzden aranızın açılmasına değer mi tatlım?herkes o hizmetin kıymetini bilmiyo şekerim..tatlılıkla öğretmek lazım.
nasılki ben evin geçimini üstleniyorsam o da günlük işlerde beni rahatlatmalı.
erkek işe gidiyosa ben de gidiyorum.
onun dişinda iki poşet taşımış, bi ampul takmış diye kölesi olamam.
sonuçta evde hergün ampul patlamıyo, gün aşırı musluk bozulmuyo. Ama yemek bulaşık ütü çamaşır her daim var.
Adil olmalı her konuda.
haklısın şekerim de şimdi eşin diğer yönlerden çok iyi.sana değer veriyor bir dediğini 2 etmiyor ama ev işlerinden de hoşlanmıyor.bu yüzden aranızın açılmasına değer mi tatlım?
fedakarlık kavramını sizin gibi cam kapı silmeye indirgemiyorum. Siz fedakarlık yapıp eşinize hizmet ediyorsunuz diyelim, eşiniz ne gibi fedakarlıklar yapıyor sizin için peki? Bi kaç örnek verebilir misiinz?Günümüzde gerçekten parasıyla hizmetçilik yapan insanlar için bile "yardımcı" kelimesi gibi daha yumuşatılmış gurur kırmayan ifadeler kullanıyoruz ama siz kendinize eşinizin hizmetçisi sıfatını yakıştırabiliyorsunuz. Gerçekten utanç verici. Eşine hizmet ediyormuş o da onun kölesi oluyormuş. Ne yapıyor köleniz olup ampul filan mı takıyor?daha önce yazmıştım konunuza o yüzden "kız" demiştim saygıdeğer hanımefendi.inanın ortaçağ kafasında değilim.eşinizle mutlu olun isterim.evlilikte "fedakarlık" kavramı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aramız açılıyor bile demedim. Hiç yok mu eşiniz de veya kendinizde rahatsızlık duyduğunuz değişmesi için çaba harcadığınız özellikler. Ben sadece eşinin bu özelliğini değiştirmeyi başarmış kadınlardan fikir almak için, ya da benzer problemleri yaşayanlarla fikir alış verişinde bulunmak için konu açtım. Buraya konu açmam demek ben sürekli bu durumla uğraşıyorum, eşimle her gün bunun kavgasını yapıyorum, eşim aylar önce bana çay koymadı diye bu gün hala aile huzurumuz yok filan mı demek oluyor sanıyorsunuz?haklısın şekerim de şimdi eşin diğer yönlerden çok iyi.sana değer veriyor bir dediğini 2 etmiyor ama ev işlerinden de hoşlanmıyor.bu yüzden aranızın açılmasına değer mi tatlım?
anladım hanımefendi.evet benim rahatsız olduğum bir durum var.yanımda gaz çıkarıyor ve burnunu karıştırıyor.Aramız açılıyor bile demedim. Hiç yok mu eşiniz de veya kendinizde rahatsızlık duyduğunuz değişmesi için çaba harcadığınız özellikler. Ben sadece eşinin bu özelliğini değiştirmeyi başarmış kadınlardan fikir almak için, ya da benzer problemleri yaşayanlarla fikir alış verişinde bulunmak için konu açtım. Buraya konu açmam demek ben sürekli bu durumla uğraşıyorum, eşimle her gün bunun kavgasını yapıyorum, eşim aylar önce bana çay koymadı diye bu gün hala aile huzurumuz yok filan mı demek oluyor sanıyorsunuz?
Lavabo pislenmis sunu bir cifleyeyim diyen bir erkekle eline kriko almis arabayi kaldirmaya calisan kadin gibi uc ornek illaki vardir ama cok fazla beklentiye girmemek lazim.Karsi tarafi degistiremeye calismak ta metazoriyle birsey yaptirmak ta fazla zorlama ve dönütü ters olabilecek durumlar.
Ampul değiştirmek çok basit bir iş çevire çevire çıkarıyorsun genelde. Genelde de aynı şekil takıyorsun. Tabii bunu yaparken şalteri indirmekte fayda var. Alışveriş de aynı şekilE="sonbaharyaGmurlari, post: 42441094, member: 390177"]
Buraya konu açtıktan sonra anldım galiba yer yüzünde ampul değiştirebilen, valizini taşıyablen, lastiği patladığında değiştirebilen tek kadın benim sanırım. O kriko denen alet kendi kendine kaldırıyor arabayı, sizin çok da ekstra bir güç kullanmanıza gerek kalmıyor. biraz deneyimle yolda kaldınız mı bi erkeğe ihtiyaç duymadan kendi işinizi görebilirsiniz. Lavabo temizlemek de krikoyla arabayı kaldırmak da herkesin yapabileceği işler. Hem herkesin kendi işini görecek yeterlilikte olduğu, kimsenin kimseye yük olmadığı bi dünya daha güzel bi yer olmaz mı?Lavabo pislenmis sunu bir cifleyeyim diyen bir erkekle eline kriko almis arabayi kaldirmaya calisan kadin gibi uc ornek illaki vardir ama cok fazla beklentiye girmemek lazim.Karsi tarafi degistiremeye calismak ta metazoriyle birsey yaptirmak ta fazla zorlama ve dönütü ters olabilecek durumlar.
kesinlikle çok güzel olurdu.ama olmuyorsa bunu dert etmeyin oldurmaya çalışmayın huzursuzluk çıkar saygıdeğer hanımefendi.en büyük derdiniz bu olsun.Buraya konu açtıktan sonra anldım galiba yer yüzünde ampul değiştirebilen, valizini taşıyablen, lastiği patladığında değiştirebilen tek kadın benim sanırım. O kriko denen alet kendi kendine kaldırıyor arabayı, sizin çok da ekstra bir güç kullanmanıza gerek kalmıyor. biraz deneyimle yolda kaldınız mı bi erkeğe ihtiyaç duymadan kendi işinizi görebilirsiniz. Lavabo temizlemek de krikoyla arabayı kaldırmak da herkesin yapabileceği işler. Hem herkesin kendi işini görecek yeterlilikte olduğu, kimsenin kimseye yük olmadığı bi dünya daha güzel bi yer olmaz mı?
Ampul değiştirmek çok basit bir iş çevire çevire çıkarıyorsun genelde. Genelde de aynı şekil takıyorsun. Tabii bunu yaparken şalteri indirmekte fayda var. Alışveriş de aynı şekil
Eğer arabanız varsa biniyorsunuz otoparktan marketin önüne park edip alıp aynı şekilde geliyorsunuz. Ben gittim şahsen marketler onda kapanmadan akşam eşim olduğu halde evde. Bir sapıkla karşılaşmam bile imkansız arabayla gidiyorsan. Hee hiç musluk değiştirmedim ama şı basit aletleri tornavida çekiç keser vb kullanmayı biliyorum. Heralde onu da beceririm. Siz toplumun size biçtiği cinsiyetçi toplumsal roller de sıkışıp kalmışsınız
kesinlikle çok güzel olurdu.ama olmuyorsa bunu dert etmeyin oldurmaya çalışmayın huzursuzluk çıkar saygıdeğer hanımefendi.en büyük derdiniz bu olsun.
Huzursuzluk filan yok hanımefendi rahat olun. Hayal bile edemeyeceğiniz kadar mutlu bir evliliğim var. Bu da kadı kızındaki kusurumuz.bunu da halledip sonsuza kadar mutlu olmak için çabalıyorum sadecekesinlikle çok güzel olurdu.ama olmuyorsa bunu dert etmeyin oldurmaya çalışmayın huzursuzluk çıkar saygıdeğer hanımefendi.en büyük derdiniz bu olsun.
cidden düşündükçe içim sıkışıyo ileride çocuğumun sizin gibi bir öğretmenden eğitim alma fikrini düşündükçe. ne oldu hnım efendi siz eşinize hizmet ettiniz, her işini yaptınız da. Köle mi oldu size? Şöyle bir dönüyorum bakıyorum da eski konularınıza yıllardır mutsuz olmuş erkeklerden değer görmemiş bir kadın görüyorum Belki de artık farklı bir kadın olma zamanınız gelmiştir ne dersiniz. Bu düşünce yapısıyla hiç bir erkeğe yaranılamayacağını en iyi sizin anlamış olmanız gerekmez miydi?[/QUOTE]PrensesMononoke, post: 42441744, member: 698605"]ay çok teşekkkür ederim hanımefendi
başka neler öğrenebilirim sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?