bence çok doğru yoldasın cnm. neye yardımcı oluyormuş nerden benm görevim oluyormuş? lavaboyu da ovacak, yemeği de yapacak, bulaşık da yıkayacak , çamaşır da asacak! ben hizmetçilik yapmak için evlenmedim. hayatıma arkadaş olsun birlikte güzel güzel yaşayalım diye evlendim. benmki de annesigil gelince elini hiçbişeye sürmezdi ilk zaman. sonra dedim artık annengilin gelmesi beni çok yoruyor yanlarında hiçbişeye elini sürmüyosun. siz orda oturup sohbet ederken ben mutfaktan çıkamıyorum, sinir oluyorum. artık sofrayı falan topluyor yanlarında.
arkadaşlarının karısını bana maaş kartımı almak için örnek göstermişti benmki. arkadaşlarının eşleri maaşlarını bile bilmiyormuş da, kartları senelerdir eşlerindeymiş de, evin yönetimini erkek yaparmış da... kimsenin karısı beni ilgilendirmiyor beni kimseyle kıyaslama dedim çok kıyaslanmak istiyorsan ben seni kendi ailemle kıyaslayayım babamın maaş kartı annemdedir dedim. bir de bizim ailede gerçekten erkekler pek hamarattır ve grur duyarlar üstelik bundan. eniştem börekleri ben yaptım nasıl olmuş diye hava attı gittiğimizde, kuzenimin eşi aman dökülmesin yeni süpürdüm dedi,diğer kuzeninin eşi yemeği ben yaptım nası olmuş dedi
. eşim ailemizin damatlarını bilir yanii