- 13 Nisan 2007
- 33.086
- 100.285
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Ağzından kaçırmış olabilir.Konu nereden açıldı acaba, durduk yere söylemediyse bence bir şey yok söylediğinde lale’m ya. 16 yaş çok da büyük değil, ağzından kaçırmış olabilir sanki :/
Eder tabi ki nasıl etmez ben anlatmisim onunda anlatması lazımdı hayatiba giren herkesin gelip anlatsın demedim zaten üstelik bu kızdan bahsetmişti bana zaten bunu dememesine takıldımAy kız küçük ve densizlik etmiş ama yaşı da çok olgunluk beklenecek bir yaş değil Allah aşkına. Eşin de ne yasadigi geçmişte kalmış. Seni alakadar etmez.
Bilmemesi gereken şeyler var mıydı?Aksine ailesi ile aramız çokiyidir bi sorunumuz olmadı bende sadece ona tek ciddi ilişkimden bahsettim o kadar bilmesi gereken sadece oydu
Ona sesimi çıkarmadım ben sinirimi bozdu ama eşim zaten gerekeni yaptıAğzından kaçırmış olabilir.
Boş bulunmuş olabilir.
Gene de ben olsam yeğene bozulurdum.
Doğurmama günler kalmış,eski anıları ne yapayım?
Eşin suçu yok bence.
Hayır geri kalan saçma sapan flört önemli bile değil ilişki bile değil ona da söyledim tek kayda değer ilişkim bu geri kalan anlamsız flörtlerdi bunuda söyledim o istedi çünkü en başından anlattık yalan söylemedimBilmemesi gereken şeyler var mıydı?
16 yaşındaki kızda çocuk sayılmaz 16 yaşında bana ev emanet ediliyordu aklı yetiyor herseye düşünce lazim insana16 yaşındaki kıza acıdım. Etrafında yetişkin yok
Eskileri anlatırken niye bu kadar ayrıntıyı duymak istiyorsunuz?Eder tabi ki nasıl etmez ben anlatmisim onunda anlatması lazımdı hayatiba giren herkesin gelip anlatsın demedim zaten üstelik bu kızdan bahsetmişti bana zaten bunu dememesine takıldım
Eskiden ne oldugunun ne onemi var kiz kucuk bilemedi bence anlatti. Yazik olmus pisman olmusturCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Neyi sıkıntı ediyorsunuz ki o zaman? Sanki çocuğu olduğunu sakladı adam. Zamanında özel hissedin mutlu olun diye dememiş.Hayır geri kalan saçma sapan flört önemli bile değil ilişki bile değil ona da söyledim tek kayda değer ilişkim bu geri kalan anlamsız flörtlerdi bunuda söyledim o istedi çünkü en başından anlattık yalan söylemedim
Birincisi naz niyaz demissiniz ben riskli bi gebelik yaşadığım için yanımda kalanlar oluyor zevkine değil ikincisi durup dururken kimseye bisey demedik üçüncüsü yanımdaki gbi anlatmissiniz ama ben bisey sormadım konuyu kendisi açtı bende nasıl yani dedim sonra çekinmeden anlattı ek olarak evet çocuğumu düşünüyorum benim strese girmem etrafımdaki insanların sokmasi ile oluyor doğurmus iseniz bilirsiniz tüm duygular zirvede oluyor birde 16 yas çocuk değildir essek kadar olmuş bir insan çocuk dediğin kişi zaten sorumluluk alıp gelip birine refakatçi olamaz ben bana neyin hesabı sorulur ise sordum huzurumu kaçırdıMuhtemelen kızacaksın baştan kusura bakma.
Bomboş işler ya. Sen evlenmişsin, karnında çocuk, daha önce kim kimi ne yapmış ne yapmamış boşver allasen. Yok o tanışmış da bu söylemiş de . Annesin sen karnındaki çocuğun huzurunu düşünmek zorundasın, elalemin yüzünden ona çektirdiğin strese yazık günah. Allah bilir o kız da evlenmiş barklanmıştır.
16 yaş Ergen çocuk işte patavatsızlık yapmış (muhtemelen sen sorup karıştırmışsındır o da başka mesele). Sana faydası olmayacak işlerin peşine düşme. Okuyan da zanneder ki karnı burnunda karısını bırakıp eski sevgilisiyle ailesiyle tatile gitmiş.
Ayrıca çocuk yardıma gelmiş dövmekten beter etmişsiniz karı koca.
Ya biz de doğurduk efendi gibi işimize gittik geldik, evimizin işini hallettik,doğurduktan sonra da tek başıma her işi hakladım, kimseye naz yapmadık ben anlamıyorum başkalarının karnı altından mi neden bu kadar naz niyaz…
Öyle bir yazmışsın ki ben de seni karnın burnunda bırakıp eski sevgilisinin ailesiyle tatile gitti zannettim
Durup dururken bi anda mı söyledi damdan düşer gibi16 yaşındaki kızda çocuk sayılmaz 16 yaşında bana ev emanet ediliyordu aklı yetiyor herseye düşünce lazim insana
Bana karşı evet iyi ama sizde empati yapın gelip böyle konuşsa yegen kişisi canınız sıkılmaz mi benim karşımda karnım burnumda iken söylemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?