• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Bir de bu boyutu var işin gerçekten. 16 yaşında bana kalırsa çocuk zaten. Hamile bir kadına nasıl bakabilir? Resmen suçlu ilan edilmiş kızcağız.
Gerçekten bu geri kalmış grup sinirimi bozuyor. O küçük kızların fiziğine aldanıp büyük görüyorlar oysa ki oturup konuşsan çocuk olduğunu anlarsın. Ve ağzından istediğin lafı alırsın veya kandirabilirsin. Birde övünerek ben o yaşta evi çekip çeviriyordum diyor sanki iyi bir şeymiş gibi. Çocukluğu elinden alınmış küçük kadınlar.

Ay düşman başına birisiniz gerçekten. Nefretten besleneceginize biraz çocuğunuzu düşünün ayıp ayıp 16 yaşında çocuğa demediğiniz kalmamış. Kimse yüzünüze bakmaz bir daha umarım.
Tamam canım aynen olur

Evet evet aynen olmasın o halde herkes ağzının ayarını bilmeli kas yaparken göz çıkarılmaz yanımda olduğu sürede kendisine eziyet mi ettim asıl yardim ettiği insana ne demesi gerektiğini bilmeli insan o zaman yanımda kaldı diye ağzıma tkrsn
Hamilesiniz sizi kırmak istemem ama burada verdiğiniz cevaplardan bile zor birisi olduğunuz anlaşılıyor. 16 yaşındaki çocuk tatil zamanı gelmiş hamile yengesine yardım ediyor ki günümüzde bu çok zor bir şey. Siz de taaaa fi tarihinde olan şeyden olay çıkarıp kızı suçluyorsunuz. Ebeveynlerinde kabahat ama…

Gerçekten bu geri kalmış grup sinirimi bozuyor. O küçük kızların fiziğine aldanıp büyük görüyorlar oysa ki oturup konuşsan çocuk olduğunu anlarsın. Ve ağzından istediğin lafı alırsın veya kandirabilirsin. Birde övünerek ben o yaşta evi çekip çeviriyordum diyor sanki iyi bir şeymiş gibi. Çocukluğu elinden alınmış küçük kadınlar.
Böyle olacağıma öylesi daha iyi en azından

Söylemeyim söylemeyim dedim de o yaşta evi çekip çevirecek olgunluğa sahip birisi, şu olayı bu kadar mesele etmez, güler geçer yani.

Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Kızcağıza üzüldüm. Kimseye iyilik yapmayacaksın, evine gidip yardım etmeyeceksin. Kız yeğen bir de azar yediği ile kalmış.16 yaş tam ergen. Belki düşünmeden konuştu kötü niyeti yoktu. Bizde o yaşta olduk. Patavatsızlik yapmış olabilir. Gülün gecin bunlari konuşmaya gerek yok artik deyip konuyu kapatsaydiniz. Büyüklük sizde kalsaydı. Olgun olan siz olsaydiniz keşke..Ne oldu eşiniz ailesiyle başka birini zamaninda tanistirmissa? Değeriniz mi zedelendi? Değeri böyle şeyler belirlemez. Bana tam bir prenses modeli geldiniz. Şu masalda yaşayan her şeyin onun etrafında dönmesinin gerektiği prenses. Böyle zerre önemi olmayan konularla uğraşacağınıza biraz olgun olmayı ve hamileliğinize odaklanmayı deneyebilirsiniz. Allah eşinize ve eş ailesine sabır ihsan eylesin. Çok zor birisiniz.

Hamilesiniz sizi kırmak istemem ama burada verdiğiniz cevaplardan bile zor birisi olduğunuz anlaşılıyor. 16 yaşındaki çocuk tatil zamanı gelmiş hamile yengesine yardım ediyor ki günümüzde bu çok zor bir şey. Siz de taaaa fi tarihinde olan şeyden olay çıkarıp kızı suçluyorsunuz. Ebeveynlerinde kabahat ama…
Kendisi gelmek istedi can ata ata bende buyursun gelsin dedim aramızda bi sorun yoktu kimseye bi zararım da olmadı bu zamana kadar hep yardımcı oldum iyi bilirler sanki düşmanım gbi algilanmis fakat ben böyle şeyleri kaldıramıyorum yanımda anlatması bunu bana soylememesi ne olursa olsun ayni şey tersi olsaydı eğer bana yapmadığını bırakmazdı yalancı diye yeğenime de kulp takarlardi hemen

Kendisi gelmek istedi can ata ata bende buyursun gelsin dedim aramızda bi sorun yoktu kimseye bi zararım da olmadı bu zamana kadar hep yardımcı oldum iyi bilirler sanki düşmanım gbi algilanmis fakat ben böyle şeyleri kaldıramıyorum yanımda anlatması bunu bana soylememesi ne olursa olsun ayni şey tersi olsaydı eğer bana yapmadığını bırakmazdı yalancı diye yeğenime de kulp takarlardi hemen
Hanımefendi bahsettiğiniz kişi, yasal ve mental olarak yetişkin olmamış 16 yaşında bir kız çocuğu. Siz ise evli, yakında anne olacak yetişkin bir bireysiniz. Tabi ki sizden daha olgun ve aklı selim davranışlar bekler insanlar.

Kızcağıza üzüldüm. Kimseye iyilik yapmayacaksın, evine gidip yardım etmeyeceksin. Kız yeğen bir de azar yediği ile kalmış.16 yaş tam ergen. Belki düşünmeden konuştu kötü niyeti yoktu. Bizde o yaşta olduk. Patavatsızlik yapmış olabilir. Gülün gecin bunlari konuşmaya gerek yok artik deyip konuyu kapatsaydiniz. Büyüklük sizde kalsaydı. Olgun olan siz olsaydiniz keşke..Ne oldu eşiniz ailesiyle başka birini zamaninda tanistirmissa? Değeriniz mi zedelendi? Değeri böyle şeyler belirlemez. Bana tam bir piremses modeli geldiniz. Şu masalda yaşayan her şeyin onun etrafında dönmesinin gerektiği piremses. Böyle zerre önemi olmayan konularla uğraşacağınıza biraz olgun olmayı ve hamileliğinize odaklanmayı deneyebilirsiniz. Allah eşinize ve eş ailesine sabır ihsan eylesin. Çok zor birisiniz.
Aksine onlara hiç bi zararım yoktur açıp sorsan hepsini uyumlu sakın diyecekler eşimin ailesine bi sözüm yok zaten hepsi aradı anlattı durumu.Kaynanam sen üzülme diye yalan söylemiş ben o kızı kovmustum zaten dedi ben buna takılmıyorum dedim anlattım derdimi kadın bile bana hak verdi yahu kimseye anlatamıyorum

Aksine onlara hiç bi zararım yoktur açıp sorsan hepsini uyumlu sakın diyecekler eşimin ailesine bi sözüm yok zaten hepsi aradı anlattı durumu.Kaynanam sen üzülme diye yalan söylemiş ben o kızı kovmustum zaten dedi ben buna takılmıyorum dedim anlattım derdimi kadın bile bana hak verdi yahu kimseye anlatamıyorum
Kayınvalideniz dahil hiç mi aklı başında kimse yok o ailede ama ya? Yardıma gelirken oh ne ala, en ufacık bir patavatsızlığında “o kız” ı kovmuştum zaten. İyi oldu olacak İstiklal mahkemeleri kurup yargılayın 16 yaşındaki çocuğu ailecek.

Kayınvalideniz dahil hiç mi aklı başında kimse yok o ailede ama ya? Yardıma gelirken oh ne ala, en ufacık bir patavatsızlığında “o kız” ı kovmuştum zaten. İyi oldu olacak İstiklal mahkemeleri kurup yargılayın 16 yaşındaki çocuğu ailecek.
O kızı koymuştum dediği eski sevgilisi yeğeni değil ki

Yaaa bi ben mi kıza acıdım siz hamilesiniz kızla tatil yapan eşiniz kızın tek olayı size destek olmak bide kalkıp artistlik yapmışsınız ozaman destek istemeyin kızdan
Ben istemedim ki zaten kendisi gelmek istedi ben cagirmadim gelip kalayım dedi kaç kez bende gel buyur dedim olay bu

Söylemeyim söylemeyim dedim de o yaşta evi çekip çevirecek olgunluğa sahip birisi, şu olayı bu kadar mesele etmez, güler geçer yani.
Aynen öyle bir tek doğuran kendileri ya kocalarına naz yapma derdindeler. Baba evinde prensesleri çünkü, tüm sülale bir hamilenin nazını çekmek zorunda mı? Doguruyorsa kendine doğuruyor.

Back