• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

Bırakk gitsin ya. Umursama,eşinle tartismaya degmez,birsey olucani sanmam!!!.
Bir adamin icinde aldatmak varsa ekmek almaya gidrrim der yine yapar.
Birak gitsin.
Hatta bak ne yap :) guzel bi cicek al saksıda ver kızına bunu annene gotur benden selamlarimi ilet cnm falan de :) yesin kendisini sonra

Zor bi durum haklisiniz. Fakat ben esinizi elestirenlere hak vermiyorum.
Soyle düşünün siz gitseniz; oyle yada boyle bu kadin sorun cikaracak belli. Ha esiniz olgunluk yapmis; çünkü bu sorundan o kizcagizlarda etkilenecek. Cocuklar icin sabirli davranmis esiniz helal olsun.
Kadina gelince yaptiklarinin elle tutulur bi yani yok haklisiniz ama bu iste size dusen tek gorev esinize kostek degil destek olmaniz...
Allah kolaylik versin bu arada

Aynen size katılıyorum. Hatta diyorumki bizdeki kızı oraya bırakmadan ordakini bize alalım. Yaz tatilinde en azından bir süre kalsın. Onada izin vermiyor. Dedimya mahkeme açsak alırız velayeti büyük ihtimal. Zaten sağlık sorunlarına var sürekli intihar ediyor. Ama hem biz hem çocuklar mahkemelerde sürüneceğiz :KK43:
O intihar ederken beraber miydiniz? Gözünüzle gördünüz mü? Birebir aynı iftiraya uğradığım için soruyorum..

Siz olsanız ne yapardınız. İnatlaşır mıydınız, kabullenir miydiniz?
Vallahi canim hayatta daha önemli seyler oldugu icin, ben sahsen o önemli islerle ugrasirdim, böyle kücük hesaplar pesinden kosmazdim. Isime gücüme bakardim, fazla bu gibi seylere burnunu sokma, daha agir ol derim ben bir ablan olarak.
Cok merak, cok bilmislik güzel sey degil. Kocana güven ve birak istedigini yapsin, böylelikle o sana cok minettar kalacaktir.

Yasa koyucu olsam, boşanmış ve çocuğu olanların bir daha evlenmesini yasaklardır.

Çocuğun varsa boşanma arkadaşım, boşanıyorsan da bir daha evlenme. Çünkü bu tip evliliklerde hep çocuklar zarar görüyor.
Cok sukur ki yasa koyucu degilmissin.oyle bir yasagi Allah bile koymamisken !!! kişi kinadigini yasamadan, buyuk konustugu da basina gelmeden ölmezmis..cocugun varsa bosanma nasil bir mantiktir yaaa...cocugu var diye evliligindeki tum rezilliklere katlanacak veya bosaniyorsa da ömür billah sevip sevilmeden yapayalniz yasayacak oyle mi..

Cnm bence eski esi evlenince degisecek hersey..ugrasacak yeni bir hayati olunca sizle ugrasmaktan vazgecer diye dusunuyorum.

ben eşinin yerinde olsam götürürdüm seni de. ne dmeek çocugumu göstermiyormuş, polisle giderim kapısına. o kim oluyor da eşini yönlendirmeye calısıyor ?

Aynen düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Teşekkür ederim. Demekki çok yanlış değil düşüncem. Ben görüşmesine engel olmak yerine aksine annede kalan kızımızı da alalım arada. 3 kız arasında bir bağ kuralım diyorum ama annesi kabul etmiyor.
ya sana katilyorum sonuna kadr senin yerinde olsam oratligi yikarim .dis kapinin dis mandali kadin.sen geleceksin diye cocugu gostermeyecek.cokda tinnnn.. bence dus esinin pesine ne alaka guvenmemeklee esin nerdeee sen ordaa elin kadiniyla esimi yalniz birakcam hemii .senin yerinde olsam esimi ikna edrrim .kizarim ona.

Madem esinin akrabalari herkes orda onlari devreye sok. Onlar esini ikna etsin. Belki senin ona guvenmedigini falan dusundugu icin inatla goturmuyordur. Eski esinede kizdim dogrusu. Herkes bir hayat kurmus. Bence sen esini kardesleriyle konus bu konuyu. Hatta eski eşiylede ayni yerde yasiyorlarmis onlar devreye girsin. Eşin yanlis bir karar vermis tabi seni goturmek istememekle ama ustune cok gidersen iyice karisir ortalik.

Ben eşini haksız buldum. Tamam olgunluk guzel de bu dünyanın kaymağını deliler yiyor. Şirret ol senden iyisi olmaz valla. O kimmiş de tek gel çift gel karışıyor deli mi ne o mantikla siz esinizin akrabalarini hic goremeyebilirsiniz valla. Hani nerde kaldı evli olmak?

Madem esinin akrabalari herkes orda onlari devreye sok. Onlar esini ikna etsin. Belki senin ona guvenmedigini falan dusundugu icin inatla goturmuyordur. Eski esinede kizdim dogrusu. Herkes bir hayat kurmus. Bence sen esini kardesleriyle konus bu konuyu. Hatta eski eşiylede ayni yerde yasiyorlarmis onlar devreye girsin. Eşin yanlis bir karar vermis tabi seni goturmek istememekle ama ustune cok gidersen iyice karisir ortalik.

Aynen onu diyecektim ara onları cok gelmek istiyorum sizi cok görmek istiyorum daha görmeden cok sevdim ailem gibi oldunuz falan de. Şu kadar kaliriz bu kadar kalırız gelecek gibi konuş. En azindan eşin seni goturmese bile aa niye getirmedin diye tavir yaparlar ikincide mecbur götürür.

Bence boşuna bukadar telaşlanıyorsun. Ve bence ailesini tanımak için değil asıl kıskandıgını için birlikte gitmek
Istiyorsun. Ama yanlış yapiyorsun bırak eşin nasıl istiyorsa öyle yapsın sonuçta bu buluşma çocuklar için gerçekleşiyor

Boyle degil ama buna benzer tehtidleri evliligimin ilk zamanlari yasadim.esimin oglu annesiyle bizden 5 saat uzaklikta bir sehirde yasiyorlar.esim bosandiktan tam 4 yil sonra tanistik ve evlendik yani ne birbirimizi tanimiyorduk.eski esi bir yere kadar anlarim kiskanir eski esin yaninda evinde dusunmek delirtir adami AMA cocuk kullanmaksa egonun tatmin eden nesne DUR derim ki bir zaman sonra dedim de.eski es olur olmaz saatlerde anlamsiz seyler icin arardi en son gece 1 de aradi ve sohbet etmek istedi bu arada cocukla alakasi yok eski gunleri yad etmek amacli.o an cildirdim gecenin o saatinde asla yapmam ama evin altini ustune getirdim.o gece ve sonra ki 2 geceyi esimle ayri gecirdik.esim bir gun sonra eski esi arayip arama saatlerine onemli olmadigi surece dikkat et dediginde cevap OYLEMI SENDE BUNDAN SONRA OGLUNU GOREMEZSIN....yani sonuc olarak bana boyun egmezsen oglunu goremezsin oldu.esim bu blofu yemedi.o gun son oldu.

Boyle degil ama buna benzer tehtidleri evliligimin ilk zamanlari yasadim.esimin oglu annesiyle bizden 5 saat uzaklikta bir sehirde yasiyorlar.esim bosandiktan tam 4 yil sonra tanistik ve evlendik yani ne birbirimizi tanimiyorduk.eski esi bir yere kadar anlarim kiskanir eski esin yaninda evinde dusunmek delirtir adami AMA cocuk kullanmaksa egonun tatmin eden nesne DUR derim ki bir zaman sonra dedim de.eski es olur olmaz saatlerde anlamsiz seyler icin arardi en son gece 1 de aradi ve sohbet etmek istedi bu arada cocukla alakasi yok eski gunleri yad etmek amacli.o an cildirdim gecenin o saatinde asla yapmam ama evin altini ustune getirdim.o gece ve sonra ki 2 geceyi esimle ayri gecirdik.esim bir gun sonra eski esi arayip arama saatlerine onemli olmadigi surece dikkat et dediginde cevap OYLEMI SENDE BUNDAN SONRA OGLUNU GOREMEZSIN....yani sonuc olarak bana boyun egmezsen oglunu goremezsin oldu.esim bu blofu yemedi.o gun son oldu.

Taviz verdikçe küstahlikta sınır tanımıyor bu tip insanlar iste.

Back
X