Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Sizi ayırmayı bu kadar istiyorlarsa, boşanıp başkasıyla evlenmenizi istiyorlarsa, bu işleri de o yüzden yapıyor olma ihtimalleri var mı? Günahlarını almak istemem, bilemeyiz. Ama siz yine de çok dikkatli olun. Vicdan azabı çekmeniz gerçekten çok saçma. Başka bir cevabımda da yazdım. Sizi ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde ezebilirler. Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi?

Son düzenleme:

Arada kalacak bir durum yok
Tabi ki kocanız haklı
Hayır diyip kestirip atın
Niye uzatıyorsunuz ki
Kaç yıl yaşayacak sizinle ?
1-2 ay olur ama işe girecek kazık kadar herif
Para için kendini satacak hale nasıl geldi bu çocuk

Tabii ki eşin haklı. Ben şuna inanırım; tamam aile candır kandır. Ama aynı yatağı kocanla paylaşıyosun. Dört duvarın içinde ömrünü harcayacağın insan kocan. Kocanla olan yuvadır senin ailen. Malesef artık önceliğin eşin yuvan Allah nasip ederse çocukların olcak. Ailen naparsa yapsın eşini dinlemelisin. Ki eşin çok haklı. Annen baban ve kardeşin haklı değil. Boşuna araya sıkıştırma kendini. Yuvanızda kardeşini istemiyorsa eşin bitmiştir. Ki ne işi var ? Eşinin kızkardeşi/erkek kardeşi yerleşse size hoş mu? Ailene bunu söyle. Yarın öbürgün oda getirse naparım de? Açıkcada söyle, çok üzgünüm ama eşim istemiyor de.

Kızlar hepiniz çok haklisiniz
Bendr söyledim dediginiz gibi olmaz dedim
Annem be var ki o senin kardeşin diyor
Babam da kalsın diyor
Kimse eşime bir laf demiyor adam yerine koymüyo
Istemiiyorum dedim diye kardeşim sinirlendi sen zor durumda olsan ben seni alırdım evime dedi . Bende dedim ki iyi de sen zor durumda değilsin ki 3400 tl maaşın var Araban var dedim
Arabayı yukseltmek için para lazım zaten bu ev ben olsam da olacak olmasam da o yüzden bi de size para mı verecem dedi
Yuh dedim kesinlikle kalmayacaksin sen dedim neyse kalk baba sinirim bozuldu ne kıymetli evin varmış dedi kalkıp gittiler benimle konuşmuyolar şu an

8 ha ayrıca kardeşim aşırı dağınık ve pis bir insan
Biz sigara icmeyiz ama kardeşim şu an evin ğer yerinde fosur fosur sigara iciyor ev dumanalti resmen.
Salonda tv var diye salonda yatıp kalkıyor resmen orayı zapdetti
Giremiyoruz boxerle yattığı için
Eşim polis 12 24 çalışıyor eve sadece uyumak ixin geliyor onda da kardeşim salonu zapdettigi için şu an yatak odasında mahsur kaldık

Konuşmazlarsa konuşmasınlar. Hiç bir haklı yanları yok. Eşinize olan tavırları ailenizin ortada. Kardeşinizde ortada. Boşuna dert etme valla aklın varsa takma kafaya. Kocanla huzurluca otur evinde. İki gün sonra yie konuşurlar merak etme, azcık arsızlık var onlarda belli.
Benim ailem eşime tek laf edemez mesela. Ettirmem. Allaha şükür severler birbirlerini zaten ama ufacık bi laf olsa keser atarım. Aynı yastığı anamla babamla değil kocamla paylaşıyorum çünkü.

Ne demek ev yok yüzsüzler
Koskoca şehirde ev mi yok
Yok diyorlar
Güvenli değilmiş bilmem ne
Benim yanımda kalırsa içleri rahat edermiş
Ben ütüsünü filan da yaparmisim
Ben çalışıyorum kendime zor yetişiyorum diyorim ama anlamadı lar
Şimdi çekip gittiler
Ben kötü evlat oldum yine

Yuh yüzsüze bak

istenmediği evde kalmak için bu ısrar niye anlayamadım bir türlü..
yüzsüzlük hafif kalıyor ..
hem eşinizi istemiyorlar hemde eşinizden beslenecekler iyiymiş..

Bencede eşin hakli kendine ev tutsun

istenmediği evde kalmak için bu ısrar niye anlayamadım bir türlü..
yüzsüzlük hafif kalıyor ..
hem eşinizi istemiyorlar hemde eşinizden beslenecekler iyiymiş..
Söyledim ya para biriktirmek ixin
Tek derdi bedava yaşamak

Valla eşimde bi ara kardeşinden için ayını dedi bende istemedim. Misafir olarak gelir gider ama daimi kalması olmaz. Annenin babanin ve kardeşinin yaptığı çok yanlış. Bencilce

Valla ben olsam bende kabul etmem annende bu kadar dusuncesiz davranmasin. Evli evine koylu koyune diye bosuna dememisler senin kendi ailen var artik ev ustune ev olmaz esin cok hakli al kardesini anneni karsina konus sen kiramiyorum diyorsan eşinin kabul etmedigini soyle.

Hadi kardeşin menfaat pesinde annenle babanin yasadigi akil tutulmasinin sebebi nedir hiç anlamadim.
Araba modeli yukseltmek icin asalak gibi yasamaya calisan kardesinden allah tüm bekar kardeslerimi korusun. Amin.
Dedim ya oğulları Ni düşünüyorlar sadece

Isabet olmuş bence. Yatılı olarak kayınbiraderiniz gelip kalsaydıda aynı şeyi söylerdik. İmkan olmasa gelsin kalsın ama maaşı,arabası olan insan,gayette geçinebilir,neden bu ısrar? Ailenizin tavrıda yanlış, kardeşiniz ısrar etse,anne/babanızın olmaz demesi gerekiyordu sonuçta sadece siz yaşamıyorsunuz o evde,eşinizde var ,o istemiyorsa zaten oluru yok bu isin

Son durumu yazdım bakar misiniz ilk sayfada

Dedim ya oğulları Ni düşünüyorlar sadece

Sen ordan yazdin burdan benim basim ağrıdı. Anne baba dahi olsa ortada bi yanlislik varsa hayir denilebilmeli.
Bu kadar üzülme. Bazi insanlar gerçekten saka gibi. Bazen konulara fake denilip inanasi gelmiyor ya insanin, valla sizinkiler icinde ayni hissiyattayim. Var mi boyle insanlar gercekten diye.
Aile adi altinda boyun eğip sessiz kalmadigin icinde ayrica tebrik ederim seni.
Ailen bugun sana yazıklar olsun diyor ama gün gelecek devran dönecek bunu asla unutma.
Ogluslari da hep bekar kalmayacak sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…