• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

Eşinin eski karısı aşırı saplantılıymış anlaşılan. Ben sadece onunla kalan çocuğa üzüldüm.

Eşini ikna etmelisin onunla gitmeye. Eşini o kadınla yalnız bırakma demek istemiyorum sadece o kadına karşı onun istediği oldu mesajı vermemek için böyle olmalı. Sana onun karşısında sahip çıkmalı ki sizi kabullenebilsin.
Aksi halde böyle saplantılı bir kadının kafasında hep acaba fikri olur.
Bunu da eşine sakince anlat. Çocuğu göstermez diye korkmasın bal gibi de gösterir.

Ayrıca bu konuda bile entrika aramayı başaran üyeleri gördükçe şu forumun potansiyelinden korkuyorum yeminle.

eşim de diyoki. zaten evlendi yakında başka bir şehire taşınacak. o zamana kadar sabret o memleketten taşınınca zaten bir sorun kalmayacak. ama 2 senedir memlekete gidemedim onun yüzünden.
İyide o huyuna gitmek olur olay o değil ki evlensede evlenmese de size saygı duymayı öğrenmesi lazım.

Eşinin eski karısı aşırı saplantılıymış anlaşılan. Ben sadece onunla kalan çocuğa üzüldüm.

Eşini ikna etmelisin onunla gitmeye. Eşini o kadınla yalnız bırakma demek istemiyorum sadece o kadına karşı onun istediği oldu mesajı vermemek için böyle olmalı. Sana onun karşısında sahip çıkmalı ki sizi kabullenebilsin.
Aksi halde böyle saplantılı bir kadının kafasında hep acaba fikri olur.
Bunu da eşine sakince anlat. Çocuğu göstermez diye korkmasın bal gibi de gösterir.

Ayrıca bu konuda bile entrika aramayı başaran üyeleri gördükçe şu forumun potansiyelinden korkuyorum yeminle.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende bu düşüncede olduğum için bugüne kadar hep tartıştım eşimle. Ama muvaffak olamadım. Başaramadım. Şimdide bu yöntemi deneyeceğim bakalım. Onunla gitmeyecek ve umursamayacağım.

İyide o huyuna gitmek olur olay o değil ki evlensede evlenmese de size saygı duymayı öğrenmesi lazım.
Eşimde bende o kadar yoruldukki bu konudan.Hatta eşim 2 kat yoruldu diyebilirim. Çünkü ben ayrı dert eski eşi ayrı dert,çocuklar ayrı dert.
Ben kendime yediremedikçe onun dediği oldu hep. Öyle veya böyle çirkeflik yapan kazanıyo demekki :(

Ben sizin yerinize olsam eski esin simdiki evlenip düğün yapacağı sahisa karin kizini ben gelirsem gostermemekle tehdit ediyor diye söylerim yani kisasa kisas bakalim o zaman ne yapacak hanim..sende çirkeflik yap..dişe diş..hanim hanim de simdiki esin boyle boyle bunlari yapacağıni duyarsa ne dicen bakalim de..

Ben sizin yerinize olsam eski esin simdiki evlenip düğün yapacağı sahisa karin kizini ben gelirsem gostermemekle tehdit ediyor diye söylerim yani kisasa kisas bakalim o zaman ne yapacak hanim..
işte bende yapmasına yapayımda arada çocuklar var.eşim var. o düşünmüyor ben niye düşüneyim diyorum ama yinede kendime yakıştıramıyorum. :(

işte bende yapmasına yapayımda arada çocuklar var.eşim var. o düşünmüyor ben niye düşüneyim diyorum ama yinede kendime yakıştıramıyorum. :KK43:
O düşünmüyosa sende düşünme pasif görmüş belli aklinca hayatıniza böyle mudahele ediyo istedigini yaptıriyo..sen biraz ayar versen ona alcak ağzının payinı..sende onun esini ara söyle..

Sizdeki kizı göstermemekle tehdit et sende bakalim nasil oluyo...senin esinde boyle blöf yapsa..

kadının amacını ben de anlayamadım yukarıda diyen arkadaşlarım gibi sevgili arkadaşım... Ben olsam bunun altında bir bit yeniği arardım :) Bal gibi göstermek zorunda eski eşi de hak hukuk denen bir şey var ya hu? Diretin derim

Off cok mantiksiz ama sizi goturmemesi ya ben de uzuldum sizin adiniza gercekten. O kadin asla karisamaz ki sizin ne yapacaginiza ne haddine.. ben eski esim istemiyor diye 2 yildir memleketime gelmene izin vermeseydim ne düşünürdün nasıl davranirdin diye bi sorsaniza esinize bakalim ne diyecek

kadının amacını ben de anlayamadım yukarıda diyen arkadaşlarım gibi sevgili arkadaşım... Ben olsam bunun altında bir bit yeniği arardım :) Bal gibi göstermek zorunda eski eşi de hak hukuk denen bir şey var ya hu? Diretin derim
Eşimle görüşeceğim akşama. Eğer en azından yaz sonu 15 gün kızları bize vermezse velayet davası açacağımızı söylemesini isteyeceğim. Biraz bastırmasını isteyeceğim.böyle ömür geçmez çünkü. yarını öbür günü var bunun

Off cok mantiksiz ama sizi goturmemesi ya ben de uzuldum sizin adiniza gercekten. O kadin asla karisamaz ki sizin ne yapacaginiza ne haddine.. ben eski esim istemiyor diye 2 yildir memleketime gelmene izin vermeseydim ne düşünürdün nasıl davranirdin diye bi sorsaniza esinize bakalim ne diyecek
Beni hemen onu anlamamakla suçluyo. Amacının sadece kızını görmek olduğunu, 2 gün için o kadınla kavga etmenin gereksiz olduğunu söylüyo. Çocuklar söz konusu olduğu için ses edemiyorum.

Bu bdv de daha ne kadar sacma mantik dışı yorumlar okuyacagiz acaba ? Bosanmis cocuklu insanlarin tekrar evlenmesi yasaklanmaliymismis...saka gibi :KK62::KK70:
evet öyle dediler. İnsanlar boşanmamalı, boşansada evlenmemeli, evlensede tekrar çocuk sahibi olmamalıymış. Keşke hayat bu kadar basit olsaydı. :)

Eşimle görüşeceğim akşama. Eğer en azından yaz sonu 15 gün kızları bize vermezse velayet davası açacağımızı söylemesini isteyeceğim. Biraz bastırmasını isteyeceğim.böyle ömür geçmez çünkü. yarını öbür günü var bunun
kesinlikle. siz ne kadar güzel yuvanızı kurmuşsunuz çocukları benimsemişsiniz şimdi hala eski eşi sizin evliliğinize sizin gelmenize gitmenize mi karışacak? ben bile sinirlendim valla.

Kocanda iş yok ! Eski kocanın dediklerini uygulasan sen o ne yapar????
Benim bildiğim kadınlar duygu sömürüsü yapar. Bizde eşim yapyor. Bende sevdiğimden ve çocuklara kıyamadığımdan bişey yapamıyorum. Ama daha öncede dediğim gibi sırf o kadının deiğini yapıyor olduğum için kendime olan saygımı yitirdim.

Benim bildiğim kadınlar duygu sömürüsü yapar. Bizde eşim yapyor. Bende sevdiğimden ve çocuklara kıyamadığımdan bişey yapamıyorum. Ama daha öncede dediğim gibi sırf o kadının deiğini yapıyor olduğum için kendime olan saygımı yitirdim.
Taviz tavizi doğurur ! Başkaları mutlu olsun diye kendini hiçe sayma , hasta olursun!

eşiniz eski eşi zaten saçmalamayı aşmış vaziyette eşiniz daha da saçmalamış.eski eşindeki olan çocuğunu başka yerde görsün mademki.o kadar evlat düşkünü bir kadın olsa sizin yanında da bırakmaz kendi çocuğunu yanlış anlayan siz kötüsünüz falan diye asla demiyorum.ama tabi eşiniz istemişse çocuğunu onu bilemem.bence en mantıklısı başka yerde görüşmeleri.ama ne eşinizde ne o bayanda mantık yok gibi.

Back
X