- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe,
Seni alıp şöyle bir kuvvetlice sarsmak isterdim.
İnsan kendine bunu yapar mı, burda deli oldum ben!
Üzülüyorum.. Ama çok da kızıyorum. Neye dayanarak, neye güvenerek birlikte oturuyorsunuz be kardeşim, değer mi gerçekten.Eşleriniz altın kaplama mı.
Ben de eşimi çok seviyorum, pırlanta gibi benim için, adam gibi adam vs vs, on numara bir adam düşün mesela. Ama onun için bile kabul etmezdim birlik oturmayı. Değer mi, sevgi aşk kalmazki zaten. Hele bir de elti filan varmış..
Ailen nasıl izin verdi? Başlı başına büyük hata ama yaaa..
Böyle konulara ne desek boş gibi hissediyorum.
Hani buraya yazdın ya, hemen yarın ayrı eve çık istiyorum. Öyle bi rahatsız oluyorumki hemcinslerimin bu hayatlarından...
Eşini al karşına ciddi bir konuşma yap ve ayrı ev için baskıla. Bu konuşmanın sonunda yola gelmezse evi terket bitir derdim. Net şekilde..
Lakin bebek yoldaymış, bu el kol bağlıyor..
Ama yine de direnmeni tavsiye ederim. Adamı kendine getir, ağzından gir burnundan çık ayrı eve ikna et.
Başka çaren yok.
+1Aferin evet sende hatanın farkındasın köle misin sen bakıcı mısın hizmetçi misin nesin sen daha bir de çocuk olmuş keşke ona acele etmeseydiniz
Bebeğimi rabbim koruyor de dur sen. Doktor sana tuvalet hariç istirahat demiş köle isaura gibi çalışıyorsun hiç mi düşünmüyorsun o bebeği?MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz
Kesinlikle!bi cümlenizi çok sevdim. öyle rahatsız oluyorum ki hemcinslerimin bu hayatlarından... bende hemde çok. hiçbir erkek sorun yaşamıyor böyle ama hep biz hep kadınlar erkeklerin tek görevi çalışıp ev geçindirmek buna bile mızmızlanıyorlar ama kadınlar tam bir çilekeş. bir de bunu bile bile yaşayanlar konu sahibi gibi. yapmayın kızlar allahaşkına tüm bekarlar okuyan herkes koca bulunmaz hint kumaşı değil kaynana elti hepsi sadece insan başka hiçbirşey değil insana kendisinden önemlisi yok yapmayınnn
ay bana afakanlar bastı gerçek misin senMerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz
MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz