• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bak ne olacak. Sen hayatından Gidince bu salak adam ekran görüntüsü olarak senin fotonu falan çekecek. Çünkü onun işi unutamamak değil elde edemedigine odaklanmak, geçmiş odaklılık veya can sıkıntısı... İyi bir dersi hak ediyor. Ya yemin ederim kendi olayimmiş gibi sinirlendim burada.

Uyanık ne oldu der. Ya şuan konuyu açacağım ya da hiçbir şey olmamış gibi yanına yatıp sabah soracağım
Sabahı bekle bacım. Pişman olmayacaksin. Şimdi uyku sersemi anlamaz. Bedeli odetemezsin. Der ki bu saatte çıldırdın mi sen kafanda kuruyosun sen delisin der.
Tipik erkek cümleleri. Ama sanki gündüz vakti olsa bunlari kullanamaz.

Şimdi bak ne olacak. Sen hayatından Gidince bu salak adam ekran görüntüsü olarak senin fotonu falan çekecek. Çünkü onun işi unutamamak değil elde edemedigine odaklanmak, geçmiş odaklılık veya can sıkıntısı... İyi bir dersi hak ediyor. Ya yemin ederim kendi olayimmiş gibi sinirlendim burada.
Teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. Allah razı olsun

Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi

Bunu okuyunca fikrim tamamen degisti. Bir sey olmaz diyecekken esiniz onu unutamamis ve bu nenim icin bir bosanma sebebi diyorum.

Yarın mis gibi devam edeceksin sen yoluna. Sakın sakın üzülme. Lütfen üzülme. O üzülsün. İyi birisin ki görmek nasip oldu geç olmadan.

Valla saçma zaten öğrenip ayrılmaya karar verip sarılıp yatmak.
Git salonda yat sorarsa en azından sabah konuşacağız de.
Bu sefer şey demez mi adam bu saatte telefonuma bakmış ruh hastası... Tabi tanımıyorum adamı ama tipik erkek cümleleri olmaz mı bu gece saatlerinde böyle şeyler.

Bende eski sevgilime merak edip bakmıştım. Aldatma falan degilki bu. Hemde 2 sene peşimden kosmustu, ben ayrıldıktan sonra. İçimde zerre sevgi yok ama meraktan bakmistim

Bu sefer şey demez mi adam bu saatte telefonuma bakmış ruh hastası... Tabi tanımıyorum adamı ama tipik erkek cümleleri olmaz mı bu gece saatlerinde böyle şeyler.
Valla eski sevgilisini unutamamışsa boşanacaklarsa artık ne düşündüğünün Bi önemi kalmıyor bence. Ne bileyim ben bunu görüp görmemiş gibi Bi gece daha birlikte uyuyamazdım kesinlikle.

Bende eski sevgilime merak edip bakmıştım. Aldatma falan degilki bu. Hemde 2 sene peşimden kosmustu, ben ayrıldıktan sonra. İçimde zerre sevgi yok ama meraktan bakmistim
Bakarken ekran görüntüsü alıp telefonunuzda sakladınız mı? Eşi öyle yapmış çünkü. Ve eşinize eski sevgilinizin ismi oğlumuzun ismi olsun dediniz mi birde?

Kızına o ismi koyacağını söylemiş. Bence bunlar en pis aldatmadan daha aldatma. İlla biri ile tensel bir şey yaşama değil ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back