• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

Konunuzu baştan sona okudum . Arkadaslarin bir cogu iste yemek yapmio ve temizlik knusu yuzunden ayrilmaz demiş siz etmensiniz demiş. Yorum yapacaksnz bi konuyu tam okuyun yada konu acan kisiler tum ayrintilari yorumLarda degilde konu basinda anlatsa daha iyi olur hic yoktan sizin yuzunuzden yada siz etmensniz Ayrılıklarına tekrat barisma ihtimallerine demezler.
Konu sahibinin esi , eski esinin ihaneti uzerine ayrilmak istemis ama kadin bir cok kez intihar girisimijde bulundu icin adam çocukları icin katlanmis .

Knuya gelince bence esinize tatli bir dille yaklasarak empati kurmasini isteyin sizinde eski esniz boyle bir şeyde bulunsaydi kaldirabilirmiydi ? Yada ne gbi bir tutum saglayacagini sorun .
Eger yok ben gelmem cocugunun babasi snucta gidebilirsin bn gelmesemde olur derse alkislarim esinizi. Ama tam aksine verirse . Iste bende bu yüzden gelmek istyrum diyin . Bnce . Tek göndermeyin . Meydani boş sanmasinlar.
Takipteyim konunuzu .

Bence siz haklısınız ama eşinizde haklı adam bıkmış usanmışdır onun çirkefliğinden çoçukları için huzurlu ortam istiyordur eşinin eski eşi hiçde sağlıklı bir anne değil intihar falan ikincisi büyük konuşmayım ama sokakda bile kalacağımı bilsem kuzularımı kimseciklere vermem bir ekmeği 4 böler yerim yinede seçim yapmam hepsini yanımda büyütürüm ne kadar mükemmel baksanızda annenin yerini tutmaz darılmayın ama bu bir gerçek büyük ihtimalle eşin yorulmuş bu bayanın yaptıklarından artık savaşmak yerine huzur istiyor demekki evlatları için bırakın gitmeyin ezikliyorum falan zafer kazandığını zanneden bayan aslında hiç sağlıklı bir insan değil hatta eşimizin yerinde olsam ikinci kızınıda almak için mahkemeye başvururdum

Tüm yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İşlerimin yoğunluğundan siteye bakamadım kusura bakmayın.
Bütün yazılanları tek tek okudum. Çoğunluğun söylediği gibi gitmemeye karar verdim.Çünkü eşim gerçekten çok yorulduğunu anlattı bana. Kıyamadım ne diyim.
Zaten eski eşi evlendiği için 1 ay sonra o ilçeyi terkedecekmiş. O zaman istediğin zaman seni götürürüm ama bırak huzurla kızımı bir göreyim dedi. Bende son bir kez gitmesine müsade edicem. Bizde kalan kızımızla kardeşine hediyeler aldım götürsün diye. Hem en azından anneleride benim varlığımı hissetmiş olur diye düşündüm. Eşim bu cuma gidiyor memlekete. 1 gece kalıp dönücek inşallah.
Tekrar yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.

iyide kocandaki işmi
inadına seni götürmesi lazım
görmemem gibi şansı yok
eşin o zaman kadını mahkemeye verecek çocugumu göstermiyor diye o da onu tehdit etsin

Tüm yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İşlerimin yoğunluğundan siteye bakamadım kusura bakmayın.
Bütün yazılanları tek tek okudum. Çoğunluğun söylediği gibi gitmemeye karar verdim.Çünkü eşim gerçekten çok yorulduğunu anlattı bana. Kıyamadım ne diyim.
Zaten eski eşi evlendiği için 1 ay sonra o ilçeyi terkedecekmiş. O zaman istediğin zaman seni götürürüm ama bırak huzurla kızımı bir göreyim dedi. Bende son bir kez gitmesine müsade edicem. Bizde kalan kızımızla kardeşine hediyeler aldım götürsün diye. Hem en azından anneleride benim varlığımı hissetmiş olur diye düşündüm. Eşim bu cuma gidiyor memlekete. 1 gece kalıp dönücek inşallah.
Tekrar yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.
Zaten gidiyormuş.Ama bundan sonra eşinizin kızıyla görüşmesi daha da zorlaşmaz inşaallah.Başka yer,başka eş.

Back
X