• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, eltim,kv :(

Esin sana böyle kızarken " tamam aşkım, peki askim mi diyorsun." Halini anlatmıyor musun?

MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari :KK43: oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der :KK43: eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. :KK43: hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz :KK43:
bu devirde böyle bir hayat
ee daha kendine ayri bir ev açacak yuva kuracak olgunluğa sahip olmayan adamlarla evleniyorsunuz sonra ben napayim yok şöyle yok böyle birde hamile kalmışsınız vallahi büyük konuşuyorum onun bunun yuvasi icine yuva kuracağıma gider en kötü dairede otururum kuru ekmek yerim ama azıcık aşım ağrısız başım derim.Kusura bakmayın ama böyle konuları okuyunca sinirlerime hakim olamiyorum çekeceksin cnm başka çaren yok öyle bir adamla evlenip böyle bir ailenin evine gelin gelmişsin biz ne desek boş

Son düzenleme:
Aferim canim cok iyi yapmissin. Bile bile eltili ,kv li coluklu cocuklu eve gelin gitmissin,ve hamilesin,iyi muamele gormuyorsun. Aferim sana

E canım benim sen bir tanecik bile mantıklı iş yapmamışsın ki bundan sonra sana ne akıl versek boş. Eltine kvne kocana hizmetçilik yapmaya 2. Sınıf insan muamelesi görmeye devam et. Kolay gelsin.

Ne diyeyim kızlar? Bende istemezdim bu durumda olmayı. Tek istedigim onca hüzün onca yıkılmışlıktan sonra sıcak bir yuva. Kv eltiyle oturmayi kabul ettim evet ama bana sadece 3 ay dendi. Ev yaplyr dendi. Ve evet ev yapldı bitti. Ama ses seda yok. Nisanlıyken hic boyle seyler sezmedim. O kadar iyi davrandilar ki bana bir dedigim iki olmadı. Sonra ayni eve girdik maskeler indi

Ee madem yapmıyor görünüyorsun yapma arkadaşım. Hadi yapıldı bir hata neden devam ediyorsun ki ?

Ve üstelik bebek için beklememişsin bile :(
Eşinin neresi iyi. Onca saat mutfakta kal , yanına bile uğramasın. Ne yaptığını bilmesin sonra da kalkıp çekinmeden , ne yapıyorsun sen sabahtan diyebiliyorsa , eşinin mutsuz olduğunu görmesine rağmen eve çıkamıyorsa iyi insan denilmez ona.

MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari :KK43: oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der :KK43: eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. :KK43: hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz :KK43:
isyan bayragını cıkart. annene git.

neden kendi canina acimiyorsun.
dogacak cocugunu sakin kendine benzetme. baskalarina süpürge olmayi hayat felsefesi edinmis anneler de yeterince mevcut var bu ülkede malesef. kizlarida böyle oluyor farkinda olmadan. hep bir hizmet yaranma cabasi.
nerden mi biliyorum annem de öyleydi, hem calisir hem de kaderinin kötü oldugundan yakinir.
yok öyle ama, git annene olmadi bosan, birsey de demek istemiyorum
kocan olacak meydan diregine de ne diyim, sen böyle olduktan sonra daha cok azarlar, hamuru pismemis denyo

Ya varya patladim şiştim bende salak gibi ayni evi kabul etmiştim beyin yok tabi yaş 19bile degil üstüne bir hafta sonra bide eltim oldu aman yarabbim ayni gerizekalılikla birde hamileydim ciddi anlamda insan gerçekten gerizekalı oluyor ya ne desek boş ama ben yatiyodum aksama kadar yüzlerini görmemek icin odadan dahi cikmazdim.Sen hem yapıyorsun hem yapmiyo muamelesi görüyorsun yapmaaa yapma sende insan evladisin bunu kendine yapma bebeğine yapma.Şuan dönüp baktığım da ohh iyi yapmışım diyorum o kadar salakligin ustune nasıl hizmetciligide kabul etmemisim hayret.Ayri eve cikmadan huzur bulamazsin bosanmakla tehdit et birsey yap, ailen birsey demiyormu onlar nasil kabul ettiler 4 çocuklu bir eviEn Büyük KK

Anlattıklarınız doğruysa kendiniz istemişsiniz ne işiniz vardı eltiyle kaynanayla hem de 4 çocuk gerçekten nasıl sığıyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz yahu hiç inandırıcı gelmiyor bana. Kaynın evlenmiş annesinin yanına gelmiş 4 çocuk yapmışlar , eşin evlenmiş annesinin yanında bunlar kendi evlerini açamıyorsa neden evleniyorlar. Siz neden kabul ediyorsunuz o kadar insan nasıl sığışıyorsunuz. Fayans sil halı fırçala külkedisi gibi abartı gibi geldi birazda anlattıklarınız bir insan nasıl bu kaar pasif olabilir ki. Nasıl meramını anlatmaz. Bir de sizde çocuk yapmışsınız maşallah yani. Koloni halinde yaşıyorsunuz 4 oda evde pes.
bana abartı gelmedi hatta inanıyorum, çünkü annemlerin karşı komşusu 3+1 evde 3 gelin 2 kayin 've bir de kv yaşıyor, her gelin bir odada holde ise kaynana ve 2 kayın yatıyor. Ve zamanında mutfak kavgası olmuştu her gelin yemeğini kendi odasında yapıyor tek
gözlü tüp kullanarak, yani odaları hem mutfak hem de yaşam alanları.. Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz dediğimde evi kp almış zamanında kimse kiraya çıkmak istemiyor

Kusura bakma da kim ne olursa olsun orda seni koşulsuz şartsız koruyacak kollayack tek kişi eşin. Oda pek oralı olmuyor. Ne demek seni elitinin yanında küçük düşürmek valla ben olsam çenesini kırarım,çok sinirlendim. Benim eşimin aileside seninkinden farksızdı. Anneme laf etti kaynanam daha iki aylık evliydim karşısına dikildim kimse benim anama babama laf yapamaz dedim ondan sonra hiç sesi çıkması bana diğer gelinlere alışmıştı haspam. Ama eşini degistirebilirsin asla tartışma ben sana emanetim allahin emanetiyim de. Ve sakince konuş eşinle onu tatlı dilinle ikna et.

bana abartı gelmedi hatta inanıyorum, çünkü annemlerin karşı komşusu 3+1 evde 3 gelin 2 kayin 've bir de kv yaşıyor, her gelin bir odada holde ise kaynana ve 2 kayın yatıyor. Ve zamanında mutfak kavgası olmuştu her gelin yemeğini kendi odasında yapıyor tek
gözlü tüp kullanarak, yani odaları hem mutfak hem de yaşam alanları.. Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz dediğimde evi kp almış zamanında kimse kiraya çıkmak istemiyor
Bu daha şaşırtıcı :KK57:

Ne biçim hayat ya içim sıkıldı okurken bile;ev üstüne ev onun üstüne bi ev daha..olmaz ki böyle.sen yeni gelinsin hadi tamam ama onların güvenini kazanana kadar olan sana olur. Nebileyim ya çok garipsedim üstüste 3 aileyi. Ya ayrı eve çık,yada çalış en azından hem çalışıyom hem kv le yaşıyom demeye hakkın olur(eşine). Senin ne yaşadıgını en iyi sen bilirsin ama bu anlattıgın gibi bi hayata katlanılmaz bence.

Bacım sen nabıyon?

Kurul köşeye, biri bir şey diyecek olursa da "Doktor yatacaksın dedi, kimse için çocuğumu heder edemem. Madem ben hiçbir şey yapmıyormuşum elti pervaneymiş evde, eh yatmam da hiçbir şeyi değiştirmez nasılsa" diyeceksin.

Çekil kenara bakalım, işler yığıldığında lafını bol bol sokmayı da ihmal etme.
Şu hayat çekilir mi ya, kadrolu köle gibi.
Kadrolu köle g

Ne biçim hayat ya içim sıkıldı okurken bile;ev üstüne ev onun üstüne bi ev daha..olmaz ki böyle.sen yeni gelinsin hadi tamam ama onların güvenini kazanana kadar olan sana olur. Nebileyim ya çok garipsedim üstüste 3 aileyi. Ya ayrı eve çık,yada çalış en azından hem çalışıyom hem kv le yaşıyom demeye hakkın olur(eşine). Senin ne yaşadıgını en iyi sen bilirsin ama bu anlattıgın gibi bi hayata katlanılmaz bence.
Ay ben bebegin oldugunu atlayıp ta yazmışim mesajı,bebegin varken çalışamazsın. Tüh ne diycemi bilemedim.

Ay ben bebegin oldugunu atlayıp ta yazmışim mesajı,bebegin varken çalışamazsın. Tüh ne diycemi bilemedim.
Allah yardımcın olsun. Zor bi hayat. Eşine halini düşuncelerini bildirsen anlar heralde seni.biz bile seni tanımadan uzulduk bak.aynı bu bize yazdıgın şeyi eşine d yazsan mesela mektup gibi?

Back