- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
- Konu Sahibi cansucanim
sen benim eşimi istemiyorsan ve çocuklardan sende olanını göstermemekle tehdit ediyorsan bende sana bendekini göstermem dese eşiniz acaba ne diyecek eski eşi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizdeki kız söyler diyo eşimde. Tabiki kötü niyetinden değil ama çocuk en nihayetinde. Ve böyle bir şey için çocuğu yalana teşvik etmek çok kötü olur. İkinci evlilikler gerçekten çok zormuş. Orta yolu bulmaya çalışmak çok zor. Teşekkür ederim fikriniz için.Şimdi çok mu küçük bu memleket.
Karşıdaki kadın sizin gittiğinizi nerden bilecek; sizdeki kız mı söyleyecek.
sonuçta başka şehirde ise eşinin o kızı alıp onunla zaman geçirme hakkı vardır; eşin gider kızı alır babaanne vs kimin evi varsa oraya getirir. Sen de kime misafir olursanız orda kalırsın; kadın bunu nasıl öğrenecek ki...
Ama kıskanmak vs olmaz boş ver niyetini bozma. Adam kadın yalnız da olsa; kurduğu düzeni bozup onunla muhatap olmazzzz
Asla söylemez öyle birşey. Kadın anneyken bizde olan kızı için hiç çaba sarfetmiyor. Ama eşim orda kalan kızı için çok üzülüyor. Ama ikisini birden alamıyoruz malesef. Hem mahkeme vermiyor. Hemde sırf şimdi benle evlendiği için eski eşi vermiyor kızı. Boşanırken ikisini birden vermeye razıymış üstelik.sen benim eşimi istemiyorsan ve çocuklardan sende olanını göstermemekle tehdit ediyorsan bende sana bendekini göstermem dese eşiniz acaba ne diyecek eski eşi ..
Aynı evde kalmayacaklar. Ama eski eşi eşimi muhakkak eve davet edecek. KAdınla zaten normal konuşma yapılamıyor. Hemen kavgaya dönüyor iş. Çocukların sağlıklı iletişimi için kavga etmek istemiyor eşim. Birde intihar etme huyuda var. Birşeye kızarsa sinirlenirse hemen intihar ediyor. Benim bildiğim 5-6 intihar olayı varKadinin amaci ne anlamadim ben ama.
Kocani hic hic anlamadim.
Neden illa o kadinin dedigini yapmasi gerekki?
Kocan onun yeni esine karisiyomuda bu kadinda sana karissin?
Kocan aynende boyle desin.
Sende benim esime karisamazsin desin.
Memlekette cocuugunu gormeye gittiginde ayni evdemi kalicaklar bi kac gun felan?
Nasil olucak?
Aynen düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Teşekkür ederim. Demekki çok yanlış değil düşüncem. Ben görüşmesine engel olmak yerine aksine annede kalan kızımızı da alalım arada. 3 kız arasında bir bağ kuralım diyorum ama annesi kabul etmiyor.
Bende sordum eşime hep. Asla barışmazdım diyor. Zaten tamemen boşanmalarından öncede boşanmak için defalarca adım atmışlar. Sorun ben değilim benim yerimde başkasıda olsa ayn sıkıntıyı yaşayacaktı eminim.ya şimdi yanlış anlamayın, acaba eşinizin karşısına siz çıkmasaydınız barışa bilme ihtimali olur muydu, sorunlu evlilik oluyor ama adamın karşısına biri çıkınca evliliği kurtarılacak durumdaysa bile bitebiliyor evlilik. eğer böyle bir durum varsa kadın haklı kesinlikle, bu geçmiş olaylar gerçi şuan ki olayda bence de gitmeyin, çocuklar için gitmeyin, eşiniz çocuğunu görsün diğeride babasını görsün bu daha önemli, kıskançlık yapılacak bir durum olmamalı zaten boşanmışlar bitmiş, siz eşinizin ailesini daha sonrada görebilirsiniz
o zamanda eski eşinin yanına yanlız gitse siz görümcenizde kalsanız bir gören olur eski eşine söylerse çocuğa eziyet eder diye korkuyor heralde ne diyeyim bilemedim.Asla söylemez öyle birşey. Kadın anneyken bizde olan kızı için hiç çaba sarfetmiyor. Ama eşim orda kalan kızı için çok üzülüyor. Ama ikisini birden alamıyoruz malesef. Hem mahkeme vermiyor. Hemde sırf şimdi benle evlendiği için eski eşi vermiyor kızı. Boşanırken ikisini birden vermeye razıymış üstelik.
Aynen size katılıyorum. Hatta diyorumki bizdeki kızı oraya bırakmadan ordakini bize alalım. Yaz tatilinde en azından bir süre kalsın. Onada izin vermiyor. Dedimya mahkeme açsak alırız velayeti büyük ihtimal. Zaten sağlık sorunlarına var sürekli intihar ediyor. Ama hem biz hem çocuklar mahkemelerde sürüneceğizBu konuda eşinizin tutumu yanlış. Böyle davranarak o kadının şuursuzca isteklerini onay vermiş oluyor. Ne demek siz giderseniz kızıyla görüştürmeyecek. Madem öyle eşiniz de tamam sen şimdi işi yokuşa sürmeye devam et, yarın bir gün eşinle aynı evde yaşamaya başlayınca bende aynı şekilde seçenek sunacağım sana, eşin o evde olduğu sürece kızını göremezsin getirmem diyeceğim. Belki yaptığının nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsın desin.
Bende diyorum ama çok küçük bir yer orası.kesin duyar kadın. duymasa bile kızımız ağzından kaçırsa. al sana kavga kıyamet.çok çirkeflik yapıyor çok bir bilseniz...o zamanda eski eşinin yanına yanlız gitse siz görümcenizde kalsanız bir gören olur eski eşine söylerse çocuğa eziyet eder diye korkuyor heralde ne diyeyim bilemedim.
Sorun ben değilim. Benim yerimde kim olsa aynı davranırdı kadın. Hep barışmak istemiş. Eşim istememiş. Tek taraflı olmuyor işte. Ben birde eşimin ailesiyle ve bizde kalan kızımızla çok iyi diyalog kurdum. Kaldıramadı sanırımsenden nıye bu kadar nefret edıyor kı kadın? onlar boşanmadan mı tanıştınız esınızle?
Sırf eski eşi rahatsız etmek için gitmek istiyorsunuz! Çok yazık. Çok mu gerekli sizin keyfi gezmeniz!arkadaşlar merhaba,
çoook uzun zamandır siteyi takip ediyorum. farklı bir isimle üyeydim de.ama bazı sebeplerden yeni üyelik almak zorunda kaldım. yani aslında özellikle bdv bölüne yazan sizleri az çok tanıyor gibiyim. benimde şimdi bir derdim var.aslında çok derdim var da dertlerden en çok canımı sıkan şimdilik bu.sizi çok sıkmadan direk konuya geçeyim.
eşimle yaklaşık 2 yıl önce ikinci evliliğimiz yaptık. eşimin 2 kızı var.biri bizimle yaşıyor biri annesinde. mahkeme öyle takdir etmiş.hatta eşi 2 kızı da eşime vermek istemiş ama mahkeme olmaz en azından biri annede kalsın demiş.benimde ilk evliliğimden 1 kızım var. eşimle kızlarımız aynı yaşta. ikisi de 10 yaşında 4.sınıfa gidiyorlar.Dördümüz bir hayat kurduk.Düşe kalka yaşayıp gidiyoruz.
Şimdiye kadar eşimin eski eşinin tahriklerine elimden geldiğince kapılmamaya çalıştım.Hatta hiç muhatap olmadım. Eşim diğer kızıyla konuşmak ve bizdeki kızımızı annesiyle görüştürmek için eski eşini arar hep. Elbette görüşecekler.
Bu arada şunu da aktarayım.Benim eski eşim evlendi çocuk bekliyorlar. Eşimin eski eşi de 1 ay önce evlendi. Düğün yapacaklarmış bir aya kadar. Yani herkes kendine bir hayat kurdu.
Fakat gelin görün ki şimdi okullar kapanınca eşim kızımızı annesine götürecek. Bize yaklaşık 8 saat uzakta eşimin memleketinde yaşıyorlar. Biz benim memleketimde yaşıyoruz. Ve eşim oraya gittiğinde birini bırakıp diğer kızını görecek. Bende onlarla memlekete gitmek istiyorum. Evlendikten sonra hiç gitmedim. Eşimin kardeşleri falan hep orada. Anca telefonla görüşebiliyoruz.Bende hem eşimle gitmek, hem akrabalarla görüşmek istiyorum. Ama eşimin eski eşi eğer bende oraya gidersem eşimi kızını göstermemekle tehdit ediyormuş. Eşimde seni götüremem dedi çıktı işin içinden. Bu zamana kadar hiç gitmedim öyle veya böyle sebeplerden dolayı.
Sırf o istemiyor diye eşimin beni götürmemesini hazmedemiyorum. Diyorum ki tamam ben senle çocuğu görmeye gelmeyeyim eltim de oturayım onuda kabul etmiyor. Şimdi yine eski eşi hem dediğini yaptırmanın hemde eşimin oraya yalnız gitmesinin tadını sonuna kadar çıkaracak.(Bu arada eşimin eski eşinin yeni eşi şuan onun yanında değil. Yani kadın yalnız yaşıyor şuan :) )
Çok canım sıkkın.Eşimle günlerdir tartışıyoruz.Kadındaki mantığı anlayamıyorum.Zaten Bir çocuğuna ben annelik ediyorum. Evladım diyorum. Diğerini göstermeyeceksin de ne olacak. Artık herkes yuvasını kurmuş ama hala benle alıp veremediği bir şey var. En çokta eşime kızıyorum beni saymıyor diye.
Siz olsanız ne yapardınız. İnatlaşır mıydınız, kabullenir miydiniz? Ne yapayım ben.
Uzun oldu yinede yardımcı olacak herkese teşekkür ederim şimdiden :)
O haklıysa o zaman bizde bizde kalan kızımızı oraya götürmeyeleim. Yeni evlendiği adamla görüşmesin diye. Kısasa kısas yapalım. İyice kopsun bağlar. Ben bunu istemiyorumki. Çocuklar iki taraflada sağlıklı görüşebilsinler istiyorum. Benim kızım eski eşimle ve onun eşiyle gayet sağlıklı bir şekilde görüşüyor. Hatta şimdi birde kardeşi olacak babasından ve yeni eşinden. Yani olunca oluyor sağlıklı ilişkiler. ama bu kadınla bunu bir türlü sağlayamadıkevlenirken bütün bu olacakları göze almanız gerekirdi.kadın da kendince haklı.
Aynen size katılıyorum. Hatta diyorumki bizdeki kızı oraya bırakmadan ordakini bize alalım. Yaz tatilinde en azından bir süre kalsın. Onada izin vermiyor. Dedimya mahkeme açsak alırız velayeti büyük ihtimal. Zaten sağlık sorunlarına var sürekli intihar ediyor. Ama hem biz hem çocuklar mahkemelerde sürüneceğiz
Siz olayı anlayamamışsınız. Çok yüzeysel bakmışsınız olaya. Canınız sağolsun. Teşekkürler...Sırf eski eşi rahatsız etmek için gitmek istiyorsunuz! Çok yazık. Çok mu gerekli sizin keyfi gezmeniz!