- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
hayır albümlere bakmıyor 2 senedir görüşmüyorlar çocukla ilgili konularda bazen maiileşiyorlar eski eş evlenmemiş.Albümlere bakıyor mu hiç ? yada eski eşi ile telde vs görüşüyorlar mı?eski eş evlendimi ?
şöyle ki telefonu değişti iki hat kullanıyordu birinde eski eş kayıtlıydı öbüründe kayıtlı değildi belki numaralar karışmış olabilir.Belki rehberine ay. Diye kaydettiğini unutmuş ve ayla diye arattığında bulamamıştır ve sildiğini düşünmüştür.
Bu kadar zaman geçmiş sevse zaten bulurdu yolunu. Kuruntu bence biraz.
hayır albümlere bakmıyor 2 senedir görüşmüyorlar çocukla ilgili konularda bazen maiileşiyorlar eski eş evlenmemiş.
belki atmıştır olmamıştır geçmişi bilmiyorum ama şu an kendi durumumu daha çok düşünüyorumAdam 22 yaşında evlenmiş 30 yaşında boşanmış, eski karısını çok seviyorsa, siz hayatında olmadığınız 9 sene niye bir adım atmamış ki?
Tuhaf işler. Hani 12 yaş fark da çok bence.
sorunca da kızıyorsevmiyor sizinki kuruntu bence
kendisine sorduğumda da kızıyorBence kuruntu yapıyorsunuz ama bilemem tabiki.. eğer aklı onda olsaydı iletişimi maille değil sözlü yapardı diye düşünüyorum. Kafanıza takmayın..
mail adresi değişmiş galiba sonradan mail atamadım dedi.Sanmam bende zaten iletişimi bile yokmuş olabilir yani şaşırmıştır numarayı da farketmemiş olabilir
sorunca da kızıyor
normal bana karsı davranıslarında bır sorun yasamıyoruzPeki size nasil esinizin davranislar? Ben hic sanmiyorum eski esini hala sevdigini
o kızınca şüphelenmeye başladım zatensormayın zaten
bence sorulacak bir şey değil boşuna aklınızı karistirmayin
Ya sen eşini tanırsın. Sevilesi bir adam mı? İyi bir eş mi? Öyle biriyse ve eski eşine adım atmış olsaydı, o da niye geri çevirsin ki?belki atmıştır olmamıştır geçmişi bilmiyorum ama şu an kendi durumumu daha çok düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?