• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

kaldi2sene kaldi2sene , güncellemeni yeni gördüm canım çok sevindim senin adına odana girip ağlayacağına yap kahveni uzat ayaklarını ohh kurtuldum de, eşin gelince de öp sarıl hayatınıza şükredin
Canim Sağol ama evimden nasıl uzak tutarım onu dusunuyom şu an
Bide bu yuzsuz 2 ay sonra çıkar gelir kalacam diye gözünü para bürümüş
Ne yapıcam onu düşünüyorum acindirir kendini

Eşin haklı oldugu kadar annen ve baban tıpkı bir ergen gibi davranmislar. Kardesin senin evinde kalmak istediginde once anne ve babanın "hayir olmaz" diye ağırlıklarini koymasi lazimdi. :KK20:
Nerde bende öyle ana baba
Bende kiler pehhhh bi nane olmaz
Oğulları atlayın köprüden dese atarlar kendilerini yani o derece

Basligi gorunce esinize konuyu okuyunca.ailenize.kizdim esiniz yerden goğe.kadar hakli.misafir.degilki bu.surekli kalcak 1.hafta.1.ay tamamda.surekli olmaz aileniz.sizi hic dusunmemis doğrusu bosverin esinizle araniz iyiyse

Uzak dur mesafeni koy , eşim boşanacak benden de ki bence gerçekten boşanır, eşinin yerinde ben olsam başlarım Aşkın'a der terk ederdim evi aklını başına al senin ki KARDEŞ değil asalak ne Demiş ünlü düşünür Serdar Ortaç ^ hayatından mikropları at^

Şu an benimle konuşmuyolar dedim ya kalsın dese idim benden iyisi yoktu onlara
Ne tuhaf insablar ya
Bi oğlu rahat edecek diye kızının huzurunu kaçırmak ta hiçbi sakinca görmüyorlar
aynen ne kıymetli oğulları varmış oğullarının mutluluğu için seni hiçe sayanlara sende ona göre davran bundan sonra

Nerde bende öyle ana baba
Bende kiler pehhhh bi nane olmaz
Oğulları atlayın köprüden dese atarlar kendilerini yani o derece

Valla canim bizim buralarda bir laf var "kardeşten karın yakin agizdan burun yakin" derler o hesap esinle hic arani soğutma önünde sonunda sana mum olutlar hele bide o kadar değer verdikleri ogullari hayirsiz bir gelin bulursa varyaaaaa offfff Allah yardim etsin o zaman işte :KK4:

Bi sogukluk cikar eve geldiginde kapiyi acma mesela denk gelmemeye calis bu ailenin sana faydasi yok canim ..

Inan benimde sabahtan beri mideme kramp girdi ya. Açtım teyzemë anlattım o bile dedi ki " sana böyle bişeyi teklif etmeleri dahi çirkin, hayır yani senin kal demen , onun da yok abla rahatsız etmeyeyim demesi gerek " dedi...
Inan hastayım ama hastalığımi unuttum ya.
Şimdi eşyalarını topluyorlar pek kıymetli ogluslarinin. Beni mecbur kabul edecek diye düşünüyorlar di ama umduklari gibi olmadı. Kotu olan ben oldum tabiki kalsın demiş olsaydım benden iyisi yoktu şimdi. .
Ama ne olursa olsun Anne baba olarak bana yaziklar olsun demek yerine " kızım istemeyebilirsin sonuçta eşin de var yani ama siz kardessiniz bu böyle olmaz kardeşin arada gidip gelsin kusmeyin " demeleri gerekmez miydi? Şimdi çıkarken annem bi laf daha vurur eminim.
Ama diyorum ya umrumda değiller bunlar zerre kadar beni dusunmuyorlar ya tek dertleri ogluslari. Benim yuvammi yıkılmış esimle aram mi bozulmuş hiiiiicc umurlarinda değil. .
Bende olmaz dedim ya. Şimdi gururlu aile oldular . Yuzune dahi bakmadiklari esimden nasıl böyle biseu isteyebiliyolar hayret ya.
Şimdi benimde yüzüme bakmiyolar.
Inan başkası anlatsa bende inanmam yuh derim ama var böyle insanlar . Öyle cimri ler ki. Annem ne yapmış biliyor musun
Hani patates yemeği olur ya hani yenmez kalır mesela. Hah işte onun patatesini 2 gün önce akşamdan kalan salata ile karıştırmis kahvaltı masasına koymuş yiyin diye
O derece kötü bi görüntü.
Eşimin midesi kalktı masadan kalkip gitti aynen bende öyle .
Düşün bunu yapanlar para ixin neler yapmaz.
Neyse şimdi ev tuttular ogullarina eşyalarını tasiyolar gidiyorlar ben yine yalnızlığa mahkum ama dedim ya lazım değil böyle ana baba

Annenle baban kardeşinin etkisindeler. Sizde kalmanin mantikli olduguna inandirmis onlari. Hipnoz edilmis gibi geldiler bana. Teyzenle paylasman iyi olmus. Konusu acilinca oda yaptiklarinin yanlis oldugunu elbet soyler.
Ya bende zamaninda annemlebuna benzer cok sorun yaşadım. Çünkü onun yanlis dusuncelerine evet demedim. Hani adalatse annemi bile tanimayanlardanim.
Sonra ne oldu. Simdi cok iyiyiz. Onun icin icinde buyutme bu durumu.
Onlarda elbet birgün anlayacaklar egriyi dogruyu.

Ev ustune ev olmaz. Annen baban ve kardesin haksiz. Takma kafana. Misafir etmek ayri, devamli yatili olmak ayri. Ozel hayat yok, mahrem yok olmaz ki zaten.

Bu tarz anne babalari anlamiyorum. Benim babam icinde erkek evlatlari ayri. Nedense!!!!

O kadar güzel yazmışsın ki. Aynen suç anne ve babam da. Sus diyemiyorlar. o ne dese tamam oğlum olur oğlum. Benden de aynısını soylememi bekliyorlar. Ben Hayır deyince de benden kötüsü olmuyor. Inan bugüne kadar onun için yapmadığım şey kalmadı. Kaç kişiye ağız egdim sırf o rahat etsin diye. Yapmadığım kalmadı. 40 yil sırtında tasi ama 1 gün indir senden kotusu olmaz yazmış bi arkadas aynen öyle ya.
Beyefendi patron mus kendisine patron gibi davranilsin istiyormuş . Annem de diyor ki onu da öyle kabul edeceksin o öyle bir çocuk. Gel de delirmë .
Bu çocuğu evimden uZak tutmam lazım çok Açıkgöz çok uyanik. Kardesim olmasa tiksinirim o derece. Bu karakterde insandan.
Zaten anne babamı gözden çıkardım onu da çıkarırım çok ta mesele değil. . Sırf erkek çocuk olduğu için hayatım boyunca bu bana Ya satılan sacmaliklar
Umarim bi gün bi dirsek yer de görürüm onları
Ay çok şukur canım vallahi ben çıldırdım burda....

canim uzulme..gozyaslarina yazik..
anne baba olduklari icin uzerinde sonsuz hakka sahip degiller.
islerine gelmeyen bisey oldugunda seni siliyorlarsa zaten cikarlari icin yanindalarmis demek.
olayin uzerine gitme,esinle birbirinize kenetlenin..
hersey durulunca konusmayi denersin,baktin hala kapris yapiyorlar usteleme bosver gitsin..
elbet hatalarini anlayacaklardir.

anlayacaktır annenle baban. inşallah. ama anlamazlarsa da hiç sallama. kimseyi ezme kimseye de kendini ezdirme. hak yeme hakkını da yedirme. bu kadar. kardeşin konusunda asla geri atma. yardım bile etme. çok ayıp etmiş sana. senden yemek bekler temizlik iş bekler. bence sana taşınamasa bile( ki deneyecektir yine) umudunu kesince sana yakınlık gösterip senden çıkarları olacaktır. yüz verme. gerektiğinde sen bana çok ayıp ettin üzdünüz beni annemleri doldurdun bu zamana kadar sırf erkeksin dıye ayrıldın ailede ben sana o kadar iyilik ettim sen nankörsün artık yapmayacagım az ye kendine hizmetçi tut kardeşim deyiverin.
sakın saçma vicdan yapmayın. bıraz acımasız olun bu tiplere. her zaman. yeni evlisiniz. eşinizle muhabbetinizi bozmayın eskitmeyin. sanırım iyi bi eşiniz var. yogun da çalışıyor. eşinizle ilgilenin. asla ama asla eşiniz dahil kendinizi bu kadar ezdirmeyin hakkınızı yedirmeyin. her şey karşılıklıdır. arkadaşlık aşk kardeşlik. tek taraflı olmaz. sevgi anlayış verilir alınır.tek karşılıksız sevgı evlat sevgısı derler. ama annenizin terazisi şaşmış. umarım düzelir. şehzade yetiştirdiklerini sanıyo bazı anneler. adam olsun tahta oturtacak mübarek. çok sinirleniyorum. ya annecim sen kadınsın ya kadın. ne bu erkek sevdası. kendini de küçük görmek aşagıda görmek bu.

anlayacaktır annenle baban. inşallah. ama anlamazlarsa da hiç sallama. kimseyi ezme kimseye de kendini ezdirme. hak yeme hakkını da yedirme. bu kadar. kardeşin konusunda asla geri atma. yardım bile etme. çok ayıp etmiş sana. senden yemek bekler temizlik iş bekler. bence sana taşınamasa bile( ki deneyecektir yine) umudunu kesince sana yakınlık gösterip senden çıkarları olacaktır. yüz verme. gerektiğinde sen bana çok ayıp ettin üzdünüz beni annemleri doldurdun bu zamana kadar sırf erkeksin dıye ayrıldın ailede ben sana o kadar iyilik ettim sen nankörsün artık yapmayacagım az ye kendine hizmetçi tut kardeşim deyiverin.
sakın saçma vicdan yapmayın. bıraz acımasız olun bu tiplere. her zaman. yeni evlisiniz. eşinizle muhabbetinizi bozmayın eskitmeyin. sanırım iyi bi eşiniz var. yogun da çalışıyor. eşinizle ilgilenin. asla ama asla eşiniz dahil kendinizi bu kadar ezdirmeyin hakkınızı yedirmeyin. her şey karşılıklıdır. arkadaşlık aşk kardeşlik. tek taraflı olmaz. sevgi anlayış verilir alınır.tek karşılıksız sevgı evlat sevgısı derler. ama annenizin terazisi şaşmış. umarım düzelir. şehzade yetiştirdiklerini sanıyo bazı anneler. adam olsun tahta oturtacak mübarek. çok sinirleniyorum. ya annecim sen kadınsın ya kadın. ne bu erkek sevdası. kendini de küçük görmek aşagıda görmek bu.
Aynen öyle valla az daha büyüsün
Tahta geçecek paşam
Hareketleri bi görsen sinir olursun ya
Aklımda tutacağım beni karnimin yumuşak yerinden yakalamasina izin vermeyeceğim bu defa..
Unutmayacağım bunları. . Ben hastayım hala ve defolup ogullarina tuttukları eve gittiler beni aramaya dahi tenezzül etmediler. . Ateşim var yatıyorum esim gece calisiyor tek basimayim biliyorlar ama umurlarinda dahı değil ........
Cok zoruma gitti neden böyle bi aile ya neden..

kafanı dinle. moral bozuklugu daha hasta eder. derin nefes al güzel bi müzik aç ne bileyim ılık bi duş al. keyif yap. için huzur dolsun. suçluluk duyma. yat dınlen. olmasınlar boşver. aç bi film yat kardeşinin yattıgı salona. ohhh.

Back