- 27 Mayıs 2023
- 35
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi eczacikalfasi
Uyanık ne oldu der. Ya şuan konuyu açacağım ya da hiçbir şey olmamış gibi yanına yatıp sabah soracağımGit salonda yat. Yatma yanına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanık ne oldu der. Ya şuan konuyu açacağım ya da hiçbir şey olmamış gibi yanına yatıp sabah soracağımGit salonda yat. Yatma yanına.
Sabahı bekle bacım. Pişman olmayacaksin. Şimdi uyku sersemi anlamaz. Bedeli odetemezsin. Der ki bu saatte çıldırdın mi sen kafanda kuruyosun sen delisin der.Uyanık ne oldu der. Ya şuan konuyu açacağım ya da hiçbir şey olmamış gibi yanına yatıp sabah soracağım
Sorsun ya hu bile bile sarılmasına izin verme. Senin uykunun içine etti mışıl mışıl sarılıp uyumasın.Uyanık ne oldu der. Ya şuan konuyu açacağım ya da hiçbir şey olmamış gibi yanına yatıp sabah soracağım
Teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. Allah razı olsunŞimdi bak ne olacak. Sen hayatından Gidince bu salak adam ekran görüntüsü olarak senin fotonu falan çekecek. Çünkü onun işi unutamamak değil elde edemedigine odaklanmak, geçmiş odaklılık veya can sıkıntısı... İyi bir dersi hak ediyor. Ya yemin ederim kendi olayimmiş gibi sinirlendim burada.
Duramıyorum yerimde zatenSorsun ya hu bile bile sarılmasına izin verme. Senin uykunun içine etti mışıl mışıl sarılıp uyumasın.
Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Sabret. Sen bir hata yapmadın. Sen güzellikle uyu. Hatta iyi ki çocuğum olmadan bana bunu gösterdin de. Ya o isimde bir kızın olsaydı bir de. Hiç bilmeden...Duramıyorum yerimde zaten
Valla saçma zaten öğrenip ayrılmaya karar verip sarılıp yatmak.Duramıyorum yerimde zaten
Bu sefer şey demez mi adam bu saatte telefonuma bakmış ruh hastası... Tabi tanımıyorum adamı ama tipik erkek cümleleri olmaz mı bu gece saatlerinde böyle şeyler.Valla saçma zaten öğrenip ayrılmaya karar verip sarılıp yatmak.
Git salonda yat sorarsa en azından sabah konuşacağız de.
Valla eski sevgilisini unutamamışsa boşanacaklarsa artık ne düşündüğünün Bi önemi kalmıyor bence. Ne bileyim ben bunu görüp görmemiş gibi Bi gece daha birlikte uyuyamazdım kesinlikle.Bu sefer şey demez mi adam bu saatte telefonuma bakmış ruh hastası... Tabi tanımıyorum adamı ama tipik erkek cümleleri olmaz mı bu gece saatlerinde böyle şeyler.
Bakarken ekran görüntüsü alıp telefonunuzda sakladınız mı? Eşi öyle yapmış çünkü. Ve eşinize eski sevgilinizin ismi oğlumuzun ismi olsun dediniz mi birde?Bende eski sevgilime merak edip bakmıştım. Aldatma falan degilki bu. Hemde 2 sene peşimden kosmustu, ben ayrıldıktan sonra. İçimde zerre sevgi yok ama meraktan bakmistim
Konu sahibi bunu mutlaka yap. İnkar edebilir.Ekranı video kaydı alın fotoğrafların tarihleri net gözüksün sonra kendinize gönderin.
Konu sahibi umarım bunu görmüştür.Ekranı video kaydı alın fotoğrafların tarihleri net gözüksün sonra kendinize gönderin.
Kızına o ismi koyacağını söylemiş. Bence bunlar en pis aldatmadan daha aldatma. İlla biri ile tensel bir şey yaşama değil kiBende eski sevgilime merak edip bakmıştım. Aldatma falan degilki bu. Hemde 2 sene peşimden kosmustu, ben ayrıldıktan sonra. İçimde zerre sevgi yok ama meraktan bakmistim
O sonradan aklıma geldi düzenleyip ekledim. Unutmuşum.Kızına o ismi koyacağını söylemiş. Bence bunlar en pis aldatmadan daha aldatma. İlla biri ile tensel bir şey yaşama değil ki