• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, eltim,kv :(

kv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm
Iyi valla yarim gunde halloldu yani.Bi cinnete bakiyormus her sey.Gerci bana pek inandirici gelmedi cnim insallah oyledir

o gelinler de buralarda gezinirler mi acaba, kocam kandirdi kücücük evde kabile gibi yasiyoruz diye
olabilir ama gerçekten çok kötü şartlarda yaşıyorlar ve bu durumu ortadan kaldırmak için bi çabalarını da görmedim, nasıl sindirilmişlerse artık

Sana zerre acimadim uzulmedim. Çünkü kendin edip kendin buluyorsun. Allah ağzıni neden yaratmış hakkını aramayacaksan.
Benim burda tek üzüldüğüm annen.
Yazık evladı çile cekiyor bile isteye. Ve elin anası için kızı kendisine gitmiyor. Ne diyeyim.
Allah o kadına güç versin. Annenin yerine kendini koydum da.. Benim evladım cirkef bir kadın yüzünden bana gelmeyecek öyle mi....! Neyse neyse. Bir şey demeyeceğim daha fazla.

Iyi valla yarim gunde halloldu yani.Bi cinnete bakiyormus her sey.Gerci bana pek inandirici gelmedi cnim insallah oyledir
suan konusulanlar sadece bunlar. Inanmadgn bolum ne onu bilmyrm . Kimsede durduk yere gelip boyle bir konu acmaz. Hemde tum elestirelere ragmen. Tum elestiriler ayri ayri beni kendime getirdi. Cunku inan olayin icinde olunca hic bir sey yapamıosun. Birilerinin seni sarsmasi gerekiyor

Sana zerre acimadim uzulmedim. Çünkü kendin edip kendin buluyorsun. Allah ağzıni neden yaratmış hakkını aramayacaksan.
Benim burda tek üzüldüğüm annen.
Yazık evladı çile cekiyor bile isteye. Ve elin anası için kızı kendisine gitmiyor. Ne diyeyim.
Allah o kadına güç versin. Annenin yerine kendini koydum da.. Benim evladım cirkef bir kadın yüzünden bana gelmeyecek öyle mi....! Neyse neyse. Bir şey demeyeceğim daha fazla.
O kadar acımasız olmayın
Daha 20 yaşında hayat tecrübesi az biri
Kimbilir hayatında ne gibi zorluklarla karşılaşmış ne süreçlerden geçmiştir
Bu muameleyi kişiliği oturmuş güçlü hayat tecrübesi ve eğitimi olan birine yapazmasın güçlü bireyler güçlü kadınlar olmak kolaymı helede toplumumuzda
Bizden yardım tavsiye istiyor buna hakkı var sanırım

O kadar acımasız olmayın
Bu muameleyi kişiliği oturmuş güçlü hayat tecrübesi ve eğitimi olan birine yapazmasın güçlü bireyler güçlü kadınlar olmak kolaymı helede toplumumuzda
zor bir hayatın icinden cıkıp daha zor bir hayatın içinde buldum malesef kendimi.

zor bir hayatın icinden cıkıp daha zor bir hayatın içinde buldum malesef kendimi.
Savaşmalısın kendin ve bebeğin için
Zorluk karşısında ya başını dik tutarsın yada sinersin ikisininde zorlukları ve mükafatları olacaktır

Savaşmalısın kendin ve bebeğin için
Zorluk karşısında ya başını dik tutarsın yada sinersin ikisininde zorlukları ve mükafatları olacaktır
hepinizin soylediklerini aklimin bir ucuna yazyrm. Allah razi olsun. Insan olaylarn dışından bakınca daha cok anliyor. O yuzden soylediklernz benim icin onemli

Kullaniliyorsunuz bal gibi. Evin kölesi olmuşsunuz. Eşinize resti çekip ayrı eve çıkın ya da ayrılın. Birkac seneye çürürsünüz böyle.

O kadar acımasız olmayın
Amenna. Dediklerimizi yapacaksa...
Ama inan ki burdaki bdv konularını takip ediyorum ve çoğu verilen tavsiyeleri yapmıyor. Madem yapmayacaksin konu da açma ve bu kadar insanı sorunlarinla üzme.
Bu tip insanlar için diyorum.
Konu sahibinin yaşını senden öğrendim şimdi. 20 yaş evlilik için çocukça bir yaş zaten.
Ve şimdi güncellemeyi de okudum. Konu sahibi eşiyle konuşmuş. Sevindim.
Güçlü kadın olmak zor belki dediğin gibi ama denemeden de yaşanmaz. Istiyorum ki tüm kadınlar güçlü,ayakları üzerinde duran, kendine güvenen kadınlar olsun. Istiyorum ki kadınlar hakkını arasın.
Ezik kadın görünce haliyle sinirleniyorum.

Valla oluyo iste erkeklerin iki guzel lafina inanip kaniyoruz.ben koca 3 yil beraber yasadim kv ile..artik cildirmak uzereydim.. evliligimin 4.yilinda kendi evimdeyim cok sukur..ama canim benim elti nedir ..ustelik hamilesin ..cikma odandan gerekmedikce . Yanina suyunu yiyecegini al yat doktor da demis zaten..

Diyecek hiç birşey bulamadım.
Bir aferin diyip gidicem.
Ama kullanmak istersen daima o koca bozuntusunu BOSAYABİLİRSİN...
Neticede eş değil resmen hizmetlisin
Kazancın da yok....

Eşin pek sahip cıkmıyor gibime geldi. Ev işlerini bana anlatma ne demek o senin derdini bilmek zorunda...

acikcasi siz gibi bayanlarada aciyamiyorum. elti kvde cümbür cemaat ayni evde. birde üstüne hamile kaliyorsun. okadar kalabalikta hangi ara yaptiniz cocugu:) kendin ettin kendin buldun kusura bakma ama öyle

Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune

Bakiniz buraya yaziyorum. Jensen Ackles'i o kadar severim, bulsam yalar yutarim o derece bayilirim, ama "anamgille abimbille oturucaz" dese hadi len derim. Kim olsa cekilmez. Insan evde kardesleriyle gecinemiyorken eltiyle gecinebileceginize sizi inandiran ne?

Ayrica basinizda ananiz babaniz yok mu oyle bir yere kiz mi verilir?

kv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm
İnşallah daha ezilmezsin yaşın da küçük.Benim eltim ben çalışırken arardı yemegin yoksa gel vereyim derdi.Oturmaya gelecek olurlar sen bisey yapma ben getircem der.Hamileyim 6 aylık.Herseyime koşar Allah razı olsun.Ama senin eltiyi Allah bildiği gibi yapsın.

Back