• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, eltim,kv :(

MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari :KK43: oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der :KK43: eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. :KK43: hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz :KK43:
Çok üzüldüm valla canım yaa. Keşke ayrı otursaniz. Bizde beraberiz, elimiz az düzelsin ilk fırsatta ayiricam evi. Kaynanam değil problem. Kayinbabam. Herşeye karışır. Eşinin sana destek olup anlayışlı olması lazım. Bide hamilesin. Yazık günah. O bebeğe bişey olsaydı Allah korusun hesabını nasıl vereceklerdi. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kendi evine geçersin. Bu arada yaşını merak ettim.

Bu sitede hergün okuduklarımdan içim şişiyor yav bu nasıl kafalar. Eltinin olduğu evde birlikte oturmayı ne diye kabul ettin bu çileleri çekerken adamın tipi 5 para etmiyormuş dimi. Sinir oluyorum evleneceği insanı tipine göre seçenlere. Şimdi böyle çilekeş olursunuz işte. Hayır bide evliliğin oturmadan bilinçsizce hamile kalmışsın daha senin tarafını bile tutamayan adama çocuk vereceksin. Sen ona derdini anlatacakken bana ev konularını açma diyen adamın annesinin yengesinin dediği hiçbir şeyi yapma. Eşin gelip sana niye yapmıyon dediğinde bana ev konularını açma dersin.! Lütfen artık ezdirmeyin kendinizi.

Bu sitede hergün okuduklarımdan içim şişiyor yav bu nasıl kafalar. Eltinin olduğu evde birlikte oturmayı ne diye kabul ettin bu çileleri çekerken adamın tipi 5 para etmiyormuş dimi. Sinir oluyorum evleneceği insanı tipine göre seçenlere. Şimdi böyle çilekeş olursunuz işte. Hayır bide evliliğin oturmadan bilinçsizce hamile kalmışsın daha senin tarafını bile tutamayan adama çocuk vereceksin. Sen ona derdini anlatacakken bana ev konularını açma diyen adamın annesinin yengesinin dediği hiçbir şeyi yapma. Eşin gelip sana niye yapmıyon dediğinde bana ev konularını açma dersin.! Lütfen artık ezdirmeyin kendinizi.
canm aciklamalarni yaptim yukariya iyi bak. Ev yaplyr kisa surelgine otrcan dediler. Bende uvey abi baskisindan kurtlmak icin kabl ettim . O kdr iyi davranrlardi ki taki ayni evin icine girene kadar

vallahi kendin etmiş kendin bulmussun
Evde annenin iki gün üst uste misafiri gelse is yapmazsin maşallah kocayı bulunca dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz

Ayrıca ağzını açıp kocana eltine kaynanana bir sey diyemiyorsan boşuna medet umma
Bu sistem de herkes mutlu çünkü
Rahatsız olan sensen sen konusacan

Kzlar eşim beni ilk defa şaşırttı ve geldi konstuk. Bu kez tavrimi korudum. Bosancam ne aileme ne de sana muhtac olurum giderim kendi basimin caresine bakarm felan dedim. O da ozur dilerim onlar benm ailem evet ama banada boyle anlatlmyrdu felan dedi. Eltimden suphelndm acikcasi .Sonra yemekte dedi ki annesine bundan sonra bu kz cocuk dogana kadar yerinden kalkmycak. Karnı agryr kanaması var. Zaten coluk yok cocuk yok. Ortada bir tane bile onun dagnklgı yok. Abisinede ben kendi dairems cikacam arrk ev ustune ev olmyr dedi. Zaten ev kalabalk misafir gelince oturacak yer bulamyr dedi. Bakalm lafta mi kalck bunlar. Ben oysaki git kapi orada felan der die bekliodm

gebe olmasaydın bosan derdım ama su an kımseyı dınleme bence kafana estıgu gıbı hareket et ızın alma danısma sadece kcana haber ver ıstedgın yere cık gıt brde sessız kalma kaynanan kım oluyomus senı doguran buyuten kadına gndermıyor hadı o densız gıtme dedı sen neden onu dınledın ? O benım annem tabıkı gıdıcem usulen sordum sana deyıp cıkıp gıtmedın hayret valla

Birde evlendgmzde şaka gibi ama yatak odamzi bile kv begenmsti. Benim begendgmi asagilamsti. Iste yok bu ne oyuncak gibi. Ele gune ne derim. Parasyla ovunmeyi com sever

Kzlar eşim beni ilk defa şaşırttı ve geldi konstuk. Bu kez tavrimi korudum. Bosancam ne aileme ne de sana muhtac olurum giderim kendi basimin caresine bakarm felan dedim. O da ozur dilerim onlar benm ailem evet ama banada boyle anlatlmyrdu felan dedi. Eltimden suphelndm acikcasi .Sonra yemekte dedi ki annesine bundan sonra bu kz cocuk dogana kadar yerinden kalkmycak. Karnı agryr kanaması var. Zaten coluk yok cocuk yok. Ortada bir tane bile onun dagnklgı yok. Abisinede ben kendi dairems cikacam arrk ev ustune ev olmyr dedi. Zaten ev kalabalk misafir gelince oturacak yer bulamyr dedi. Bakalm lafta mi kalck bunlar. Ben oysaki git kapi orada felan der die bekliodm
Iyi bari anlamis gibi ama hemen yelkenleri sakin indirme.Kesinlikle eyri ev icin diret.Peki bu laflari duvara demedi demi.Karsidakiler tamam oglum mu dedi karsi cikip sinirlendiler mi ya da tamam ayri eve cikin mi dendi.

Dediklerinin arkasında duracaksa ne âlâ...

Iyi bari anlamis gibi ama hemen yelkenleri sakin indirme.Kesinlikle eyri ev icin diret.Peki bu laflari duvara demedi demi.Karsidakiler tamam oglum mu dedi karsi cikip sinirlendiler mi ya da tamam ayri eve cikin mi dendi.
kv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm

kv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm
çok iyi olmuş inşallah bu konuşulanlar lafta kalmaz ama demek ki herkes farkındaymış bütün işlerin size yüklendiğinin

Ayy okurken içim şişti. Çekilmez bu hayat böyle. Al kocanı karşına de ya ayrı eve çıkalım ya ben anamın evine gidiyorum de. Bunlar yarın öbür gün bebek doğunca daha çok sıkıntı olacak. Eltinin çocukları seninkini dövecek aıkıştıracak. Hep senin çocuğuna kızacaklar ezecekler. Bunlara hiç katlanamazsın. Yol yakınken ayrı eve çıkmanın yolunu bul canım. O hayat hiç iyiye gitmiyor.

Bundan sonra yapacağın şey yumuşamamak ve ekstra mühlet vermemek.

Yumuşamamak derken kimseye surat yapma, hele eşine hiç yapma.
Ama işlere de gereğinden fazla el sürme.
Sofra kur kaldır yeter.

aynen 11 yıllık komşularımız ve evde 7 tane de çocuk var annemle re gittiğimde geliyorlar yanıma, ve hepsi de eşim beni kandırdı evi ayıracağını söyledi öyle kabul ettim diyor

o gelinler de buralarda gezinirler mi acaba, kocam kandirdi kücücük evde kabile gibi yasiyoruz diye

Back