Aynen düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Teşekkür ederim. Demekki çok yanlış değil düşüncem. Ben görüşmesine engel olmak yerine aksine annede kalan kızımızı da alalım arada. 3 kız arasında bir bağ kuralım diyorum ama annesi kabul etmiyor.
yanı herkes ıcın dıyemem tabı ama genelde kadınlarda bu ego savası oluyor. benımde esımın ıkıncı evlılıgı , ılk esı benı bılrı ben onu ,uzaktan gormuslugumuz vardır bırbırımızı, cocukları ıcın sureklı ıletısım halındeler ama hıc muhattap olmadık bırbırımızle.
eskı es ve cocuk hala onlar evli ıken oturdukları daırede oturuyor. tum faturalar hala esımın adına, zilde bıle esimin ısmı yazıyor.
ben olsam adamdan ayrılır ayrılmaz ona aıt herseyı sıler atardım, ama kadın oyle yapmamıs.
hala esımın aılesı ıle de gorusuyor, yıne onun yerınde ben olsam ayrıldıgım an aıle ılede ıletısımı keserdım.
bazen esımle konusmalarına tanık oluyorum , esım agzını acıpta ıkı laf edemıyor.. aynı mevzuda ben konussam agzıma sıcar, aralarında sevgı falan yok sadece cocugunun annesı oldugundan saygı duyuyor ve cocuk etkılenmesın dıye duzeylı bır ıletısımlerı var.
ve esımın en cok korktugu kızdırırsam cocugumu alır gıder mevzusu cunku velayet annede ve sırf bu yuzden kadın ne dese he dıyor. ama allahtan ıkımızın arasındakı ılıskıye kadını mudahıl etmıyor,bende ters gelen bısı olursa lafımı soyluyorum,eskı es benım ıcın olmasada olur bır ınsan sonucta
kısacası erkekler bu konularda ısın ıcıne cocuk gırdımı hassaslasıyorlar, kadınlarda bunu cok guzel kullanıyorlar.