• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

çocuklar kaç yaşlarında peki? siz 2 yıldır evliydiniz sanırım?
sizde kalan çocuk daha şanslı diye düşündüm elimde olmadan..diğer çocuk kardeşine de kin duyabilir,o huzurlu ailede üstelik başka bir çocukla beraber kardeşlik yapıyor,kendisi annesiyle kim bilir neler duyarak büyüyor..ilerde kızlar arası da sorun yaşanacaktır mutlaka..
vicdan azabı duymakta haklısınız,siz annelerinden daha çok düşünyorsunuz çocukları,tebrik ederim..
bence eşiniz de çocukları için muhattap olmak istemiyordur..fikrimi değiştiriyorum bu durumda:):) gitmeyin bence de..ama arada laf taşıyan akrabalara da kadına ulaşmak üzer mesaj gönderin..korktuğunuz için değil de çocukları ondan çok düşndüğünüz için gitmediğinizi,laf yerine ulaşır merka etmeyin:KK66:

bence de çok kötüdür eminim..bir de işin ucunda sizdeki çocuğu kaybetme ihtimali de var..
kadın evlenince belki,kızını arada yollar size bu kadar bulaşmaz...ilerdeki duruma göre velayeti düşünün bence..
Bizde kalan kızımız 10 yaşında annede kalan 4 yaşında.1 yaşında değilmiş daha boşandıklarında. biz kendi halimizde çok iyiyiz aslında. ama ne zaman eski eş arıyor.kızımız da değişiyor. eşimde değişiyor. moralleri bozuluyor hemen. ne diyor ne yapıyorsa.dediklerinizi dikkate alacağım.çok teşekkür ederim..

Valla ne yalan soyliyim ben ayrilma sebebinin pasaklilik olduguna inanmadim acikcasi..
Sizin yaninizda olan kiz 10 yasindaymis, oburu annede kaldigi icin daha kucuk diye tahmin ediyorum..
Ve diyorsunuz ki barisma umidi varmis ama biz tanistik evlendik..
Tahminen bosanmalarinin ustunden en fazla 2-3 yil gecmis olsun ki okadar bile degildir..
Yani bu adam pasakli ilgisiz bir kadinla 7-8 yil evli kaldi ustune 2 tane evlat yapti,
ustune de yetmedi bir tas sicak corba gormedi diye evlatlarinin yuvasini yikti..
Hic sanmiyorumm..

Bir de esinize sormussunuz barisma ihtimaliniz varmiydi vs vs diye..
Adam da yok asla dusunmuyordum demis..
Yani bir temizlik iki kap yemek icin "asla" mi dicek..
Baska bir seyler var bu isin icinde.

Evet aynen öyle.vicdanen rahatım aslında. çocuklar için elimden geleni yapıyorum. ama kendime olan saygımı yitiriyorum böyle de. sırf bir inat uğruna, çirkeflik uğruna kendi doğrularımdan vazgeçmek beni çok yıpratıyor
valla bazıları uzak durmaktan yana, bazıları sızın amacınızın sadece gezmek oldugunu dusunuyor,bazıları sıze bencıllık etme bıle dıyebılır ama kımse empatı kurmuyor.
neden gecmıste kalmıs bır ılıskı yuzunden, cırkef sızın varlıgınızı kabullenememıs bır kadın yuzunden, esınızle aranız acılsın kı yada neden esınızın yanında olmayasınız kı???
zaten kanunen babanın cocuklarını gorme hakkı var , esınızde bıraz cırkeflesse gorun bakın neler oluyor... bu kadar sesı cıkabılıyor mu?
eskı es hala esınızı kendı esı zannedıyor bence ;) cocukla esınız ustunde hakımıyet kurmaya calısıyor,onun yaptıgını yapmayın cırkeflesmeyın ama bende burdayım deyın her zaman... esınız ıcın oncelık cocuklarından sonra sız olmalısınız!!!

Valla ne yalan soyliyim ben ayrilma sebebinin pasaklilik olduguna inanmadim acikcasi..
Sizin yaninizda olan kiz 10 yasindaymis, oburu annede kaldigi icin daha kucuk diye tahmin ediyorum..
Tahminen bosanmalarinin ustunden en fazla 2-3 yil gecmis olsun ki okadar bile degildir..
Yani bu adam pasakli ilgisiz bir kadinla 7-8 yil evli kaldi ustune 2 tane evlat yapti,
ustune de yetmedi bir tas sicak corba gormedi diye evlatlarinin yuvasini yikti..
Hic sanmiyorumm..

Tahminlerinize hayran kaldım.Fakat iyice okumamışsınız. Eşimle eski eşi defalarca dava açmışlar ama intihar ettiği için boşanamamışlar. Eşim eski eşinin korunduğunu zannederken hamile kalmış ve çocuk dahada herşeyin sonunu getirmş. kişi kendnden bilirmiş işi diycem ama en iyisi demeyeyim. yüreğinize sağlık yorumunuz için.

Bu arada çocuklar var diye eski eşle görüşülmesine karşı gelmeyecek, sorun çıkarmayacak kadar mantıklı bir insansınız.
Çocuğun odasında annesinin fotosu asılı diye babasına şikayet eden ve o fotoğrafın yırtılmasına sebep olan , telefon geldiğinde cinnet geçiren, kendi çocuğundan , eşinin çocuğunu ayıran çok kadın tanıyorum.
Eşiniz bunun kıymetini bilmeli. Kızına iyi bakan bir annenin kıymetini bilmeli o kadında.
..

Mahkeme kararıda inanılmaz saçma. İki kardeş neden ayrılır anlayamadım. Elma ,armut ayırır gibi birini anneye birini babaya vermek hangi mantığa sığar.
Hakim gerekçe olarak ikisini manevi olarak babaya vermemiş ilgilenemez diye. maddi olarak bakamaz diyede anneye vermemiş. Boşanma evrakları bile hala duruyor evde.

bütün sayfaları okumadım da şuna takıldım ben şimdi eşiniz büyük kızını annesine bırakıp küçüğü mü alacak? peki bu iki kardeş birlikte hiç vakit geçirmeyecekler mi? küçük kızı alıp eve getirse bir süre kalsa sizde olmuyormu ? yada büyük kız annede bir süre kalsa? iki kardeşin birlikte vakit geçirme şansları yok mu?

bütün sayfaları okumadım da şuna takıldım ben şimdi eşiniz büyük kızını annesine bırakıp küçüğü mü alacak? peki bu iki kardeş birlikte hiç vakit geçirmeyecekler mi? küçük kızı alıp eve getirse bir süre kalsa sizde olmuyormu ? yada büyük kız annede bir süre kalsa? iki kardeşin birlikte vakit geçirme şansları yok mu?
Biz küçüğü almak istiyoruz ama anne vermiyor.bu durumda sadece annede iki kız vakit geçirebilecekler. ama ben istiyorumki ikisi bizdede kalsın. ama olmuyor olmuyor.yani bizdeki kızı bırakıp diğerini alamayacağız. ikiside orada kalacak.

Tahminlerinize hayran kaldım.Fakat iyice okumamışsınız. Eşimle eski eşi defalarca dava açmışlar ama intihar ettiği için boşanamamışlar. Eşim eski eşinin korunduğunu zannederken hamile kalmış ve çocuk dahada herşeyin sonunu getirmş. kişi kendnden bilirmiş işi diycem ama en iyisi demeyeyim. yüreğinize sağlık yorumunuz için.
Kisi kendinden bilirmis dicem ama demicem..
Yazmasaydiniz o zaman..
Hakarete basvuruyorsunuz resmen..

Bir ust yorumunuzda da bosanirken kucuk kiz daha 1 yasinda bile yokmus dediniz..
Bukadar cocuklarina duskun bir adam iki tas corba icin kundaktaki cocugundan vazgecebilecegine inanmiyorum ben sahsen..
Kaldi ki minicik bebegi varken hangi kadin sadece bebegine odaklanip kocayi ihmal etmiyor ki..
Ahh simdi yine kisi kendinden bilir iste dersiniz dip not geceyim ben evli degilim.

Biz küçüğü almak istiyoruz ama anne vermiyor.bu durumda sadece annede iki kız vakit geçirebilecekler. ama ben istiyorumki ikisi bizdede kalsın. ama olmuyor olmuyor.yani bizdeki kızı bırakıp diğerini alamayacağız. ikiside orada kalacak.

o zaman eşiniz bu süre içinde memlekettemi kalacak küçüğü görebilmek için? eğer öyleyse biraz saçma olur sizin gitmemeniz ama yok büyük kızı bırakıp küçüğü görüp bir iki güne dönecekse bence büyütmeyin gidip gelsin..

kabullenirdim evet kıskanırdm ama belli etmemeye çalışırdım inatlaşırsam olay büyürdü sonu hoş olmayan konulara giderdi

Kisi kendinden bilirmis dicem ama demicem..
Yazmasaydiniz o zaman..
Hakarete basvuruyorsunuz resmen..

Bir ust yorumunuzda da bosanirken kucuk kiz daha 1 yasinda bile yokmus dediniz..
Bukadar cocuklarina duskun bir adam iki tas corba icin kundaktaki cocugundan vazgecebilecegine inanmiyorum ben sahsen..
Kaldi ki minicik bebegi varken hangi kadin sadece bebegine odaklanip kocayi ihmal etmiyor ki..
Ahh simdi yine kisi kendinden bilir iste dersiniz dip not geceyim ben evli degilim.
Asıl hakarete vuran sizsiniz.biraz empati yapmak çok mu zor. sonuçta evlenmişler boşanmışlar. bende öyle. ne yapalım kadın barışmak istiyor diye evlenmeyelimmi. kendinizde böyle büyük konuşma hakkını nereden buluyorsunuz anlamıyorumki.burada anlatamayacağım sebeplerde varmış boşanırlarken. anlaşamamışlar dedim geçtim ben.eşime kalsa çok daha önceden boşanacakmış dediğim gibi.ama intihar ettiği için boşananamışlar. bu kadın beni duyduğu gün, nişanlandığımız gün ve nikah yaptığımız gün intihar etti. böyle saplantılı biri ile evlendi diye ölsünmü eşim. çocuk olmadan önce karar vermişler zaten ve çocuğun doğmasını beklemişler sadece.
asıl siz yazmazsanız sevinirim. çünkü bana derken siz başkalarının hayatını böyle acımasızca eleştiriyorsunuz. sevgiler...

o zaman eşiniz bu süre içinde memlekettemi kalacak küçüğü görebilmek için? eğer öyleyse biraz saçma olur sizin gitmemeniz ama yok büyük kızı bırakıp küçüğü görüp bir iki güne dönecekse bence büyütmeyin gidip gelsin..
evet birkaç gün kalıp dönecek.burdada dükkan var çünkü. dediğiniz gibi gitmeyip umursamayacağım sanırım.

Hic sanmiyorumm..

banada ayrılma sebebi başka gibi geliyor:confused:

banada ayrılma sebebi başka gibi geliyor:confused:
benim bildiğim bu hanımefendi. ama emin olun başka bir sebep olsaydı bu saplantılı kadın onu içinde tutmaz bir şekilde bana ulaştırırdı. ayrıca madem çok seviyordu eşimi eşimden boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle görüşmeye başlamaz akabinde evlenmezdi değilmi ?

evet birkaç gün kalıp dönecek.burdada dükkan var çünkü. dediğiniz gibi gitmeyip umursamayacağım sanırım.

en güzelini yaparsınız.. eski eşi tanıyan huyunu suyunu bilen eşinizdir..belki de cidden kızını göstermez diye düşünüyordur zaten bikaç gün vakti varsa adamın takılmayın bence.. sorun çıksın istemiyordur.. uğraşmak istemiyordur.. aksi halde kanunlar var illaki göstermek zorunda mahkemenin belirttiği zamanlarda ama dediğim gibi eşiniz bunlarla uğraşmak zorunda kalmak istemiyordur belki.. büyük kızı almaya gittiğinde birlikte gitmeyi teklif edin bence..

benim bildiğim bu hanımefendi. ama emin olun başka bir sebep olsaydı bu saplantılı kadın onu içinde tutmaz bir şekilde bana ulaştırırdı. ayrıca madem çok seviyordu eşimi eşimden boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle görüşmeye başlamaz akabinde evlenmezdi değilmi ?

neden bu kadar gerildinki şimdi o_O hanımefendi:KK57:sadece düşüncemi yazdım herkes gibi

en güzelini yaparsınız.. eski eşi tanıyan huyunu suyunu bilen eşinizdir..belki de cidden kızını göstermez diye düşünüyordur zaten bikaç gün vakti varsa adamın takılmayın bence.. sorun çıksın istemiyordur.. uğraşmak istemiyordur.. aksi halde kanunlar var illaki göstermek zorunda mahkemenin belirttiği zamanlarda ama dediğim gibi eşiniz bunlarla uğraşmak zorunda kalmak istemiyordur belki.. büyük kızı almaya gittiğinde birlikte gitmeyi teklif edin bence..
oda öyle diyor. almaya söz beraber gidicez beni uğraştırma şunla diyo. :(

Hakim gerekçe olarak ikisini manevi olarak babaya vermemiş ilgilenemez diye. maddi olarak bakamaz diyede anneye vermemiş. Boşanma evrakları bile hala duruyor evde.

Maddi olarak anneye olanak sağlanabilirdi, nafaka artırılabilirdi. Ya da anne baba kendi aralarında anlaşmalıydılar. Empati kurdum, kardeşler adına üzüldüm. Tabi bu sizin konunuzu ilgilendiren bir konu değil , duygularımı ifade etmek istedim.

Back