- 16 Şubat 2015
- 78
- 40
- 88
- 38
- Konu Sahibi cansucanim
Eski eşiyle kadının ilgisizliği.pasaklılığı yüzünden ayrılmışlar. Eşimle ilk evlendiğimizde ipini koparmış gibi yemek yerdi. Evliiği süresinde bir kap sıcak yemek görmemiş. Ütülü bir gömlek giymemiş. Eşimin anne ve babası yok. çok olmuş vefat edeli. o yüzden sıcak bir yuva hasreti duymuş. Ama olmamış. Birde eşim boşanma davası açtıkça kadın intihar etmiş.kıskanma kıskanma tabı aslında haklısın pekı ya ne sebebten ayrılmıslar?
cok berbat bısıler varmı mesela ?
ve esının aılesıyle ne kadar yakın oturuyorlar ben yazma seklınızden anladıgım kadarıyla esınızı yalnız gondermekten zıyade bıraz akrabalarlada gıdıs gelıs yapmak ıstıyorsunuz
yanı ne alaka bılemedım ama esınız acaba sızın kızınızı ıstemıyor olabılırmı? yanı baska turlu bı mantıgı yok bu ısın ve geneldede erkekler kadınları pek dınlemez hele hele eskı kadınları
Ben oraya giderken zaten kızımı götürmeyeceğim. Yaz tatili olduğu için kızım babasına gidecek.
Eşimin onu dinlemesinin tek sebebi kızını göstermemekle tehtid etmesi.
Ben de hayatımı kendim şekillendirmek isterim elbet. Akrabalarla görüşmek, yıllık izinlerimi eşimin memleketinde geçirmek isterim. Zaten mevzuu çocuk olmasa asla taviz vermezdim. ama eşimede çocuklarada kıyamıyorum. ama bu engellemeyide kendime yediremiyorum.
hatta kadın ortak tanıdıklara diyormuş. Ben bu ilçede yaşadıkça göreceksiniz cansucanım bu şehir sınırlarına bile giremeyecek. İşte bunu haz-me-de-mi-yo-rumm