• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Biz eskiden olsa kardesinize kadin derdik. Bu ne bicim erkek ya?ablamin huzurunu kaciricam resmen diye dusunur ben giderdim. Ailenizden yuz bulmus. Ailenizde dusuncesiz. Bence ailenizle de siniri asmayin. Bu ne insan kullanmak?? Cok sinirleniyorum boyle paragozlere

dipnota kadar okudum canım
anne ve babanızı alın sadece şu cümleyi söyleyin
EV EV ÜSTÜNE OLMAZ
KONU KAPANMIŞTIR DİYİN
tecrübelerin karşı söylüyorum

bence hiç birşeyi kafana takma
insanların istediklerini yapmazsan kötüsündür
sen istediğini yaptığın için üzülmemelisin bence
aksine kendine öz güvünenin geldiği için
mutlu olmalısın

Söz konusu gelinin erkek kardeşi değil de damadın kız kardeşi olsaydı annen demediği
lafı bırakmazdı ama eminim.

Büyük bencillik valla.

Eşin haklı.

Herkes evine geldiğinde rahat etmek ister.
Koca kazık olmuş size güvenip mi o şehri yazmışlar.

Kursun kendi düzenini.
Eşine de onun ailesine de laf vermesin kimse.

Söz konusu gelinin erkek kardeşi değil de damadın kız kardeşi olsaydı annen demediği
lafı bırakmazdı ama eminim.

Büyük bencillik valla.

Eşin haklı.

Herkes evine geldiğinde rahat etmek ister.
Koca kazık olmuş size güvenip mi o şehri yazmışlar.

Kursun kendi düzenini.
Eşine de onun ailesine de laf vermesin kimse.
Evet sana güvendim diyordu
2 gündür beni ne aradı ne sordular .
Oğullarına ev tuttular orada kalıyorlar beni ne arayan var ne soran.
Esim yarın göreve gidecek başka bi ile 15 gün . Bunu biliyorlar kapiya dayanacaklar ne yapacağım bilmiyorum

Evet sana güvendim diyordu
2 gündür beni ne aradı ne sordular .
Oğullarına ev tuttular orada kalıyorlar beni ne arayan var ne soran.
Esim yarın göreve gidecek başka bi ile 15 gün . Bunu biliyorlar kapiya dayanacaklar ne yapacağım bilmiyorum

Düşmanların değil ya yahu.
Kapına dayanıp ne yapacaklar.
Güzel güzel anlat derdini görümcem bende kalsa hoş olur mu anne
nasıl kızını zor durumda bırakmaya böyle gönüllü olabiliyorsun diye anlat.

Bu kadar anlayışsız biri mi annen?

Bunlar nası anne baba ya kapına dayanıp napacaklar hakkaten?
Böyle insanlar sana da zarar verir allah korusun.
Bence görüşme direkt polisi ara gelirlerse de.

Esin hakli..kardesin evlatta sen degilmisin? Asil biyle anneye yaziklar olsun,, kizinin yuvasini huzurunu dusunmeyip bencillik ettigi icin..ev tutabiliyorsa onceden tutsalardida araniz acilmasaydi keske.. Sen bile kendi kardesinden rahatsiz olursunki esin cok hakli..

kapina gelirlerse açma kapiy-i
esim gitti beni tek birakdilar diye dusnup uzulme
kardesiyin tayini çikmasa zaten tek deilmiydin sen ?
kimseden bi beklentin olmazsa haayl kirikliginda az olur hatta hiç olmaz

ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.

Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defa gördüm onları

kapina gelirlerse açma kapiy-i
esim gitti beni tek birakdilar diye dusnup uzulme
kardesiyin tayini çikmasa zaten tek deilmiydin sen ?
kimseden bi beklentin olmazsa haayl kirikliginda az olur hatta hiç olmaz
Yok açmayı düşünmüyorum zaten
Lazım değil böyle aile .
Eşim bile dedi ya ne biçim ailesiniz siz diye

ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.

Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defa gördüm onları
o kardeşin mutlu mu şimdi kendi k... rahatı için ailenizle sizi kavga ettirdi eşinizle huzursuz ettirdi eşinizle ailenizi karşı karşıya getirdi baştan beri annenler söylese bile olmaz ben kendi evimi kurarım onlar yeni evli deseydi bunların hiç biri olmayacaktı

o kardeşin mutlu mu şimdi kendi k... rahatı için ailenizle sizi kavga ettirdi eşinizle huzursuz ettirdi eşinizle ailenizi karşı karşıya getirdi baştan beri annenler söylese bile olmaz ben kendi evimi kurarım onlar yeni evli deseydi bunların hiç biri olmayacaktı
Ay en öyle olmayacaktı tabi ama o kicini herseyden daha değerli gördüğü ixin şu an esimle limoni aram annemle babamı silmek zorunda kaldım sayesinde..
Sırf o para harcamasin diye.. ya sabah 1 simite para vermemek için insan ne bulursa yer mi ya..
Tiksindim hepsinden ..
Özellikle kardesimden . Aynı ildeyiZ maalesef görürsem Gormemezlikten gelicem ama millet fark edecek onlara sorarlarsa ne açıklama yapacam ..
Keske baştan evime çıkayım deseydin Güle oynaya düzerdik evini ...

Öf durumlar hepten sarpa sarmış ben zaman geçince aklı Selime gelirler demiştim ama olmamış, tepkini haklı ve doğru buldum ama haklı olmak üzülmeye engel değil üzüldüm senin adına canım

Ay en öyle olmayacaktı tabi ama o kicini herseyden daha değerli gördüğü ixin şu an esimle limoni aram annemle babamı silmek zorunda kaldım sayesinde..
Sırf o para harcamasin diye.. ya sabah 1 simite para vermemek için insan ne bulursa yer mi ya..
Tiksindim hepsinden ..
Özellikle kardesimden . Aynı ildeyiZ maalesef görürsem Gormemezlikten gelicem ama millet fark edecek onlara sorarlarsa ne açıklama yapacam ..
Keske baştan evime çıkayım deseydin Güle oynaya düzerdik evini ...
Ne diyeceksin tabiki benim oyle bir kardesim yok diyeceksin. Ailen ne bicimmis yahu oyle sil kimliginden demeler filan. Bak demedi deme o kardesinin basina bi bela bi musibet denk gelir oyle cikarci uc kurusa tamah eden adamin kayiplari buyuk olur. Ayrica annen baban tepkili olur da kardesin gelir kapina yuzsuz oldugu icin alma tabiki uzak olsun senden. Normalde aile derim de boyle iki koyu birbirine dusuren tipler kardes bile olsa uzak durulmali.

Ailen çok hatali senin evliliğini tehlikeye atma pahasina böyle bi teklifte bulunuyorlar kabul etmeyince seni eşine karşı mahçup ediyorlar. Herkesin özeli kendince bi hayatı var kari kocanin yanında üçüncü bi insanin olmasi hiç hoş değil annenler bunu algilamak istemiyorlar galiba halbuki tecrübeli insanlar bazi seyleri kendileri akil edip erkek kardeşine izah etmeleri gerekirdi.
Canin sıkılmıştir ama annenle telefon konuşması yaparsan eşinin ailesinden birisi senin yanına yerleşmek istese ne düşünürmüş sor kendisine.
Keşke bu tartışmalar olmadan senin yakınından bi ev tutsalardi birbirinize o şekilde yardımcı olsaydiniz

Back