Sen ordan yazdin burdan benim basim ağrıdı. Anne baba dahi olsa ortada bi yanlislik varsa hayir denilebilmeli.
Bu kadar üzülme. Bazi insanlar gerçekten saka gibi. Bazen konulara fake denilip inanasi gelmiyor ya insanin, valla sizinkiler icinde ayni hissiyattayim. Var mi boyle insanlar gercekten diye.
Aile adi altinda boyun eğip sessiz kalmadigin icinde ayrica tebrik ederim seni.
Ailen bugun sana yazıklar olsun diyor ama gün gelecek devran dönecek bunu asla unutma.
Ogluslari da hep bekar kalmayacak sonucta.
Inan benimde sabahtan beri mideme kramp girdi ya. Açtım teyzemë anlattım o bile dedi ki " sana böyle bişeyi teklif etmeleri dahi çirkin, hayır yani senin kal demen , onun da yok abla rahatsız etmeyeyim demesi gerek " dedi...
Inan hastayım ama hastalığımi unuttum ya.
Şimdi eşyalarını topluyorlar pek kıymetli ogluslarinin. Beni mecbur kabul edecek diye düşünüyorlar di ama umduklari gibi olmadı. Kotu olan ben oldum tabiki kalsın demiş olsaydım benden iyisi yoktu şimdi. .
Ama ne olursa olsun Anne baba olarak bana yaziklar olsun demek yerine " kızım istemeyebilirsin sonuçta eşin de var yani ama siz kardessiniz bu böyle olmaz kardeşin arada gidip gelsin kusmeyin " demeleri gerekmez miydi? Şimdi çıkarken annem bi laf daha vurur eminim.
Ama diyorum ya umrumda değiller bunlar zerre kadar beni dusunmuyorlar ya tek dertleri ogluslari. Benim yuvammi yıkılmış esimle aram mi bozulmuş hiiiiicc umurlarinda değil. .
Bende olmaz dedim ya. Şimdi gururlu aile oldular . Yuzune dahi bakmadiklari esimden nasıl böyle biseu isteyebiliyolar hayret ya.
Şimdi benimde yüzüme bakmiyolar.
Inan başkası anlatsa bende inanmam yuh derim ama var böyle insanlar . Öyle cimri ler ki. Annem ne yapmış biliyor musun
Hani patates yemeği olur ya hani yenmez kalır mesela. Hah işte onun patatesini 2 gün önce akşamdan kalan salata ile karıştırmis kahvaltı masasına koymuş yiyin diye
O derece kötü bi görüntü.
Eşimin midesi kalktı masadan kalkip gitti aynen bende öyle .
Düşün bunu yapanlar para ixin neler yapmaz.
Neyse şimdi ev tuttular ogullarina eşyalarını tasiyolar gidiyorlar ben yine yalnızlığa mahkum ama dedim ya lazım değil böyle ana baba