• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Lafa geldi mi en mükemmel aile onlar en iyi anne baba onlar . Eşimi istemiyorlar zaten hala oğlu ile evlendirmek istediler ben kabul etmemistim babamın tek derdi kendi dediğinin yapılması hayatta..
Dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler . Eşim dedi ki ya neden haber vermiyorlar sen evli sin dedi .. hiç umurlarinda degul ama ben utanıyorum söylemeye artık. .
Oğullarına ev aldılar . Ama benim esimi asla sevmedilet kabul etmediler boşan deyip durdular . Sürekli hamile olmamdan korkuyorlar ya sorsan bana çok mükemmel aile onlar ..
Bende vicdan azabı çekiyorum onlar böyle konuşunca ..

Sizi ayırmayı bu kadar istiyorlarsa, boşanıp başkasıyla evlenmenizi istiyorlarsa, bu işleri de o yüzden yapıyor olma ihtimalleri var mı? Günahlarını almak istemem, bilemeyiz. Ama siz yine de çok dikkatli olun. Vicdan azabı çekmeniz gerçekten çok saçma. Başka bir cevabımda da yazdım. Sizi ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde ezebilirler. Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi?

Son düzenleme:
Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok

Arada kalacak bir durum yok
Tabi ki kocanız haklı
Hayır diyip kestirip atın
Niye uzatıyorsunuz ki
Kaç yıl yaşayacak sizinle ?
1-2 ay olur ama işe girecek kazık kadar herif
Para için kendini satacak hale nasıl geldi bu çocuk

Tabii ki eşin haklı. Ben şuna inanırım; tamam aile candır kandır. Ama aynı yatağı kocanla paylaşıyosun. Dört duvarın içinde ömrünü harcayacağın insan kocan. Kocanla olan yuvadır senin ailen. Malesef artık önceliğin eşin yuvan Allah nasip ederse çocukların olcak. Ailen naparsa yapsın eşini dinlemelisin. Ki eşin çok haklı. Annen baban ve kardeşin haklı değil. Boşuna araya sıkıştırma kendini. Yuvanızda kardeşini istemiyorsa eşin bitmiştir. Ki ne işi var ? Eşinin kızkardeşi/erkek kardeşi yerleşse size hoş mu? Ailene bunu söyle. Yarın öbürgün oda getirse naparım de? Açıkcada söyle, çok üzgünüm ama eşim istemiyor de.

Kızlar hepiniz çok haklisiniz
Bendr söyledim dediginiz gibi olmaz dedim
Annem be var ki o senin kardeşin diyor
Babam da kalsın diyor
Kimse eşime bir laf demiyor adam yerine koymüyo
Istemiiyorum dedim diye kardeşim sinirlendi sen zor durumda olsan ben seni alırdım evime dedi . Bende dedim ki iyi de sen zor durumda değilsin ki 3400 tl maaşın var Araban var dedim
Arabayı yukseltmek için para lazım zaten bu ev ben olsam da olacak olmasam da o yüzden bi de size para mı verecem dedi
Yuh dedim kesinlikle kalmayacaksin sen dedim neyse kalk baba sinirim bozuldu ne kıymetli evin varmış dedi kalkıp gittiler benimle konuşmuyolar şu an

8 ha ayrıca kardeşim aşırı dağınık ve pis bir insan
Biz sigara icmeyiz ama kardeşim şu an evin ğer yerinde fosur fosur sigara iciyor ev dumanalti resmen.
Salonda tv var diye salonda yatıp kalkıyor resmen orayı zapdetti
Giremiyoruz boxerle yattığı için
Eşim polis 12 24 çalışıyor eve sadece uyumak ixin geliyor onda da kardeşim salonu zapdettigi için şu an yatak odasında mahsur kaldık

Babam da kalsın diyor
Istemiiyorum dedim diye kardeşim sinirlendi sen zor durumda olsan ben seni alırdım evime dedi . Bende dedim ki iyi de sen zor durumda değilsin ki 3400 tl maaşın var Araban var dedim
Arabayı yukseltmek için para lazım zaten bu ev ben olsam da olacak olmasam da o yüzden bi de size para mı verecem dedi
Yuh dedim kesinlikle kalmayacaksin sen dedim neyse kalk baba sinirim bozuldu ne kıymetli evin varmış dedi kalkıp gittiler benimle konuşmuyolar şu an
Konuşmazlarsa konuşmasınlar. Hiç bir haklı yanları yok. Eşinize olan tavırları ailenizin ortada. Kardeşinizde ortada. Boşuna dert etme valla aklın varsa takma kafaya. Kocanla huzurluca otur evinde. İki gün sonra yie konuşurlar merak etme, azcık arsızlık var onlarda belli.
Benim ailem eşime tek laf edemez mesela. Ettirmem. Allaha şükür severler birbirlerini zaten ama ufacık bi laf olsa keser atarım. Aynı yastığı anamla babamla değil kocamla paylaşıyorum çünkü.

Ne demek ev yok yüzsüzler
Koskoca şehirde ev mi yok
Yok diyorlar
Güvenli değilmiş bilmem ne
Benim yanımda kalırsa içleri rahat edermiş
Ben ütüsünü filan da yaparmisim
Ben çalışıyorum kendime zor yetişiyorum diyorim ama anlamadı lar
Şimdi çekip gittiler
Ben kötü evlat oldum yine

Babam da kalsın diyor

Yuh yüzsüze bak

istenmediği evde kalmak için bu ısrar niye anlayamadım bir türlü..
yüzsüzlük hafif kalıyor ..
hem eşinizi istemiyorlar hemde eşinizden beslenecekler iyiymiş..

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar
Bencede eşin hakli kendine ev tutsun

istenmediği evde kalmak için bu ısrar niye anlayamadım bir türlü..
yüzsüzlük hafif kalıyor ..
hem eşinizi istemiyorlar hemde eşinizden beslenecekler iyiymiş..
Söyledim ya para biriktirmek ixin
Tek derdi bedava yaşamak

Valla eşimde bi ara kardeşinden için ayını dedi bende istemedim. Misafir olarak gelir gider ama daimi kalması olmaz. Annenin babanin ve kardeşinin yaptığı çok yanlış. Bencilce

Çok canım sıkkın. ..
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar
Valla ben olsam bende kabul etmem annende bu kadar dusuncesiz davranmasin. Evli evine koylu koyune diye bosuna dememisler senin kendi ailen var artik ev ustune ev olmaz esin cok hakli al kardesini anneni karsina konus sen kiramiyorum diyorsan eşinin kabul etmedigini soyle.

Hadi kardeşin menfaat pesinde annenle babanin yasadigi akil tutulmasinin sebebi nedir hiç anlamadim.
Araba modeli yukseltmek icin asalak gibi yasamaya calisan kardesinden allah tüm bekar kardeslerimi korusun. Amin.
Dedim ya oğulları Ni düşünüyorlar sadece

Babam da kalsın diyor
Isabet olmuş bence. Yatılı olarak kayınbiraderiniz gelip kalsaydıda aynı şeyi söylerdik. İmkan olmasa gelsin kalsın ama maaşı,arabası olan insan,gayette geçinebilir,neden bu ısrar? Ailenizin tavrıda yanlış, kardeşiniz ısrar etse,anne/babanızın olmaz demesi gerekiyordu sonuçta sadece siz yaşamıyorsunuz o evde,eşinizde var ,o istemiyorsa zaten oluru yok bu isin

Isabet olmuş bence. Yatılı olarak kayınbiraderiniz gelip kalsaydıda aynı şeyi söylerdik. İmkan olmasa gelsin kalsın ama maaşı,arabası olan insan,gayette geçinebilir,neden bu ısrar? Ailenizin tavrıda yanlış, kardeşiniz ısrar etse,anne/babanızın olmaz demesi gerekiyordu sonuçta sadece siz yaşamıyorsunuz o evde,eşinizde var ,o istemiyorsa zaten oluru yok bu isin
Son durumu yazdım bakar misiniz ilk sayfada

Dedim ya oğulları Ni düşünüyorlar sadece

Sen ordan yazdin burdan benim basim ağrıdı. Anne baba dahi olsa ortada bi yanlislik varsa hayir denilebilmeli.
Bu kadar üzülme. Bazi insanlar gerçekten saka gibi. Bazen konulara fake denilip inanasi gelmiyor ya insanin, valla sizinkiler icinde ayni hissiyattayim. Var mi boyle insanlar gercekten diye.
Aile adi altinda boyun eğip sessiz kalmadigin icinde ayrica tebrik ederim seni.
Ailen bugun sana yazıklar olsun diyor ama gün gelecek devran dönecek bunu asla unutma.
Ogluslari da hep bekar kalmayacak sonucta.

Back