• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

kıskanma kıskanma tabı aslında haklısın pekı ya ne sebebten ayrılmıslar?
cok berbat bısıler varmı mesela ?
ve esının aılesıyle ne kadar yakın oturuyorlar ben yazma seklınızden anladıgım kadarıyla esınızı yalnız gondermekten zıyade bıraz akrabalarlada gıdıs gelıs yapmak ıstıyorsunuz
yanı ne alaka bılemedım ama esınız acaba sızın kızınızı ıstemıyor olabılırmı? yanı baska turlu bı mantıgı yok bu ısın ve geneldede erkekler kadınları pek dınlemez hele hele eskı kadınları
Eski eşiyle kadının ilgisizliği.pasaklılığı yüzünden ayrılmışlar. Eşimle ilk evlendiğimizde ipini koparmış gibi yemek yerdi. Evliiği süresinde bir kap sıcak yemek görmemiş. Ütülü bir gömlek giymemiş. Eşimin anne ve babası yok. çok olmuş vefat edeli. o yüzden sıcak bir yuva hasreti duymuş. Ama olmamış. Birde eşim boşanma davası açtıkça kadın intihar etmiş.
Ben oraya giderken zaten kızımı götürmeyeceğim. Yaz tatili olduğu için kızım babasına gidecek.
Eşimin onu dinlemesinin tek sebebi kızını göstermemekle tehtid etmesi.
Ben de hayatımı kendim şekillendirmek isterim elbet. Akrabalarla görüşmek, yıllık izinlerimi eşimin memleketinde geçirmek isterim. Zaten mevzuu çocuk olmasa asla taviz vermezdim. ama eşimede çocuklarada kıyamıyorum. ama bu engellemeyide kendime yediremiyorum.
hatta kadın ortak tanıdıklara diyormuş. Ben bu ilçede yaşadıkça göreceksiniz cansucanım bu şehir sınırlarına bile giremeyecek. İşte bunu haz-me-de-mi-yo-rumm :(

ay buarada tesekkur ederım kopuk kopuk yazılarımı sevıyormussun tesekkur ederım operım :KK70:
Bazı üyeler var böyle.hayatını kendi hayatıma benzettiğim. pek yorum yazmasamda siteye girmediğim bir gün yoktur sanırım. bende seni öperim arkadaşım.sağol varol :)

Esinizle nasil tanistiniz merak ettim yani onar evliyken tanisiyor muydunuz?

Ay çok teşekkür ederim bu mantıklı yorumunuz için. Çok güzel anlamışsınız beni ve içinde bulunduğum durumu. Sırf çirkeflik olsun diye kendi çocuğuyla tehtid eden bir kadına ne yapabilirimki ben.Gitmemek dediğiniz gibi en mantıklısı. Gizli gitmeyide ben kendime yediremiyorum.Dediğiniz gibi ben resmi nikahlı eşiyim bu adamın. Kimden neden saklanayım. Eşimide kendimide üzmekten başka işe yaramıyor düşüncelerim. Tekrar teşekkür ederim.

Bu kadın modelinden bir tane de bizde var, Allah ıslah etsin hepsini, kendi çocuklarına eziyet halindeler sürekli
Bu hırs çözümü olan bir şey değil, onu yok sayacaksın, sizinki evleniyormuş yeniden, bizim kinde o da yok, bizden başka meşguliyeti yok. Eşekten düşeni getirin misali oldum konunu okurken :))))))

annesinde kalan kızı ,size gelmiyor mu hiç? ben en çok çocukların ayrı olmalarına üzüldüm..en azından bazı dönemlerde tatilllerde bir süre sizde ,bir süre annesinde kalsalar 2 kardeş daha iyi olmaz mı?
tabii bunu düşünecek "anne" lazım..kadın kendi hırsları için çocuklarını kullanıyor ...
ben sizin yerinizde olsam,eşimi de tatlı dille ikna eder giderdim.kadının çocuğu göstermeme hakkı yok,en kötü polis zoruyla olur o işler...ayrıca kadın ancak laf söylüyor bence icraata dökemez..

Eski eşiyle kadının ilgisizliği.pasaklılığı yüzünden ayrılmışlar. Eşimle ilk evlendiğimizde ipini koparmış gibi yemek yerdi. Evliiği süresinde bir kap sıcak yemek görmemiş. Ütülü bir gömlek giymemiş. Eşimin anne ve babası yok. çok olmuş vefat edeli. o yüzden sıcak bir yuva hasreti duymuş. Ama olmamış. Birde eşim boşanma davası açtıkça kadın intihar etmiş.
Ben oraya giderken zaten kızımı götürmeyeceğim. Yaz tatili olduğu için kızım babasına gidecek.
Eşimin onu dinlemesinin tek sebebi kızını göstermemekle tehtid etmesi.
Ben de hayatımı kendim şekillendirmek isterim elbet. Akrabalarla görüşmek, yıllık izinlerimi eşimin memleketinde geçirmek isterim. Zaten mevzuu çocuk olmasa asla taviz vermezdim. ama eşimede çocuklarada kıyamıyorum. ama bu engellemeyide kendime yediremiyorum.
hatta kadın ortak tanıdıklara diyormuş. Ben bu ilçede yaşadıkça göreceksiniz cansucanım bu şehir sınırlarına bile giremeyecek. İşte bunu haz-me-de-mi-yo-rumm :KK43:

bence boşanma nedenleri başka aldatma fln olmasın sakın
kadında tehdit ediyor olmasın ne bileyi aklıma bu geldi

ben konu sahibini haklı gördüm.

lütfen kendiniz konu açmış gibi düşünün ve siz bu olayı yaşamış gibi davranın.kıskanç biri değilim ve öyle kocişim de kocişim modunda da takılmam ancak bende bu durumda eşimle beraber gitmek isterim.ortada eski eşin alınacağı, kızacağı ve olay çıkaracğı bir durum yok ki.hatta tam tersi kendi kızına annelik yaptığı için mutlu bile olmalı.burada boşanıp çocuğunu bırakıp giden başka bir adamla evlenen ve çocuğundan ÇOCUK diye bahseden çok üye gördük.konu sahibi ise ÇOCUĞUM diye bahsediyor bu bile iyi niyet göstergesi bence.

eski eşin yaptığı davranışı normal bulup konu açanı kıskanmakla vs... ile suçlamak çok daha anormal bence.

ayrılmalarına sebep sizmişşiniz gıbı geldı bı an kusura bakmayın da hanı okuduklarımdan bunu cıkardım madem herkes kendı yoluna bakmıs hayatını kurmus sızınle bı derdının olmaması lazım :KK64::KK64:

Burada bazı arkadaşlar niyeti eski eşi çıldırtmak falan diye yazmış ama hiç alakası yok. Eski eş diyor ki yeni eşin gelemez gelirse kızı göremezsin. Resmen tehdit ediyor. Konu sahibi kendi gitmek istemese yada eşi başka sebepten götürmek istemese belki bir nebze anlaşılır ama neden eski eşi yüzünden gidemesin.? Hangimizin başına gelse kabul ederiz? Biraz empati kurmak gerek. Burada mevzu kadının gezip tozma isteği değil, eski eş tarafından önüne resmen taş konması. Bana yapılsa bende aynı düşünce içerisinde olurum.

Siz haklısınız hemde sonuna kadar. Zaten çocuğu düşünmeseniz çoktan gemileri yakıp nolursa olsun geliyorum derdiniz. Eski eş sanırım hazmedememiş. Ama yapacak birşey yok siz evlenmişsiniz. Bırakın kendi kendini yesin. Muhattap alıp sözlerine alınırsanız kendini daha fazla birşey zanneder.

konu kıskançlık değil bana göre..yani nikahlı kocamın eski karısı istedi diye,memleket gitmekten vazgeçmem...kim ki o ne hakla bir de herkeslere o bu sınırlara giremez falan der...hiç ağzını açan yok mu bu kadına,,sen de evlendin ne işin olur kadınlar diye???

konu kıskançlık değil bana göre..yani nikahlı kocamın eski karısı istedi diye,memleket gitmekten vazgeçmem...kim ki o ne hakla bir de herkeslere o bu sınırlara giremez falan der...hiç ağzını açan yok mu bu kadına,,sen de evlendin ne işin olur kadınlar diye???

üstelik eski eş de evlenmiş sanırım yani o da kendi hayatını kurmuş.ne kin ne öfkeymiş arkadaş.

asıl hata koca da,alacak eşini takacak koluna gidecek memleketine.

ayrıldıktan sonra çocukları silah olarak kullanan anne ve babalardan tiksiniyorum.

tabi insan inadına gitmek ister ego tatmini için ama;

eşim de gelmemi istemiyorsa ve üstelik gittiğin yer de eşinin ailesinin şehri yani onları görmeye gideceksiniz.

ve en önemlisi de eşim de gelmemi istemiyorsa ki benim muhatabım eşimdir....

tüm bunlara rağmen gururumu ezip de sırf inat olsun diye gitmem.

bir de şöyle bir şey var ki çok önemlidir... insan psikolojisi şöyledir,sen gitmek istedikçe eşin yok der ama sen gitmek istemez ve umursamaz bir tavırda olursan yani şöyle,amaaaaaaaaan senin ailen senin çocuğun banane git gör gibi umursamaz bir tavır içinde olursan ,bu defa da eşin illa da gelmeni isteyecektir....

Önemli olan sizin gezmeniz mi
çocuk mu anlamadım
çocuğa değer veriyorum demişsin ama zerre kadar dusunsen çocuk zarar görmesin diye keyfinden vazgecerdin
eşinde bunun farkında ki seni goturmuyormus

gerçekten konudan anladığın bu mu? sen eşini çok rahat gönderirsin, tabii kocacığım sen git eski eşinin olmadık kaprislerini çekelim kızımızla tehdit etsin biz boyun eğelim dersin dimi? hiç sanmam :KK70:

bir de kadını eşin de farkında ki bla bla diye bel altı vurmaya can yakmaya çalışıyorsun.

senin konularında sana saldıran tipler de çok haklıymış desem ne hissedersin? aynısını sen yapıyosun şu anda.

KADIN ÇOCUĞU BAHANE EDEREK RESMEN ESİNİZİN ÜZERİNDE BASKI KURUYOR.EŞİNİZİN BUNA MÜSADE ETMEMESİ GEREKİYOR ÇÜNKÜ BU İŞİN İLERİSİ VAR OKULU VAR DUGUNU VAR HANGI BIRINDE KARŞI KARSIYA GELMIYECEKSINIZ. KUSURA BAKMAYIN AMA EŞİNİZDE BİTİYOR İŞ.:mad:ARTIK ONUN KARISI SENSIN...

Gidip ne yapacaksiniz ki?

kardesler hasret giderecek, adam cocugunu gorecek, eee siz orda adamin akrabalarini dis kapinin mandallarini gorseniz ne gormeseniz ne. Adamin akrabalarina cok sevdali degilseniz bos yere cirkefe bulasmiz olacaksiniz.

Kiskanmalik bir durumunuz yok, adam kadini sevmiyor istemiyor, bosanmis bitmis gitmis.

Gecin bence, onun yerine tatile gidin. Sizin de kendi cocugunuz varmis, alin onu tatile cikin. Anne-kiz bas basa vakit gecirmek icin ne guzel firsat iste.

Back
X