• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, eltim,kv :(

bana abartı gelmedi hatta inanıyorum, çünkü annemlerin karşı komşusu 3+1 evde 3 gelin 2 kayin 've bir de kv yaşıyor, her gelin bir odada holde ise kaynana ve 2 kayın yatıyor. Ve zamanında mutfak kavgası olmuştu her gelin yemeğini kendi odasında yapıyor tek
gözlü tüp kullanarak, yani odaları hem mutfak hem de yaşam alanları.. Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz dediğimde evi kp almış zamanında kimse kiraya çıkmak istemiyor
kime kiraya cikmak istemiyor ama özel hayat 0. banyo wc sirasini dusunmek bile istemiyorum

İnşallah lafta kalmaz kardeşim sevindim senin için. İnşallah kocan da artık kime sahip çıkması gerektiğini anlamıştır. Kimse anayı babayı at demiyo ama Allah ın sana emaneti olan karını da ezdirme bi zahmet. Sağlıkla bebeğini kucağına kendi evinde alacağın günler gelsin inşallah. Selametle

Yaşınız çok küçük. Doğru bir ebeveyn yönlendirmesi olmadan hayatınızın yönünü kendiniz cizmek zorunda kalmışsınız gibi görünüyor. Yani bu ortada bulunduğunuz sonuç yalnızca sizin eseriniz değil kendinizi bu kdr suçlayıp cezalandirmayin öncelikle. Yalnız birşeyler olmuş bitmiş buralara gelmişsiniz artık ders alıp akıllıca hareket etme vakti. Kendinizden önce düşünmeniz gereken birde can taşıyorsunuz. Yapmanız gereken bir çok şey burda yazılmış edilmiş ben onlara tekrar deginmeyecegim. Benim size en en en önemli söyleyebileceğim şey en kısa zamanda doğumdan sonra işe girmeniz.. sizin ailesel desteğiniz yok bu demek oluyor ki maddi anlamda daha güçlü olmalisiniz. Ister o evde kalin ister kalmayin ama mutlaka is hayatına atilin.. o zamn sesiniz çok daha güçlü çıkacak ve çevrenizdekilerce duyulacak..

Aklından zorunmu var ya yapma onlar yapmıyorsa sen neye yapiyorsun evi bok götürürse gotursün tek senınmi o ev yat kalkma ezdirme kendini ilerde çok pişman olursun eltinin çocuklarina ne demeye bakiyorsun bakıcılarımısın sen onların aaa tepem attı valla yaşin kaç küçüklukten cahillikten oluyor bunlar

Keşke birlikte oturmayi kabul etmeseydin tek hatan bu olmuş. .
malesef ilk geline daha önem veriyorlar. .
hep allaha şükür ederim eşimin ailesine uzagim diye eltiye görünce ye hepsine uzagim. .ama Tatillerde bir araya geliyoruz.
bigün yine tatil de bir araya geldik. .
misafir gelmişti çok kalabalık tı. .
eltimle ben mutfakta bulaşık ları yıkadık
ELTI SICAK SUDA SABUNLADI BEN SOĞUK SUDA DURULADIM.. SOHBENLERI YOK SADECE ÇEŞME'DEN SOĞUK SU AKIYOR. ..
bulasiklar bitti misafirlerin yanına geçtik. .
kaynanam ve bir misafir daha dediki..
eltime. . geç sobanın yanına ellerin dondu dondu. . eltim yüzüme baktı güldü hiç bişey demedi. .
bende misafirlerin içinde SOĞUK SUDA YIKAYAN BENDİM DEDİm kapıyı vurdum çıktım. . Eşim ailesinin yanında yuzdoksan derece döner ailesinii daha çok tutar beni ikinci plana atar.. çok şükür ki uzaklar. .yoksa biterdi belkide evliligim. ..
bide bigün eltim itiraf etti bana yanlışlıkla onun adını der KV ve KP bu onun çok çok hoşuna gidiyormuş. ..
asla aynı evde durmam ben onlarla. . büyük konusmayayimda çok zor. ..
bian önce eşini ikna et ayrı eve çık. ..
Aynı beni anlatmışsım ben de uzağım ve uzak kalmak için hep dua ediyorum. 2-3 saatlik bir şehre bile tahammülüm yok.
Ben eşimi çok sevmeme rağmen ailesi yüzünden her şey değişebilir!!!

MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari :KK43: oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der :KK43: eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. :KK43: hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz :KK43:
Ay kiyamam sana ya rabbim yardimcin olsun cok uzuldm durumna ama elden bise gelmez bu konulari ailene amlatman lazim esin cunki anlamaz gibi geldi ayrica cok dusuncesiz hamile oldugunu ve disuk tehlikenide biliyor.malesef aileden destek gormeyen insanlar bu sekilde gittikleri yerde hep eziliyolar

bana abartı gelmedi hatta inanıyorum, çünkü annemlerin karşı komşusu 3+1 evde 3 gelin 2 kayin 've bir de kv yaşıyor, her gelin bir odada holde ise kaynana ve 2 kayın yatıyor. Ve zamanında mutfak kavgası olmuştu her gelin yemeğini kendi odasında yapıyor tek
gözlü tüp kullanarak, yani odaları hem mutfak hem de yaşam alanları.. Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz dediğimde evi kp almış zamanında kimse kiraya çıkmak istemiyor
Bu nasıl bir dengesizlik arkadaş valla bu insanlar tam mallar ya kira ödememek için hayata bak ya ne insanlar var

kime kiraya cikmak istemiyor ama özel hayat 0. banyo wc sirasini dusunmek bile istemiyorum
banyo holde kv de holde yatıyo yani gecenin yarısında banyo yapılmaya kalkınca herkesin haberi oluyormuş, hatta bazen banyoya girecekleri zaman çakıştıkları bile oluyormuş ne diyelim Allah akıl fikir versin, insanın kendine ettiğini düşmanı etmez derler

işte gelinler çıkmak istiyor ama kocalar çalışmıyor, gelinler biz çalışalım diyorlar ona da izin vermiyor eşleri
Boşasınlar net ben o karıların yerinde olucam öyle kocam olsa onu koca yerine koyupta sözuni bile dinlemem sen evde otur o zaman yemek iş vs yap ben gidip çalışımda kiraya çikalım derim

Boşasınlar net ben o karıların yerinde olucam öyle kocam olsa onu koca yerine koyupta sözuni bile dinlemem sen evde otur o zaman yemek iş vs yap ben gidip çalışımda kiraya çikalım derim
yok diyorum ya sindirilmişler hiç bir yere cıkamıyorlar, kocaları izin vermiyor birinin 3 diğerinin 4 çocuğu var... Diğerinin de senelerdir çocuğu olmuyor her sene ikinci kadın bakmaya gidiyorlardı çocuğu olmayanın kocasına ama bi iki senedir kocası ben istemiyorum diyormuş

Konu sahibi hem diyor ki evlenirken yatak odası mobilyama kaynanam karıştı hemde diyorki evlenirken hiç böyle değildiler sonradan değiştiler. Aşktan kör etmeyin şu gözlerinizi

yok diyorum ya sindirilmişler hiç bir yere cıkamıyorlar, kocaları izin vermiyor birinin 3 diğerinin 4 çocuğu var... Diğerinin de senelerdir çocuğu olmuyor her sene ikinci kadın bakmaya gidiyorlardı çocuğu olmayanın kocasına ama bi iki senedir kocası ben istemiyorum diyormuş
Ikinci kadını getirilerse artık adamı ortaya alirlar iki karıyla birlikte yatarlar Allah akıl versin

Back