- 20 Ocak 2008
- 15.145
- 31.835
- 1.123
- Konu Sahibi PrensesMononoke
Buraya konu açtıktan sonra anldım galiba yer yüzünde ampul değiştirebilen, valizini taşıyablen, lastiği patladığında değiştirebilen tek kadın benim sanırım. O kriko denen alet kendi kendine kaldırıyor arabayı, sizin çok da ekstra bir güç kullanmanıza gerek kalmıyor. biraz deneyimle yolda kaldınız mı bi erkeğe ihtiyaç duymadan kendi işinizi görebilirsiniz. Lavabo temizlemek de krikoyla arabayı kaldırmak da herkesin yapabileceği işler. Hem herkesin kendi işini görecek yeterlilikte olduğu, kimsenin kimseye yük olmadığı bi dünya daha güzel bi yer olmaz mı?
Yoo.Yalniz degilsiniz.Gorev yaptigim yerde kaldigim evin sivasini,pencerelerin silikonunu,tv'nin uydusunu,soba boru temizligini hep kendim yapardim.Uzak isler degil bunlar bana.Hala yalniz yasiyorum ve hala evimin tum gorevleri kendim yapiyorum.Ben bunu dert edip zorlamaniza takildim sadece.Esinizin utandigini soylemissiniz.Kendisine ne kadar telkin ederseniz edin sayet kendini utanmis ve kucuk dusurulmus hissediyorsa bu onur kirici bir durum degil mi?Kendini rahatsiz hissetmesi bile yetmez mi? Peki ya su anda size hicbirseyi sezdirmese bile icine atiyorsa bu durumu?Patlama noktasi daha zedeleyici olmaz mi?Belki serzenisinizde yani konuyu actiginizda yazdiklariniz kadar abarti bir sorun soz konusu degildir ama bana hissettirdigi bu.