• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Yahu sizi tavlamak için söylemiş bir şey işte, evet yalan ama “nişanlanmadım” diyip nişanlansa bu sorun olurdu mesela. Olmuş bitmiş, doğumunuza az kalmış ne gerek var gerginlik yapmaya?
Belki de hamilelikten bilmiyorum duyunca çok sinirlendim bana yalan söylediğini düşündüm

Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?

Haksizsiniz.

Evet kuzenim var 16 yaşında bazen boş boş konuşuyor

Valla o yaşta benimde ağzımdan kaçırdığım bir şey olmuştu ama yengem benden laf almak için didikliyordu, öyle çıkmıştı ağzımdan. Bir sorun da olmadı yani, güldü geçti hatta ben panik olunca. Geçenlerde kuzenimle konuşuyorduk, yıllar önce ağzımdan kaçırdığım şeyi söyledim, yengem ona söylememiş bile

Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Çocuk anlatmasa iyiymiş yaşı büyük sayılmaz akıl edememiş sizin hassas bir dönemde olduğunuzu,ama geçmiş gitmiş bence eşiniz anlatmaya değer görmemiş anlatmamış yani geçmişe dair herşey her ayrıntı anlatılacak diye birşey yokki bence büyütmeyin

Belki de hamilelikten bilmiyorum duyunca çok sinirlendim bana yalan söylediğini düşündüm

Yok yahu, hamilelikten tamamen. Bazen çıkıveriyor ağzımızdan bir şey, art niyet yok ki söylediğinde. Eski sevgilisiyle tatile gittiğini bilseniz evlenmeyecek miydiniz? Size özel hissettirmek için demiş bi laf işte. Stres yapmayın boşuna

İnsanların geçmisini didiklemeyi bırakın. Biraz empati yap. Çok önemli birşey olmadığı sürece aranıza soğukluk sokacak birşeyleri anlatmak istememiş olabilir. Olmuş bitmiş. Şuan sana karşı iyiyse bi problem yoksa buna takılıp kendini mutsuz etme.

Konusu acilmamıstır anlatmamıstır bu evlenip boşanmak gibi bir sey degil ki illa söylensin
Lafa gelince ailemiz soyle muhafazakar demeyi biliyo ailem kabul etmez vs demeyi de ama elim kızıyla tatil yapılıyor

Valla o yaşta benimde ağzımdan kaçırdığım bir şey olmuştu ama yengem benden laf almak için didikliyordu, öyle çıkmıştı ağzımdan. Bir sorun da olmadı yani, güldü geçti hatta ben panik olunca. Geçenlerde kuzenimle konuşuyorduk, yıllar önce ağzımdan kaçırdığım şeyi söyledim, yengem ona söylememiş bile
Yani olması gereken bu zaten. Ha belki yanlış söylemesi kızın onu da eşi uyarabilir onun yeğeniymiş. Bu kadar gerilmeye gerek yok bence

Siz eminim ilkokulda size silgi veren çocuğa kadar deşmesine izin verdiniz zamanında, şimdi onun yaptıkları koyuyor. Eş ailesi ile aranız nasıl bilmiyorum ama o çocuk tembihli gelmiş, canınızı sıkmış gitmiş.
Aksine ailesi ile aramız çokiyidir bi sorunumuz olmadı bende sadece ona tek ciddi ilişkimden bahsettim o kadar bilmesi gereken sadece oydu

İnsanların geçmisini didiklemeyi bırakın. Biraz empati yap. Çok önemli birşey olmadığı sürece aranıza soğukluk sokacak birşeyleri anlatmak istememiş olabilir. Olmuş bitmiş. Şuan sana karşı iyiyse bi problem yoksa buna takılıp kendini mutsuz etme.
Bana karşı evet iyi ama sizde empati yapın gelip böyle konuşsa yegen kişisi canınız sıkılmaz mi benim karşımda karnım burnumda iken söylemez misiniz?

Back